Sweet dreams



Har precis käkat efter att ha kommit hem och nu ska jag ut med Råttan (Milla*) en sväng innan jag sen bäddar ner mig under täcket och ser lite 90210. Godnatt! :)

Dreams



Inatt har Kira och jag tävlat dressyr på Kalix RF. Fick dock inte med resultatet då jag kom på att jag inte var helt säker till programmet i nästa klass så hoppade av, lämnade Kira åt mamma och bad henne ta av henne benlindorna. Haha. Sen sprang jag och letade ett program, vilket var de rörigaste jag någonsin sett (haha konstigt när jag drömde då?!) LC:2 5 hette det i alla fall, det minns jag. Man skulle göra sluta baklänges på en volt?! Hahahahaha. Anyway, jag strök mig från de programmet då jag tyckte det var så knäppt. Sen lastade vi Kira och åkte hem. :)

Undra hur många gånger jag hunnit gäspa på en timme..

Nu tänker jag dejta sängen, förstår inte ens varför jag sitter med datorn i knäet och gör.. ingenting?! sen en timme tillbaks? Äh, godnatt!

Vinnaren av ridhjälmen blev..

Blev det du som vann en av marknadens nyaste ridhjälmar? En trop ride m ventilation hjälm.
Ta reda på det genom att klicka här..

Sovmorgon

Alltså, sovmorgon? Det är ju typ 711 gånger jobbigare att kliva upp än om man har en väckarklocka ställd tidigt så man verkligen måste stiga upp, och inte kan dra ut på tiden lite mer, lite mer och liiite mer. Bäst jag pallrar mig upp då, även om det är väldigt varmt och skönt under täcket. Jag gillar inte minusgrader, det är kallt. Tänkte bara så ni vet.

Hahaha så klockrent citat!

"first ten years of a girl's life is spent playing with barbies,
the next ten years is spent trying to look like one"


Svar på kommentar

Viktoria om 101 dalmatiner:

När presenteras vinnaren utav ridhjälmen? :)

Svar:

Vinnaren dras ikväll och presenteras senare ikväll eller imorgon. :)


101 dalmatiner



Åh, såg just att otecknade 101 dalmatinerna började på tv4. Nostalgi! :)


JW byxor



Dom här JW ridbyxorna ska inhandlas snarast möjligt, såååå snygga! Dom kommer passa perfekt till Kiras (och/eller min) tävlingsoutfit. Plus att JW byxorna är de skönaste ridbyxor som existerar, till och med skönare än mina Pikeur! :)

Bilden är lånad från Skara hästsport.

Finaste utebanan/ridhus jag ridit i - Södra Sverige.



Kom på en sak när jag skulle kolla vad en ridklubb i Södra Sverige heter där jag provridit en ponny -09. Ponnyn hette Enterprize och var en d-ponny, en skimmel. Hur som haver, det jag började fundera på - vart är den finaste anläggningen jag ridit en ponny/häst på under alla år. Utomhus och i ridhus.

Utomhus: Köping RK har garanterat den finaste uteridbanan jag ridit på, bara miljön och hur det såg ut på anläggningen. Dom hade ett ridhus, en stor utomhusbana på gräs, en stor ridbana. Hade kunnat ge mycket för att ha det på hemmaplan, alltså gräsbanan och miljön. Så fint!

Inomhus: Det finaste ridhuset jag ridit i kan nog vara ett i Bensbyn (kommer inte ihåg vad stallet heter) där vi prövred Lady. Det var riktigt, riktigt fint! Men det största ridhus jag ridit i är utan tvekan Gävle ryttarsällskaps ridhus, det är helt enormt! Och jag menar verkligen enormt.

Skulle vara kul att veta vart ni som läsare tycker har vart den finaste uteridbanan och ridhus ni ridit på/i och gärna berätta varför ni tycker det. :)


baby, you're a firework, come on let your colors burst


Kan någon betala?

Veredus Soprano Jodphurs, 39, Svart   2 399 kr  2 399 kr 
Dyón croco minichaps, Small   2 199 kr  2 199 kr 
Charles Owen Wellington Classic, 58, marin   2 450 kr  2 450 kr 
Ary8 Leatherlook Hjälm Blå, 58   2 995 kr  2 995 kr 
Guarnieri ridstrumpor, Medium, Brun   209 kr  209 kr 
JIN Sporrar, 10 mm, Guld   795 kr  795 kr 
Roeckl Vesta ridhandske, 7, Blå   375 kr  375 kr 
GPA Kavaj Grand-Prix, Röd 34/36   3 550 kr  3 550 kr 
Döbert Pannband Exclusive, Cob, Svart   1 649 kr  1 649 kr 
Dyón Working collection, Brun - Cob   1 199 kr  1 199 kr 
JIN stigbygel, Guld   1 795 kr  1 795 kr 
Senskydd Veredus Carbon Gel, Small, Brun   1 449 kr  1 449 kr 
Bakskydd Veredus Carbon Gel, Small, Brun   1 299 kr  1 299 kr 
Diamond Paste   149 kr  149 kr 
Eskadron Tillbehörsväska, marin   395 kr  395 kr 
Caroline dunväst, X-small   1 000 kr  1 000 kr 
Melfort huvtröja, X-small   999 kr  999 kr 
Softshell Classic, marin Small   1 399 kr  1 399 kr 
 
Summa varor 26 305 kr

I want..

Fick ett mail tidigare under eftermiddagen om en storhäst som är till salu där dom som har den tror att den skulle passa mig. Blev stört kär bara av att se bilden. Kolla själv liksom..


Every second is a highlight



Sånt här är vad jag och Milla roar oss med idag, eller ja.. visserligen ser vi ju blue water high och inte på andra sidan häcken. Och ska jag göra det mer rätt, Milla sover - jag ser film. För den som undrar hur läget är annars då är det fruktansvärt bra, men på samma gång äckligt dåligt - är nämligen sjuk. Jag har, idag spytt direkt efter jag käkat lunch (och för övrigt 2 andra gånger sen i Fredags).  Det går verkligen bara inte att svälja. Och det är inte så kul att försöka måsta äta även om man inte vill eftersom jag måste sticka insulin på vissa speciella tider och därmed hålla mattider. Jag lovar, att jag har garanterat gått ner 1,5-2,0kg i vikt under helgen tills idag. Ska man räkna ut ett BMI på mig så väger jag för lite i normalt fall, så att inte kunna äta som vanlig gör ju inte saken bättre direkt. Nåja, någon gång ger de sig väl förhoppningsvis.



Så länge, tills jag mår bättre igen sitter jag och kollar på utlandsresor, ser film och fryser. Vilken fin kombination, livet är allt underbart orättvist ibland.

Sitter kunskapen i prislappen, i stammen eller i ryttarens huvud?

Sitter man och kollar på hästannonser (ponny) så dyker det ofta upp någon, inte allt för märkbar ponny med en prislapp på dryga 250-300.000:- Jag brukar själv börja fundera över prislappen och vad folk egentligen tänker med när jag läser priserna, inte så att jag är avundsjuk på ryttare i min ålder som rider ponnyer för 300.000:- ni ska få höra mina åsikter om det hela.

-

Sitter egentlien ponnyns kunskap i prislappen, i stammen eller i ryttarens huvud? Ja, visserligen avgör ju stammen en del men inte allt. Många, väldigt många av ponnyerna som tävlar på hög nivå är importer och har ofta okänd stam. Kunskapen sitter inte i prislappen, det är vad folk tror att den gör. Bara för att ponnyn går 130cm hoppning och har tävlat SM tror folk man kan få dryga 300.000:- för den, till och med upp emot 650.000:- för en ponny, tänk egenom det där riktigt noga själv. Du kan, få en jämnlik ponny som har kapacitet att ta sig till SM nivå om du som ryttare vågar, är målmedveten och har ett stort tålamod köpa en ponny för 75.000:- som skulle kunna göra sig jämnlik med den dyrare ponnyn.

-

Mycket sitter faktiskt i ryttarens huvud, du tror att bara för att ponnyn är dyr så kan den allt, du behöver bara sätta dig på den så tar den dig till samma nivå som den gick med föregående ryttare. Visst, så kanske det är - i början. Men när skulle du känna dig som mest stolt, om du fick en ponny av dina föräldrar för 300.000:- som redan tävlat flera SM, med olika ryttare och plockat hem rosetter och segertäcken så det sjunger om det och en dag vinner SM på ganska kort sikt. Eller, hade du vart mer stolt om du fått ponnyn för 75.000:-, laget ner tid och arbete på den en lite längre tid och vunnit SM på den. Den där SM ponnyn för 300.000:- har någon gång även den vart en ponny som legat lägre i pris, sen har någon vågat chansa på den och utvecklats till toppen. Nu pratar jag för mig själv, men jag skulle känna mig otroligt mycket mer stolt om jag och min ponny tillsammans utvecklats och nått toppen.

-

Tyvärr är ridsporten en gren man lätt kan köpa sig framgång i om ens föräldrar har nog mycket pengar, jag säger inte att alla gör så, men en del. Jag kan inte säga att jag ser det som något positivt, svensk mästare i mina ögon är någon som jobbat sig upp till den titeln, inte någon som köpt sig framgång och kunnat hoppa över ett par steg. Tänk dig någon i en sport som inte kan köpa sig framgång, där allt ligger i ens egna händer och huvud för att ta sig till toppen. Ridsporten kan man fuska i, om man vill. Men då tycker jag inte man heller ska kalla dom som gör det för otroligt duktiga, det finns många, väldigt många duktigare ryttare än dom men som inte ligger på den nivån för att dom valt den lite tuffare vägen där dom succesivt får jobba sig och ponnyn uppåt, och utvecklas tillsammans.

-

När jag var på Stockholm international horse show i November såg jag uppvärmingsklassen och finalen i ponnyhoppning. Vissa av dom red inte ens fint, ska man inte kunna göra det om man ligger på den nivån? Ryck och slit i tyglarna, bankar med skänklarna och ... ja, behöver jag ens säga nå mer? Samma när det gick inomhus SM för ponny, det såg jag också, dock online på datorn. Några av ryttarna som red inomhus SM red även i Globen när jag var, kul faktiskt att se dom livé också.

-

Man blir ofta blind för en ryttares brister som tävlar på den nivån när man själv ser dom, men dom finns - precis som för dig eller mig. Att ha en ponny för så 40.000:- betyder inte att du aldrig kommer kunna tävla större klasser, för mycket sitter i ditt huvud om vad du tror är möjligt och inte möjligt. Ge det tid, strunta i vad folk tycker för det finns alltid någon som kommer trycka ner dig - på vilken nivå du än ligger på. Våga sträcka på ryggen, dra på läpparna och visa, våga visa att kunskapen inte enbart sitter i prislappen.


tjugoett/ett/tvåtusentolv

Ursäkta för att jag inte på bloggat på hur vet länge, och nej jag har inte glömt att jag äger en blogg. Har bara inte haft något vettigt att skriva. Ni får gärna ge mig någon idé med vad ni vill läsa, pris till tävlingar ni skulle vilja vinna osv (behöver inte bara vara ridsport saker.)

-

Ska snart ut på en liten promenix med vovven som just nu ligger i min säng och snarkar, och ta det på orden - hon snarkar. Tills man petar på henne och ber henne vara tyst, då kanske hon är tyst 1 minut innan hon börjar igen.. haha.


if it's what you want, it worth it all


with greater power comes greater responsibility



Kom att tänka på en sak när jag satt och läste igenom lite kommentarer som droppat in, rättare sagt tänkte jag på hur dom är skrivna och i vilket syfte och vad personen som kommenterat egentligen vill få fram.

-

Kan ta några exempel, tävlingen jag håller i där ni kan tävla om en av marknadens nyaste utbud av ridhjälm. För att ha större vinstchans skulle man skriva en motivering. Vissa är verkligen hel grymma på att motivera sig bra och ge en trolig grund till sin motivering, medans vissa har lite mer udda argument till varför dom borde vinna den. No offence, men kan man skriva en motivering med en vettig och bra grund väger det ju upp hela kommentaren.

-

Sen finns det väl mer eller mindre alltid någon där ute som läser ens blogg för att dom stör sig på den, men har man lite större blogg med tre siffrig statistik skulle jag bli förvånad om det inte existerade en enda läsare som mer eller mindre alltid stör sig på det jag skriver, däremot utan vettigt baserad grund till det.

"Love your haters,
because they are your
biggest fans.
They keep on wasting time
just to watch your every wrong move."

-

Elaka kommentarer får man lära sig att ta om man vill ha en större blogg, annars kan man lika gärna lägga ner hela bloggrejen. Men att jag skulle tänka "åh nej, shit. Den personen gillade inte ditten och datten med mig. De måste jag ändra på." Knappast - skriver jag något som jag vet att några procent av mina läsare kommer störa sig på tjänar jag in på det hur som helst. Provokation? Nej, skulle snarare kalla det PR-trick.

-

Jag kan stå för det jag skriver på min blogg, jag behöver inte provocera för att ha hög statistik. Jag vill hålla det proffsig, snällt och ärligt på min blogg. Hur ballt är det egentligen inte, blonda Josefin, 17 år blir sponsrad av diverse olika företag för att kunna få bloggen att växa ännu mer, jag blir mailad om samarbeten från företag som vill se min blogg klättra på listorna och bli större. Hur ballt är det inte?

-

Många av Er är riktigt gulliga läsare, det trillar tätt in fina kommentarer som faktiskt får mig att dra på läpparna. Är kommentaren extra välskriven eller söt brukar jag klicka in på din blogg för att kolla hur den se ut, kommentera något och jag vet själv hur fränt det är när någon som har en större blogg kommenterar på ens egen. Jag har fått kommentarer av bloggare med flera tusen läsare, bla. Linn Olsson och Nellie Berntsson. Helt spontant sådär, fräckt!

-

Jag har hittat, och kan hålla en bra bloggbalans och det har gett mig så balla erbjudanden som ni inte ens vet om. Vissa av er får grön tunga av avundsjuka, men de flesta av er kan glädjas för min skull och visa det genom en söt kommentar. Det är sådana gånger man verkligen inser hur kul det är att äga en blogg.

★ Word






:)

Min laddare till macen dog, så hoppades innerligt att jag skulle få igång min 17,3" laptop som inte velat ladda sig. Och det gick! Lycka! Har massa äldre bilder på den här datorn, massor! Hittade just en på min lilla sommarjobbar kompis, saknar den pållen lite faktiskt.. :)


Ska aldrig mer beställa kläder från H&M..

Hämtade nyss ut mitt H&M paket med två tröjor som jag för övrigt väntat på i 2-3 veckor. H&M är ju rätt känd för att ha smala kläder, dvs. tröjor som inte blir som tält på en. Jag hade alltså beställt två tröjor, i den storleken jag brukar ha (xs) och tänkte att förmodligen skulle dom passa. Drar på första tröjan, jahaja.. eh.. vad kul. Det skulle rymmas minst två mig på bredden och så är den för kort. Bättre lycka med tröja nr.2.. eh, nä. Den var oxå extremt vid och kort. Alltså seriöst, vad för jävla modeller prövar dom kläderna på? Så arg. Dom tröjorna får då åka tillbaks. Är hopplöst att beställa kläder när man är 174cm lång och drar xs på allt. Stort i-landsproblem. Förhoppningsvis kanske Gina har något man kan beställa, deras kläder brukar jag ha mer tur med. But still, ibland är till och med en xs för vid på mig och tröjan blir för kort. Vad gör man då liksom?!

hold my hand just in case, and we won't fade into darkness

Måste bara säga en grej som är rätt cool, iaf för mitt blodsocker (diabetes).
När jag städar går 8/10 gånger blodsockret ner rätt rejält. Kände nyss hur händerna började skaka och när jag kollade vad jag hade i socker så var jag tvungen att käka för att kunna fortsätta städa. 2 druvsocker brukar vara rätt effektivt, nu kanske det bara är diabetiker som läser min blogg som drar nytta av de här men hur vet man egentligen hur många druvsocker man behöver äta? Frågade min diabetesläkare en gång när jag var i Sunderbyn och hon sa att man skulle äta 1 per 20kg/kroppsvikt. Så säg att du ex. väger 40kg, käka två. Dricker man vatten samtidigt går energin ut fortare i kroppen eftersom druvsockret löses upp med vatten. Nu borde jag snart ha ork att fortsätta, väldigt enkelt även om man blir låg att man bara behöver äta något så blir det bra igen. :)


Städa..



Jag vill ha en walk-in-closet, gärna en stor, ljus sådan med kristallkronor i taket. Haha. Nu ska jag ta en rond med dammsugaren, mitt rum kunde vara mer välstädat så att säga. Är bra på det här med att använda golvet som en horisontell garderob..

Så grymt!


Hur grymt är de inte att Roffe vann jerringpriset?! Det är han verkligen värd!
Ni som inte satt i Globen under Stockholm horse show när han hyllades missade något, det var sjukt grymt! Har de på film på mobilen, ska försöka fixa så ni ska få höra hur de lät. Även om de inte är i närheten av hur de lät när man satt där inne, så galet häftigt!

Anyway, Grattis Roffe!

Tunein

 

Har hittat den absolut bästa appen som kan existera, TuneIn heter den.

Man kan enkelt välja radiokanal, och alla hamnar i en "scrollista" och under varje namn ser man vad som spelas så som låt/program. Har även alla radio kanaler i hela världen, hur ballt?!

Älskar den!


One direction

 

Jag har blivit beroende av One Directions musik, låtarna går på repeat. Eller ja, så många gånger man nu lyckas höra dom utan premium..


När man är för lat för att laga middag..



Tycker min middag ser rätt god ut, och det bästa av allt.. det tar ingen tid att göra ;)

What doesn't kill you makes you stronger, What doesn't kill you makes a fighter

 

"Rädsla och mod är inget motsatspar. Mod är att trots rädslan kunna fullgöra sin uppgift."

Helst av allt skulle jag inte vilja gå utanför ytterdörren just nu, men de är inte så man blir kvitt rädslor.
Ibland, måste man ta sig i kragen och göra saker som man absolut inte vill, hur jobbigt och obehagligt det än känns.
Jag avskyr den här känslan, så Josefin:
Vara modig och göra det du ska trots att det är obehagligt och tids nog bli kvitt rädlsan, eller inte ens försöka bli av med den och ha den kvar? Vad är värst i längden.

A change - Flipsyde

If it wasn’t for my pain
Then I wouldn’t know my strength
If it wasn’t for my future
I won’t be fightin here today

And of course, I know my way up
Cause I fell the same way down
What matters is what you do
When the troubles come around

Take a step now
Get up on your feet
Gotta be brave
No clouds above thee

Follow your heart
And then you’ll see
There’s always a way
Hold on tight
Tomorrow will bring
Every key to every locked dream
It ain’t hard as it seems

[Chorus]
Baby don’t cry
Things are bout to change
Baby don’t cry
Things are bout to change
And all the hurt and the tears
Will be just history
And all the doubts and the stress
Will be just history
And all the hurt and the tears
Will be just history
And all the doubts and the stress
Will be just history

[Verse 2]
Your mind carries heavy weight
And your knees are kinda weak
You wanna run and fly away
But you hurt the wound is deep

You feel like it’s time to give up
When your soul is cryin loud
Nothing lasts forever
You will find your way

Take a step now
Get up on your feet
Gotta be brave
No clouds above thee

Follow your heart
And then you’ll see
There’s always a way
Hold on tight
Tomorrow will bring
Every key to every locked dream
It ain’t hard as it seems

[Chorus]
Baby don’t cry
Things are bout to change
Baby don’t cry
Things are bout to change
And all the hurt and the tears
Will be just history
And all the doubts and the stress
Will be just history
And all the hurt and the tears
Will be just history
And all the doubts and the stress
Will be just history

[Verse 3]
I only wanna be a real man
I already got a real plan
I ain’t gotta be rich
I ain’t gotta have wealth

I just do the best I can
Cause the life of a child
Innocent’s worth more
Than a ring and ya new jeans

Got love in my life
And that’s all that I need
You believe and you succeed
And through the pain and the hard times

We push on with our head high
Each one reach one clothe one feed one
Do it right now, its time

Things about to change
Oh yes, we can
Things about to change
Yes yes we can

Things about to change
Oh yes, we can
Things about to change
Yes yes we can

Things about to change
Oh yes, we can
Things about to change
Yes yes we can

[Chorus]
Baby don’t cry
Things are bout to change
Baby don’t cry
Things are bout to change
And all the hurt and the tears
Will be just history
And all the doubts and the stress
Will be just history
And all the hurt and the tears
Will be just history
And all the doubts and the stress
Will be just history

I've done it before, so I can perhaps do it again

Everything's gonna be alright, just give it some time.


"Chokladbollar är perfekta baket när man inte egentligen orkar baka." - Google

Mamma var snäll och åkte till stallet imorse och fixade åt Kira och lät mig fortsätta sova då jag egentligen skulle ridit imorse men det var -22° så hon räknade ut att jag nog hade tyckt de var för kallt för att rida. Alltså vilar Kira idag. Ska göra chockladbollar snart och sen se Eclipse, lagomt jobbigt en Söndag.


5 Saker du förmodligen inte visste om mig

  1. Jag AVSKYR när folk säger "på en stund" Hur ska jag liksom veta hur lång "en stund" är? 5 minuter? 20 minuter? 60 minuter?
  2. Blir jag riktigt arg blir mina bruna ögon så mörkbruna att dom nästan ser svart ut.
  3. Jag har aldrig någonsin vart så rädd för någonting som jag var på avslutningsdagen då jag gick ut 8an.
  4. Det är få som vet hur jobbig min vardag kan vara eftersom det krävs att jag har otroligt mycket förtroende för dig för att jag skulle berätta varför.
  5. Jag trängs hellre med folk på tunnelbanor i Stockholm än åker buss hemma.

Fear is awful, face it


Tur eller otursdag?

 

Vet inte på hur många facebook statusar, msn första sida osv att det är Fredag 13:e, so what?

Min älskade ponny anlände hem till mig Fredag 13:e och för övrigt är 13 min favorit siffra ;)

Fast ska jag hitta en negativ sak med dagens datum så vaknade jag med ont i huvudet som inte verkar vilja ge med sig..

 


Tävla hos Linn Olsson!

 

Klicka på bilden för att komma till Januaris ballaste tävling!


i-landsproblem

To start with - The Red Jumpsuit Apparatus – False Pretense är grym.

Såg nyss Never back down och jag blir lika sugen att fara ut och springa varje gång jag ser den, haha de är helt sjukt. Så sitter med beslutsångest om jag ska, eller om jag inte ska. I-landsproblem.

Spotify premium



Märkte igår att mitt Spotify premium hade försvunnit så får leva med att endast kunna lyssna på samma låt 5ggr tills jag hunnit fixa det, hur klarar sig folk utan premium?!

You gotta fight 'til it hurts and then you do it again

 

Tyvärr kan jag inte skriva vad jag gjort fören efter hon kommit hem eftersom hon brukar läsa min blogg, men jag tror iaf hon kommer bli glad. :)


Påminnelse nr.1

Klicka på bilden för att tävla om en Trop ride m ventilation ridhjälm,

en av marknadens nyaste ridhjälmar!


Scapa Sport



Alltså lite snyggt det där schabraket och benlindorna skulle vara på Kira! Scapa sport schabrak kan för övrigt vara det snyggaste Schabrak som existerar, trots de lite väl höga priset. Men jag ska inte klaga, mitt bruna av 2009 kollektionen vann jag ju på Equipage så behövde inte betala totalt.. över 1500:- för Schabrak, benlindor och tränsmössa. Fräckt! Älskar det schabraket, det är jätte lätt att borsta bort päls som fastnar och det är sååå snyggt!

you’re never too old to set another goal or to dream a new dream



Nu ska jag se Harry Potter och halvblodsprinsen i brist på annat att göra, tur att HP filmerna är bra. Många gånger bättre än Twilight. Attans att Hogwarts inte var möjligt att välja när man sökte gymnasie ;)

isbjörnar



Kul att det inte finns någon värme i elementen eller något varmvatten för att dom håller på fixa nå tjofsan inne i stan. Nu får jag ju nästan pröva på att bo i en igloo, bortsett från att jag inte har isbjörnar spatserande utanför. Men vem vet, dom kanske dyker upp dom med. Nu ska jag fortsätta se the secret life of the american teenager, under täcker i hopp om att inte behöva bli eskimå.

Hittat en lägenhet jag vill ha..









Hittat en lägenhet jag skulle vilja ha, förstå måste jag bara vinna två miljoner. Och den är inte i Luleå, inte i Umeå och inte i Stockholm. Den är i Uppsala..

Vakna med ett blodsocker på 19,5mmo/L är j...

mms_img102173299 (MMS)

Vakna med ett blodsocker på 19,5mmo/L är ju.. Kul? Nej, snarare motsatsen till kul. Just nu sitter jag och äter frukost med min hund, sen ska vi ut en sväng. Skola? Ja, efter lunch om blodsockret gått ner och jag känner mig okej. Blir inte ens förvånad att jag har högt blodsocker när jag vaknar och det var skoldag, har som blivit en klassiker. Stress påverkar blodsocker, kul va?


Tidsinställt - Skola

Nu borde jag förmodligen vara på väg till skolan om jag inte mot förmodan slagit av alarmet i sömnen, inget som skulle förvåna mig faktiskt om jag ska vara helt ärligt. Väcklarklocka extreme appen låter kanske väldigt effektiv, det är den inte. Nåväl, har jag lyckats stiga upp så har jag samhälls först på morgonen, sen matte och sist bild om jag inte minns schemat helt fel. Hate school.


i never tried to be miss. perfect

Canada Goose jacka, 6.999:-

 

Skor från Nelly, 225:-

 

Jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha.

Frågan är bara om jag vill bli 188cm lång och om jag kan gå i skorna, för dom är såå snygga..


who's gonna save the world tonight

Sovmorgon till 11,30, några avsnitt the secret life of the american teenager, promenix med hunden, äta.. de är nog vad jag hunnit med hittills idag. Nu ska jag vara snäll och diska eftersom jag lovade mamma att göra det idag när hon är på jobbet, och eftersom jag har cirkus 40 min på mig tills hon kommer hem kanske det är bäst jag börjar med det nu, så jag även hinner promenixa en sväng med hunden innan jag sen ska till stallet. Bäst att avrunda inlägget nu, peace!


Life is like a roller coaster, it has its ups and downs. But it's your choice to scream or enjoy the ride


People don’t tell you who you are, you tell them


What would you try if you had no fear?

