Kan de bli Tisdag?

Åååhhh kan det inte bli Tisdag? jaha undrar ni, vrf ska de bli Tisdag? Jo för då ska vi hämta ut min hoppsadel!  =D Vissa har turen att få en ;) haha de är en julklapp men får prova hoppa i den och ha den innan jul om jag ska och träna lr tävla.
Skrittade Shikira ett tag på banan i morse, Ska skritta igång henne nu så vi kan börja åka till KRF under vintern och träna. Då blire hoppträningar där ^^
Beställde även från Hööks igr eller de var snarare mamma o sanna som gjorde de, de var nå julklappar till mej + mina underbart SNYGGA brun rutiga ridbyxor för 599:-
Har även planer för om ja får pengar i julklapp, de blir nog tävlings pengar eller en NY KAMERA! en långzoom me 10,1mpx oxh 12 Optisk zoom =D de ni! ^^ Då blire o fota söta pållar i snön o ladda upp FINA bilder på pix!
Nå har iaf varit sjuk hela helgen, är de nog igentligen nu me, men men ..  var hemma i Fredags då ja mådde illa o inte hade ork till ngt.. har haft jätte ont i huvudet idag och är helt ur form, som jag sa: Jag orkar ingenting!
Skulle behöva en ordentlig vila men de kan man inte då man har häst och skola. de blir så förj*vligt mkt att ta igen isf.
Nå har iaf möblerat om på rummet igår, de blev bra=) först tyckte ja de va fult då ja var "halv färdig" men insåg sen att de blev fint me alla lampor och tavlor på plats. =D ska gå och duscha nu och sen se TV och äta o sova så man orkar upp imorgon o gå till den roliga skolan / Ciao!
:P ^^ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback