Vill ha!

Sådana här skor från stylebytyra i storlek 39 vill jag ha! De kostar 549:- för övrigt, kan någon vara snäll och köpa åt mig?!


i found your nose, it was in my business



"You know my name, not my story. You know what I've done, not what I've been through."

Jag låter fingrarna glida över tangentbordet, ser hur fingrarna knapprat in weheartit.com och bläddrar, byter sidor och studerar bilderna grundligt innan jag kommer på mig själv med att sitta och titta på en bild, länge, länge. Genom dom rosa skullcandy lurarna som sitter på mitt huvud spelas Train - To be loved, jag är kär, kär i låten, den säger så lite men ändå så otroligt mycket. Men det var inte vad jag skrev i sökrutan eller vilken låt jag lyssnar på som jag ville berätta, det var bara en del av det jag tänker skriva.

-

Har du någonsin ställt dig själv frågan, eller kanske bara börjat fundera på om du bryr dig om vad andra tycker om dig? Om du är stenhård, känslokall eller känslosam? Jag kan inte svara på vilket ord som passar in på dig, men jag kan svara på vilket ord som passar in på mig. Folk överlag har ofta stora förväntningar på en, du ska kunna ramas in i det där som kallas balanserad, perfekt, duktig, skötsam och så vidare. Jo tack, att vi bor i mellanmjölkslandet där folk tycks ha en förmåga att leva för mycket på andras regler istället för att skriva sina egna vet jag mycket väl. Det kanske är det ordet som stämmer in på mig, annorlunda. Det har jag hört mer än en gång, jag är inte som alla andra. "Du känns speciell." Minns fortfarande gången jag klickade upp ett sms från han för flera veckor sedan där det stod precis så, och jag kunde inte dra mer på läpparna. Och speciell måste ha vart en positiv sak, för idag är han min, jag är hans.



Oh I swear to ya, I'll be there for ya, This is not a drive by


94%



Jag har inte öppnat teoriboken/böckerna en enda gång, är det nu jag ska känna mig lite små stolt? Borde ju gå rätt fint att klara av teorin sen, förhoppningsvis. :)

Photo



Estetlektion = foto i studio. Avskyr dock att stå framför kameran, står hellre bakom. Kan iaf bjuda på två bilder. Haha, i höstas när jag blev erbjuden modellkontrakt i Tyskland var faktiskt det en av orsakerna till varför jag inte ville ha det - jag gillar inte att stå framför kameran. Lite kul att bolla med tankarna bara, undra hur det hade vart att som 17-åring flyttat ensam till Tyskland och jobbat som modell..





please excuse me i don't mean to be rude



Har fortfarande inte haft tillgång till internet förutom att mobilblogga, och ja.. it sucks. Så vad har jag gjort sedan jag bloggade sist? Allt jag brukar göra, stallet, vart på bio och sett This means war, den var riktigt bra! Kom nyss hem från Luleå, eller hem och hem.. hemma är jag ju inte riktigt heller. Köpte iaf med mig en rosa, kortare t-shirt med trycket "I like nice people who do nice things." och ett par marinblå fjäderörhängen. Käkat maxmat har jag också gjort idag, och druckit en lyxshake choklad. Ska snart se skräckfilm, när mitt sällskap dyker upp igen. :)

Finaste låten jag vet för tillfället!


Tidsfördriv



Bilden är typ sen -09, länge sen! :)

Namn: Josefin Strömberg
Ålder: 17 år, 9 månader och 26 dagar om jag räknat rätt
Klädstorlek: XS
Ögonfärg: Bruna
Hårfärg:
Blond

Hur:

Hur får man dig på fall: Man är sig själv.
Hur får man dig arg: Tänker jag inte tala om.
Hur beskriver du en perfekt dag: Med mitt ♥
Hur bra humor har du: Väldigt bra., haha. Jag är svårare att få att sluta skratta än att börja..
Hur lätt påverkas du av grupptryck: Påverkas inte minsta lilla.
Hur ofta köper du nya kläder: Beror på vad jag vill ha.
Hur ofta köper du skor: När jag hittar några jag vill ha. Haha, några gånger om året :)
Hur ofta färgar du håret: Eftersom jag är blond färgar jag det inte, fixar bara utväxten typ varannan månad.
Hur mycket pengar slösar du på en månad: Beror faktiskt helt och hållet på om jag vill ha något eller är någonstans. Är rätt duktig på att hålla dom tajt.

Vad:

Vad är det godaste man kan äta:
Kladdkaka, haha.
Vad är det äckligaste man kan äta:
Ska vi snacka tortyr som i Fear Factory eller vanlig mat? Köttsoppa, mandariner, saft..
Vad får dig att gråta: Eskobar – Someone New, på riktigt, jag tål den verkligen inte. Får för många flashbacks.
Vad får dig på bra humör: Flera saker
Vad är det värsta du vet: Folk som är oärliga och inte törs stå för det dom säger.
Vad är det bästa du vet:
Oj, det bästa jag vet.. finns flera saker men en är att hoppträna med Kira.
Vad brukar du se på tv: 90210, big brother, top model Sverige
Vad har du för mobil: En vit Sony ericsson Xperia x10i

Vilken:

Vilken är den finaste hårfärgen:
Beror på helhetsintrycket, men jag passar bäst i blont.
Vilken är den finaste ögonfärgen:
Bruna!
Vilken film är den bästa du vet: Alltså.. jag kan inte välja bara en, men Never back down blir aldrig dålig. Sen är Harry Potter filmerna bra.. haha.
Vilken låt är den bästa du vet: Just nu Train - to be loved
Vilken vintersport är den bästa att se på: Bandy
Vilken sommarsport är den bästa att se på: Fotboll
Vilken dricka innehållande alkohol är godast:
Xide
Vilken färg är den finaste:
navy
Vilken stad vill du bo i: Luleå ligger riktigt bra till..
Vilken bil vill du köra: Audi A5 allroad
Vilken årstid:
Sommar

Det här var bara tidsfördriv för att jag inte orkat gå hem från skolan ännu, är riktigt, riktigt frestande att ringa morfar och låta söt och fråga om skjuts. Men.. ska nog vara duktig och promenixa iväg hemåt. :)


Over and out!



Kanske måste uppdatera så ni inte tror jag glömt bort bloggen, men mitt internet är ännu inte fixat och orkar inte mobilblogga för de är.. så tråkigt. Anyway, sitter på skolan just nu men jag har slutat för 3Omin sen men är för lat för att gå dom där ca. 850 metrarna hem så sitter i datasalen med två andra estetare som inte heller orkar pallra sig hem, haha lat vi är. Men tror jag ska plugga i headsetet i öronen, sätta på lite musik och promenixa iväg. Vad sitter jag ens här för? Det är ju inte direkt så att jag tycker det är kul. Så, over and out!

Skolarbete..


18/02/2012 - going out tonight


Driving one of your cars.. Roadtrip!

mms_img165811398 (MMS)

Driving one of your cars.. Roadtrip!


Skadad ponny.. Inte så kul att komma till ...

mms_img-13885797 (MMS)

Skadad ponny.. Inte så kul att komma till stallet och se sin ponny såhär. Plus en broddtramp på andra frambenet och en avtrampad sko. Stackars lilla Kira.. :( <3


We're all in the same game, just different levels.

 

 

Låten är grym!

För den som undrar vad jag gör just nu så sitter jag på skolan, intressant jag vet.


16/02/2012 - mod är att våga vara den du är, i en värld som försöker få dig som alla andra


you've got that one thing



So get out, get out, get out of my head
And fall into my arms instead
I don't, I don't, don't know what it is
But I need that one thing
And you've got that one thing

Icy pearl blonde

 

Mamma var snäll och hjälpte mig att färga håret igår, tänkte pröva syoss frozen pearl blonde men hittade en annan som såg mer effektiv ut för att få kalla toner i håret - Icy pearl blonde. Vet dock inte om jag kan kalla resultatet kallt, skulle snarare säga att det är varma toner. Nåja, en utväxt mindre är jag och håret är ljusare än innan. Vilket jag inte ser så mycket av själv men andra gör det, och det blev då ett godkänt resultat ;)


School..

Sitter på skolan och har precis klickat iväg en beställning från.. ja, det kan jag faktiskt inte tala om då det jag beställde är till någon som kanske läser min blogg. Hur som haver, hade beslutsångest med vad jag skulle beställa så det hann ta slut så det hann inte komma till idag, dumt jag vet. Men brukar gå fort att få paketen därifrån jag beställde. Föresten, glad alla hjärtans dag eller vad man nu brukar säga! :)


Jag kan lova, att det är mer socker i såda...

mms_img-64619189 (MMS)

Jag kan lova, att det är mer socker i sådan här juice man blandar själv än vad man tror. Jag hade 10,1 i blodsocker tidigare och drack typ 2dl juice - vilket jag inte skulle gjort. Det resulterade i att jag just nu har 26,2 i blodsocker. Mindre kul, så att säga..


13/02/2012


12/02/2012


Mitt usb-modem har gått sönder så har inge...

mms_img108849522 (MMS)

Mitt usb-modem har gått sönder så har inget internet till datorn så min uppdatering av bloggen kan bli dålig under några dagar, så vet ni orsaken till det. Kan dra kort om dagen, vaknat, ätit, luleå, ätit, sett film. Och det tänker jag fortsätta med, alltså se film. :)


Morgonpromenad med Milla i -3 grader - är ...

mms_img-78340319 (MMS)

Morgonpromenad med Milla i -3 grader - är ju typ sommar ute, haha. Skönt att man inte behöver frysa i alla fall. :)


I know you want to, so ask me!

Har fixat en blogresponse som ni ser i menyn till vänster där ni enkelt kan ställa frågor till mig som jag kan svara på. Fördelen med bloggresponse för er? Tja, nu kanske även ni anonyma kan få svar på era frågor om ni har tur. But still, jag kan se vem som skickar dom så tänk på vad ni skriver. Blir lättare för mig att svara på frågor så då jag inte behöver göra "svar på kommentar" inlägg lika ofta i bloggen. :)

Tio/två/tvåtusentolv

Började min lediga fredag just efter klockan 07,00 imorse då Milla väckte mig och ville ut. Och när jag lika var vaken passade jag på att fara och göra bort stallet från morgonen. Vad dagen erbjuder återstår att se, kanske ska ner på stan en sväng med Ammi senare.


Ed Sheeran - Lego house



För den som undrar så är bilden sen i somras.

Nu ska jag vara snäll och gå och diska då lägenheten dumt nog inte har en diskmaskin, hatar att diska. Rättare sagt, jag hatar grytskåp för dom är för små, det ryms aldrig att få in något och då bara ramlar det ut. Kan man inte ha allt i en jätte stor låda istället?! Nåja, kanske inte ska klaga i onödan. Sen klockan 20.00 ska jag se lyxfällan, bara för att det är rätt kul och se på vad dom lägger alla pengar på. Sen klockan 21.00 går det en film på 6:an, the house bunny. Har sett den förut, men det var jätte, jätte länge sedan. Kände att jag var tvungen att blogga, eftersom jag blivit rätt kass på det.. Eller egentligen, jag har inte blivit kass på att blogga jag har bara inte haft något att skriva eftersom ni får se sådan liten del av mitt liv eftersom jag har tresiffrig statistik och inte vill att alla vet precis allt jag gör, både för min egen skull och för personer i min omgivning. Nu ska jag iaf vara snäll och gå och diska, mamma dammsög just mitt rum så känns som att jag ligger efter..

Fredagens lektioner - ledig

Svenska - Filmanalys
Engelska - Skriv skvallerartikel
Naturkunskap - Frågorna 1-16 om livsstil och hälsa.

Vi har fått hemuppgifter att göra så vi får vara ledig imorgon och jag har bara NK frågorna kvar, som ska göras bort nu direkt! :)

DONE! :)


Knepigt



"Har ett trevligt sto som passar in på din beskrivning." -*

Alltså..
Om man nu har en häst man ska sälja och vill tipsa någon om, borde man inte berätta lite om den då och inte vara skriva att man har en häst som passar in på min beksrivning, det säger ju inte mig så mycket egentligen. Stör mig så på de som mailar och skriver typ så, eller att den kostar 120.000:- när maxpriset står som 65.000:- I don't get it.


it's icecold



Kul att promenixa till skolan i -24 grader. Väldigt fint med vita ögonfransar och is i håret...
Tur jag har snäll morfar så han hämtar mig när vi har lunch så jag får åka till mormor och morfar och äta och så skjutsar han tillbaks mig. Estetlektion efter lunch - glas.


Here we go - Joshua Radin



Har precis duschat (där av handduken på huvudet) och ska snart käka. Hade för ovanlighetens skull kunnat ge er en "dagens outfit" men den kanske ni får senare. Och råkar jag nu glömma bort det så har jag mörkgröna skinntajts från Gina, vita Nike blazer mid W skor och en svart t-shirt och märket vet jag inte då jag fått den. Anyway, hoppas ni får en bra dag! :)

Bed


Jag verkar inte vara som alla andra..



Är jag den enda som tycker låten är kass?! Förstår inte hur man kan gilla den.. den är såååå dålig! Å andra sidan, melodifestival musik är oftast dålig hur som helst..

Shoes



När jag hade vart ute med Milla tidigare så kollade jag postfacket på vägen upp och jag hade fått brev! Haha, får typ brev.. var 3:e månad. Stod iaf att jag blir femton hundralappar rikare imorgon, jag klagar inte. Dom behövs alltid. :)

I adore you

So is it goodbye?
Is it time to set you free?
Is it time to let it fly?
Is it time to let it bleed?


We used to take turns
To cover up the pain
Deep below it burns
And the feeling still remains

You're gonna find someone new
I really hope you do

'Cause I love you
And the sun will come on through
It's gonna shine for you
'Cause I adore you

You're gonna find someone new
I really hope you do

'Cause I love you
And the sun will come on through
It's gonna shine for you
'Cause I adore you

And the road travels on
But I'm still near you
In my life, like a song
I will still hear you
Still

You're gonna find someone new
I really hope you do

'Cause I love you

You're gonna find someone new
I really hope you do

'Cause I love you
And the sun will come on through
It's gonna shine for you
'Cause I adore you

 

Sun will shine for you
Sun will shine for you
'Cause I adore you

Sun will shine for you
Sun will shine for you
'Cause I adore you

Sun will shine for you
Sun will shine for you
'Cause I adore you

Sun will shine for you
Sun will shine for you
'Cause I adore you

You're such a diva

hahahaha!

Började morgonen tidigt med att åka till stallet och fixa till Kira och otroligt nog var det bara -20° ute (dvs. i min värld är det typ varmt nu, haha) Hur som haver så gick det rätt fort och när jag kom hem igen dejtade jag sängen tills för en liten stund sen då jag vaknade. Ska väl hoppa upp ur den snart men den är väldigt varm och skön så det tar emot..

Watch out those lights will get ya





Hittade två bilder från då jag hade mörkt hår. Lite läskigt att jag ser ut som två helt olika personer när jag har blont och mörkt hår.


Bartender



Står fortfarande fast vid att jag vill utbilda mig till bartender. Kan jag få bli 18 nu?!

Ett ord räcker - Grym!




JEFFREY CAMPBELL



Första gången jag såg ett par Jeffrey Campbell skor minns jag att jag tänkte "fyfan vad fula!" (å andra sidan var det Jeffrey Campbell lita spike skorna jag såg då. Och dom är fula.)



Men nu helt plötsligt har jag kommit på att Jeffrey Campbell skorna är rätt snygga ändå. Finns två minus med dom och det är att klacken är 13cm om jag inte minns helt fel, vilket skulle göra mig till 187cm lång. Sen att dom kostar cirkus 1700:- känns ju sådär lagomt kul också. But still, dom är rätt fräcka.



Speciellt dom i glitter, hahaha är smått in love! Bara man kan matcha dom rätt skulle dom nog vara riktigt, riktigt balla. Kan någon ge mig ett par i storlek 39?!

Jag vill åka till New york..










Tävlingstermin 2012



Satt och kollade på tävlingsterminen för 2012 men jag kan fortfarande inte säga att "den och den tävlingen skulle jag vilja rida." eftersom:

  1. Jag vet inte om Kira är storhäst eller ponny fören hon blivit mätt.
  2. Jag vet ändå inte (om hon är ponny) om jag vill tävla henne som ponny eftersom jag bara får tävla henne som det under 2012 eller om jag ska tävla henne som storhäst.
  3. Jag vet inte om jag ska köpa storhäst.
I-landsproblem. Varför hade hon inte bara kunnat växa 20cm?! Då hade jag ju inte ens behövt fundera, då hade hon vart perfekt storlek. Ska ni tävla något under 2012?

Saker ni inte visste om Kira...

 

  • Hon är rädd för vattenkannor..
  • Hon törs inte äta stora, runda knäckebröd..
  • Hon törs inte dricka ur vattenhinkar om det står/hänger två brevid varandra..
  • Hon är rädd för barnvagnar och sparkar..
  • Hon har 10,5 cm på bett..
  • Hon kan vara blind på sitt vänstra öga då hon när hon stod i Pajala hade vart på ögonundersökning då hon har en "fläck" i ögat..
  • Hon avskyr mygg under sommaren och måste gå med tränsmössa för att hon ska gå att rida. Annars bara studdsar hon upp och ner, i sidleds och gör allt för att slippa..
  • Hon hatar kyla och så fort det blir kallare än ca. -13° så leker hon drake när man hämtar in henne från hagen. Hon springer runt en, reser på sig, kickar hela vägen in och blåser upp sig så hon känns som att hon är 165cm hög..
  • Jag kan lämna henne i boxen med boxdörren öppen och gå iväg i 5 minuter och när jag kommer tillbaks står hon fortfarande kvar i boxen..
  • En gång rasade det ner snö från hela höladu taket alldeles bakom henne när jag red barbacka på henne och hon vickade inte ens på öronen..
  • Hon måste ha ponny på lädergrimmor för att dom inte ska bli för stora. På övriga har hon cob..
  • Hon har stalltäcke på sig i princip året om..
  • Hon måste ha solhelosan på mulen på sommaren för att hon har så ljus mule..
  • På sommaren ser hennes päls metallicfärgad ut ovanligt mycket..
  • Alla säger skimmel åt henne - men hon är ju faktiskt en flugskimmel..
  • Hon har ätit KRAFT Groov 125 sedan vi köpte henne med undantag på en månad då hon åt KRAFT Groov sensitive men hon behöll inte hullet lika bra..
  • När hon förra året hade en tand som skavde (innan vi visste det) så fick jag skritta och trava henne utan att hon sa emot men när jag gav galoppskänkel bara reste hon på sig och vägrade rör sig framåt. Så vi kom på rätt fort att något var fel så när veterinären kollade tänderna på henne såg vi att hon hade en tand som skavde..
  • Hon är väldigt tillbakadragen och rädd för både vissa hästar och människor..
  • I början när jag hade henne var hon livrädd för vattenpölar och vågde inte gå i dom, inte ens i närheten av dom men idag är det bara att plaska igenom dom (till och med i en liten damm har hon vågat gå, haha)..

Hold me closer tiny dancer



Kom precis hem från stallet efter att ha vart och släppt ut pållarna i hagen och fixat alla stallsysslor. Sådär lagomt mysigt att stiga upp 07,20, äta och dra på sig massa kläder och gå ut i -30°. Eller så kanske det inte var fullt så kul.
Hur som haver så går Kira med tre täcken på sig ute, ett stalltäcke, ett vintertäcke och ett tjockare vintertäcke på det. Har man frusen häst så har man, tur hon äger täcken i mängder. Hoppas att det blit varmare under dagen, men det kanske var för mycket begärt?

Harry Potter kväll





Det här är vad jag ska sysselsätta mig med under kvällen då mina andra planer tyvärr blev inställda pga. den jävla kylan. Just nu hatar jag dom -32° mer än någonsin eftersom de envist håller sig kvar utanför dörren. Nu ska jag ut med Råttan en sväng och om jag inte blivit uppäten av en isbjörn eller förfryst ska jag sen baka kladdkaka och sen krypa ner under täcker och se någon av Harry Potter filmerna. På återseende.

Blanda inte ihop min personlighet & min attityd. 
Min personlighet är vem jag är & min attityd beror på vem du är

 

Hahaha, den där ponnyn skulle jag vilja ha! :D


Sunset



Hade gärna velat kunna göra som i Harry Potter och använda flampulver så jag hade kunnat förflytta mig hit väldigt fort. Ser mer tilltalande ut än dom -32° som är om jag går utanför ytterdörren.

Någon som sa att det var kallt ute? Törs j...

dsc_1177-1 (MMS)

Någon som sa att det var kallt ute? Törs jag gå ut utan att stöta ihop med en isbjörn?


Vinnare nr.2

Då jag ej fått kontakt med hon som vann ridhjälmen har jag nu fått välja ut en ny vinnare då jag inte kan sitta och vänta längre än ett visst antal dagar innan jag får kontakt med den som vinner. Då får man helt enkelt göra såhär.

 

Så är den nya vinnaren du? Klicka här för att ta reda på det!

 

GRATTIS!


Sweet dreams



Egentligen tänkte jag skriva inlägget för att jag skulle skriva "ska vara duktig och gå och sova i tid. Blah blah blah.." men kom på att jag tänkte göra en ny header och snöra in ikväll och det borde inte ta så lång tid då den är rätt stilren och classic. Så ni får väl se om det vart att jag gick och sova eller började flytta om koder. Anyway, godnatt!

I know they talk a lot but I'ma back it up and more



Kom bara på en grej när jag fick ett mail tidigare idag:

"Hej, har du tittat på min häst? *länk*


Så klickar jag upp annonsen och ser en huvudbild på en brun häst, rätt söt men ingen man skulle lägga märke till direkt i mängden. Scrollar ner "gör rörelser på MSV nivå" Jaha, då är den antingen:

1. Gammal
2. Dyr
3. Haft någon skada

Mycket riktigt, nr. 2 passade in rätt bra. Rättare sagt kostade den det dubbla från vad maxpriset står i min annons. Är det svårt för människor att inte maila om man har satt ett maxpris och deras hästar kostar det dubbla?! I don't get it. Tror dom att det är lönande? Jag har ju skrivit rätt bra vad jag söker, en häst mellan 162-170cm och inget varmblod. No offence till rasen men jag vill inte ha ett varmblod. Sen har jag fått mail på hästar som är typ 153cm, jag menar.. det står mellan 162-170cm och då kan man väl räkna ut att jag inte skulle köpa en mindre?! Jag är 174cm lång, jag vill inte köpa en storhäst på 153cm, det känns inte riktigt rätt. Dock måste min häst vara lätt i kroppen och ej tungriden så jag ska orka rida den om den är 170cm, för jag är rätt lätt i vikt så att säga.

-

När jag var i stallet tidigare idag kom jag föresten på (efter att ha sett tre avsnitt av ponnyakuten igår) att Kira har respekt för mig och ser mig som en i flocken, haha lät så kul när dom sa det i PA. När jag rör mig följer hon mig med blicken, när jag ber henne komma så kommer hon osv. Hon har blivit så otroligt personlig under de 4,5 åren jag ägt henne. Fina lilla Kira.

<3

real princesses don't kiss toads


Citroen C5 tourer HDI 160 aut. seduction








Hittade en sida där man kunde "bygga ihop" sin egen bil. Passar ju mig som är så kräsen. Kan någon ge mig 369.980:- som mitt bygge slutade på med tillbehöv, val av säten, färger osv. Love it!

Sean Paul - She Doesn't Mind



Den där vill jag ha i födelsedagspresent! Så söt!

Nu ska jag städa mitt rum innan mamma kommer hem och gnäller att jag inte lyckas åstadkomma det på hela dagen, illa illa - jag vet. Tycker fortfarande det är enklare att lägga kläderna på golvet än att hänga in dom i garderoben. No offence men det tar ju mycket mindre tid att göra så ;) Kanske inte i längden dock..
Sen måste jag väl hinna med en kort kvällspromenix med Råttan i kylan. Känns sådär lagomt lockande..
Bäst jag sätter igång med städandet, peace out!

I think the stars are especially bright tonight




Gillar att min PK jacka är för stor. Not. Meeeen,rätt praktiskt när de är kallt ute.

Har funderat på att gå och göra middag i säkert 30 min men jag är för hungrig för att göra det. Som att jag blir mindre hungrig av att dra ut på tiden.. Hur ska jag någonsin kunna flytta hemifrån? Gillar ju när mamma lagar middag och ropar att det är mat och den står färdig på bordet. Kanske borde lära mig att laga mat, på riktigt. Fast jag har ju iofs kommit på hur man gör om man inte kan laga mat.

1. Du flyttar ihop med någon som kan laga mat så ser du söt ut och får maten serverad på bordet, haha.
2. Du blir rik och anställer en egen kock.
3. Du blir rik och äter alltid ute.
4. Du lär dig laga mat...

Kanske bäst att börja bege sig till köket..


Stuck on repeat


-23°

d

Hemkommen efter en morgonpromenad med Råttan, tror båda höll på frysa ihjäl. Det är kallt ute, riktigt kallt. Garanterat -23° och jag kan inte påstå att jag är någon som är sådär jätte förtjust i vinter. Skulle nog hellre bo där det är varmt året om, så kan jag åka på semester (haha sjukt det lät) till snön i någon vecka istället - skulle vara mycket skönare. Idag är en sådan där dag jag funderar på att bli eskimå, eller få någon att köpa en canada goose expedition jacka åt mig - snälla..

a