1. Hur gammal är du om fem år från idag? 22 år
2. Vem var den sista du träffade? Min hund
3. Hur lång är du? 174cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Sex and the city 2
5. Vem ringde du senast? vet inte, och orkar inte kolla.
6. Vad stod det i ditt senaste sms? ”Låter inte det kul? ;)
7. Var är dagens planer? Kvällens planer skulle jag säga, se film typ. :)
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa är mer rakt på sak. Men sms är nog bäst i de flesta fall.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? 40 min sen kanske.
11. Vilken ögonfärg har du? Bruna.
12. När vaknade du idag? 07,58 men då var jag bara ut med Milla och sen sov jag igen och då vaknade jag 11,27
13. Har du någon gång hittat en katt? Ne
14. Vilken är din favoritplats? alltså.. jag gillar att åka bil, seriöst! ju längre desto bättre. Så det får nog bli svaret på frågan ;)
15. Vilken plats föredrar du minst? Skolan är då ett.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Hur ska jag veta de nu? Time will tell. :)
17. Vad skrämde dig som barn? Mörker
18. Vem fick dig att skratta senast? Mamma
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. En låt som får dig att sträcka lite extra på ryggen? Flo Rida – Who Dat Girl - feat. Akon
22. Hur många kuddar har du i sängen? 9..
23. Hur många landskap har du bott i? Ett
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ne
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor
26. Är du social? Ja, för det mesta.
27. Vilken är din favoritglass? B&J chocolate fudge brownie
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa en lägenhet och en bil.
29. Tycker du om Kinamat? Ja!
30. Tycker du om kaffe? Nej, men de går att svälja.
31. Vad dricker du till frukost? Oboy, juice eller mjölk.
32. Sover du på någon särskild sida? Växlar mellan vänster och höger.
33. Kan du spela poker? Kanske de ;)
34. Tycker du om Harry Potter filmerna? Ja, dom är kung!
35. Är du en beroendemänniska? Nej?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Känner inte, men vet dock personer.
37. Vill du ha barn? I framtiden kanske, time will tell.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska går ju flytande, sen kan jag lite franska, spanska och finska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och hårprodukter, no doubt.
42. Äger du dyra smycken? Ja
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Apelsin juice
45. Vem är den roligaste människan du känner? Ofta jag måste välja ut bara en?!
46. Välj ett ärr på din kropp? Bägge knävecken efter att ha fått ett runt nylon koppel ryckt 3 gånger i dom. Min systers förra hund sprang in i mig och då brände kopplet, när kopplet tog stopp gjorde det så igen, och sen igen.. gjorde sååå ont!
47. Vad har du för ringsignal? Jag vet inte, haha.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Inte jag, men mamma har.
49. Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Hemma ute på gården där vi bodde tidigare.
51. Kan du byta olja på bilen? Nej, inte ännu i alla fall ;)
52. Har du fått fortkörningsböter? Tur att man inte kan få det om man rider för fort, isf skulle nog jag och Kira dragit in ett par sådana ;)
53. Vilken var den senaste bok du läste? Kommer ikke ihåg
54. Läser du dagstidningen? Bara om jag hälsar på hos mormor och morfar, vi har ingen hemma.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Frida (fick de i julklapp :)) och Equipage.
56. Dansar du i bilen? haha nej?
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? MixMegapol
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ett telefonnr.
59. När var du i kyrkan senast? Oj, ingen aning.
60. Vilka personer utmanar du? Go for it dom som vill.

Sorry, I cannot hear you, I'm kinda busy



Herr Maglic tävlar ut en iphone 4S i sin blogg, jag tycker ni borde tävla om den - precis som jag tänker göra.
Klicka på bilden för att komma till tävlingen.


I found your nose, it was in my business



Hon ser halvt ut som en islandshäst när man ser henne på mer än ett kort, lång päls och lång man, haha. Brukar nästan aldrig klippa manen på vintern då hon är så söt med lång päls och lång man, som en liten isbjörn. Sen har hon man på båda sidorna av halsen, så ser inte lika konstigt ut irl.

-

Blev ett barbackapass efter middagen och då prövade jag även att rida henne med hackamore. Började att skritta henne på gården i mörkret (haha, här är man inte bangen när de är 2a gången man har ett hack på henne, med ett års mellanrum.) de gick finfint i alla fall och hon lyssnade bra, behövde knappt hålla i tyglarna för hon är så pass lyhört för vikthjälperna. Efter ett tags skrittjobb gick vi in på ridbanan som inte var skottad och snöplumsade så hon fick ta i och jobba på. Nöjd häst och nöjd ryttare, ett bra ridpass helt enkelt! :)

Dressyrsadel säljes!

mms_img135365368 (MMS)

Dressyrsadel säljes! Fint att jag har bruna stigläder på sadeln, men flyttade över dom direkt från hoppsadeln då jag ville ha Sprenger stigbyglarna, haha. :)


Spontan klickade hem..

 

Råkade klicka hem en prenumeration på Equipage. Kostade faktiskt bara 198:- och jag kunde inte låta bli. Bäst att stänga igen dumburken innan jag klickar hem nå mer.. Godnatt!


the pressure to be perfect

Kan skriva lite mer utförligt vad jag och Kira gjorde när vi "dressyrade". Barbacka på gården blev det i alla fall då banan inte är skottad. Blev skrittarbete på volt, 8-volt och serpentiner. Hon var ovanligt lugn för att inte ha gått på några dagar, inget mig emot. Hon är sådär ibland, och ibland är hon raka motsatsen till lugn. Hon var i alla fall jätte fin och mysig, lyckat dressyrpass! :)

-

Resterande kväll tänker jag spendera i sängen, under täcket och kolla på film tillsammans med en popcornskål och kladdkaka + grädde. Lät som en rätt bra plan.


Spookie <'3

Söt ponny efter lyckat dressyrpass :)

mms_img192320419 (MMS)

Söt ponny efter lyckat dressyrpass :)


It matters not what someone is born, but what they grow to be



Kira var mer hungrig än hon var intresserad av att bli fotograferad imorse, så har tyvärr inga jätte bra bilder att komma med. Hur som haver var jag i stallet klockan åtta imorse för att släppa ut henne i hagen och fixa alla stallsysslor. Var rätt kallt imorse så de tjocka Domani vintertäcket åkte på. På tal om täcke har vi ett svart Thermo master outdoor vintertäcke i storlek 145 som är till salu. Använt ett fåtal gånger och är i väldigt fint skick, vid pris/intresse lämna en kommentar med mailadress eller liknande. Såhär ser det ut.



When I say jump you say how high



Staketet till ridbanan var tydligen 1,80m hög. Ingen som är sugen på en grand prix häst? ;)

Önskeinlägg: Hjälptyglar

 

Min syn på hjälptyglar:

 

Hjälptyglar är något jag ser som en positiv hjälp på vägen för vissa hästar/ryttare. Har du en häst som behöver bygga muskler är hjälptyglar skonsamt för hästen eftersom de hjälper hästen att hitta en någorlunda form att jobba i, hjälptyglar finns av en anledning - för att dom ibland kan behövas. Givetvis har dess inverkan stor betydelse på vem som håller i tyglarna och hur ryttaren rider. Jag brukar varva att ha halsförlängare, inspänningar, martingal, tidemantygel och graman på Kira. När hon vilat och ska sättas igång brukar jag rida med halsförlängare eller inspänningar för att hon är så pigg och het att hon stressar upp sig själv om hon inte får lite hjälp. Om jag hoppar eller rider ut har hon ett martingal på sig för att hon blir så het och inte ska kunna köra upp huvudet. Rider jag dressyrpass där jag vill kräva lite mer av henne så brukar jag ibland ha tidemantygel eller graman.

 

-

 

Hjälptyglar är något bra, om dom används på rätt sätt och för rätt ändamål. Vissa ser hjälptyglar som en genväg när man är för lat att rida sin häst fram till en form, dvs. om du sätter på hjälptyglar sparar du den tiden det skulle ha tagit att jobba hästen till den form du vill ha den i. Finns säkert vissa som gör så, inte jag. Vissa hästar får det skonsamare mot både rygg och ben om dom får gå med hjälptyglar om dom inte är nog musklade att orka hålla en form och går med huvudet mer uppåt och sänker ryggen. Det är inte skonsamt, då underlättar hjälptyglarna både för ryttaren och hästen. Kira gick med hjälptyglar (halsförlängare) dagligen under ridpass i två års tid innan hon var nog musklad så hon orkade bära sig större delen av ett helt dressyrpass. Och tack vare hjälptyglarna fick jag heller inte en skadad häst på köpet eftersom hon fick HJÄLP att gå rätt och inte som en giraff och sänka ryggen.

 

-


En halsförlängare är en billig investering - men ack så hjälpsam.

Ett martingal på en het hopphäst/om du rider ut är en hjälp för dig som ryttare - du får lite bättre koll.

Förstår inte varför vissa ser hjäptyglar som något jätte, jätte hemskt - används dom på rätt sätt är dom något väldigt bra.

 


make it or break it



Mamma var snäll och for till stallet imorse och släppte ut Kira och fixade alla stallsysslor åt henne då jag försov mig, klantigt! Tack så mycket! <3 När jag insett att hon hade åkt till stallet fortsatte jag sova och blev väckt klockan elva. Sen har jag inte gjort så mycket mer än duschat, käkat och hjälpt mamma att städa i lägenheten och flytta på lite möbler och hängt upp nå tavlor.

-

Ute är det svin kallt, eller ja, i grad antal är det runt -9° men det blåser och snöar så känns som att det är -15°. Kira kanske får komma ut på en skrittur efter middagen, har bestämt mig hur jag ska göra ännu. Nu ska jag kolla om jag ska klicka hem en ryktväska, så sugen på en från Eskadron men 359:- för en ryktväska känns lite till att ta i, när jag kan få en för 79:- från Hööks. Men då var ju den å andra sidan inte lika snygg. I-landsproblem.

Kieffer Wien dressyrsadel säljes

Säljes - Kieffer Wien - Dressyr

 

Då sadeln ej längre passar mig som ryttare är den nu till salu. Det är en svart Kieffer Wien, 17" normal mot vid. Sadeln är cutback skuren för att även passa hästar med högre manke. Den är i mycket fint skick, köptes beg. från häst & fritid i Luleå för 3 år sedan och är sedan sparsamt använd då jag rider med en hoppsadel. Även kollad av sadelmakare och stoppad för 3 år sedan.

 

-Vid intresse lämna en kommentar med mail eller liknande.-

 

Pris: 4000:-


"Låt ingen få dig att tro, att du inte förtjänar det du vill ha"

Satt och gjorde "kollage" av hur en dressyroutfit och en hoppoutfit skulle se ut till mig själv om jag var miljonär, eller ja miljonär var väl till att ta i men hade några tiotusen till övers.

Dressyroutfit:

- Kingsland ridbyxor

- Pioneer crocodile

- JW hjälm

- J Van D kavaj

 

 

Hoppoutfit:

 

- Racesafe säkerhetsväst.

- De niro Ramses

- Charles Owen ayr8

- Animo kavaj

 

Färgkombinationen marinblå/röd är bland de snyggaste man kan kombinera i utrustningväg, kanske därför jag har blå JW byxor och en röd MH jacka? Haha, nä inte enbart därför. Marinblått kan man matcha till de mesta. Och MH jackan är röd för att modellen var snyggast i rött. Så enkelt var det. Sen går det ju rätt bra ihop eftersom sömmarna på JW byxorna är röda och vita, och min ena hjälm med massa swarovski är marinblå. Har för närvarande ingen kavaj då jag sålde iväg dom två jag hade. En grå och en mörkmarin med smala, vita kritsträck ränder. Båda var snygga, men den grå var för kort i ärmarna och den andra var för vid. En J Van D kavaj kostar dock cirkus 6.900:- och de känns lite väl att ta i.

 

-

 

Sen skulle jag vilja ha ett några stövlar av lite mer "dressyrmodell" än mina svarta tretorn advance, kommer dock aldrig hitta skönare stövlar, är på tok för kräsen. Jag är väl medveten om att Pioneer crocodile stöveln kanske inte klassas som dressyrstövel, men dom är så snygga när dom är lackade! Men snygga är dom, ingen tvekan om saken. Anyway, vad andra klassar som hopp eller dressyroutfit berör inte mig, jag kan själv.

 

"Mode är något du följer, stil är något du har."


Middag hos storasyster! :)

mms_img-13047865 (MMS)

Middag hos storasyster! :)


Hopp och dressyrsadel

Jag vill ha en ny hopp och dressyrsadel, egentligen är det absolut inget fel på min HDR fletcher hoppsadel men JW sadeln ser så skön ut! Haha. Är i större behov av en dressyrsadel som passar både mig och Kira, jag är för lång för min nuvarande så den ligger ute på annons.

Hoppsadel jag vill ha: JW the hunter från Whitaker.

Dressyrsadel jag vill ha: Tekna dressyr.


Heavy is the head that wears the crown, Don't let the greatness get you down



Kom hem från stallet för ett tag sen efter att ha vart och släppt ut Kira och mockat och fixat alla stallsysslor. Hon fick även på sig sitt tjocka vintertäcke idag, haha lite komiskt att jag skrev igår att jag inte ens hade tagit fram det så fick jag ta fram det imorse för att det var svin kallt ute. Eller ja, det blåser svin kallt. Tänkte egentligen rida imorse men det var för kallt, haha. Så det gör jag ev. senare istället om det är någorlunda bra väder.

-

Nu ska jag snart käka lunch, sen dejta sängen och se några avsnitt av the secret life of the american teenager om min syster inte svara på mitt sms snarast, hade velat/behövt åka till Hööks men beror på vad hon tycker om vädret osv. Nåja, hur som haver. Peace!

can’t do the time, don’t do the crime



Har vart lite off på bloggen idag men haft annat att prioritera före, hoppas ni har förståelse för det. Var i stallet tidigare och fixade allt åt Kira. La även märke till att hon börjar se ut som en isbjörn i pälsen, hon brukar skaffa vinterpäls så fort det börjar bli höst men nu har det tagit riktigt länge. Kanske för att det inte vart så kallt ute ännu. Hon går dock täckad ute med två täcken eftersom hon alltid sover med stalltäcke då hon är så frusen av sig. Hon har ett jätte tjockt vintertäcke med halvhals som hon brukar ha när det är kallt på vintern, det täcket har jag inte ens behövt ta fram ännu. Sitter och grunnar om jag ska klicka hem dom där bootsen eller inte, dom är ju som rätt häftiga.. Eller om hon vill ha ett nytt dressyrschabrak, då är ju bara problemet att jag har dressyrschabrak i alla färger som existerar typ.. utom fuschia som skulle vara riktigt läckert, måste bara hitta något fint sådant. Lamicell har fina, men tror bara dom finns i allround modell. HV Polo har också, men samma problem där.


Januari tävling!

 

Nu har du chansen att vinna en av marknadens nyaste modeller av ridhjälmar, nämligen en Trop Ride m ventilation.

 

Tävlingsreglerna följer nedan, för att din kommentar ska räknas vid dragning måste allt vara i ordning.

 

Tävlingen avslutas 29/1-2012

  • Välj ut din favoritprodukt här och länka i tävlingskommentaren.
  • Dela denna bild på din blogg/facebook och länka hit.
  • För ökad vinstchans skriv en motivering till varför du skulle vilja vinna hjälmen.
Lycka till!

-Dom fina bilderna på hjälmen är lånade här.-

The secret life of the american teenanger



Nu kommer jag ju ha något att se tills nästa PLL avsnitt släpps ;)

Secrets

Kommer komma upp en tävling senare ikväll eller imorgon, kan avslöja att vinstvärdet ligger mellan 700-800:- Spännande? ;)

Awesome!

Ron Pope – Surrender
3OH!3 – Set You Free
Katy Perry – The One That Got Away

Snäll som jag är talar jag ju oftast om när jag får nys om bra låtar, varsågod!

Pretty little liars



Fick ett sms igårkväll av min syster där det stod "har du sett att det kommer ut ett nytt avsnitt av pretty little liars ikväll? :)" Men jag hade inte igång datorn och ides inte slå på den för att kolla om det hade kommit ut heller. Så det får bli kvällens nöje, eller ja.. 50 minuters nöje. Förstår inte varför jag inte klickar hem första säsongen för dvd-boxen kostar bara ca. 400:- men å andra sidan, ser jag på ch131 så sparar jag dom där 400:- kronerna jag kan göra något annat för. Dock är jag inne på andra säsongen, men det har tagit x antal månader för det här avsnittet att komma ut. Typ sen i Oktober?!

collect moments, not things

Det är på gränsen till att jag får tårar i ögonen när jag skriver det här, då handlar det givetvis om min fina Kira.

-

Satt och kollade på hästnet på sadlar egentligen, innan jag klickade mig vidare så jag hamnade på säljes - hela Sverige - Dressyr - Storhästar. Ja just ja, då var det ju det där ordet som får klumpen i halsen att växa, storhäst..
Jag kan inte ljuga, inte ens för mig själv, jag skulle inte säga nej åt en storhäst. Men att måsta göra vad som krävs för att få den får det hela att kännas betydligt mindre lockande. Jag vill inte sälja Kira och byta ut henne mot någon annan, någon större och yngre. Tycker ordet "byta ut" låter hemskt nog.



-

Kira är maxad D-ponny, eller just över, jag är 174cm lång. Kira är 15 år, jag fyller 18. I Söndags när jag var i stallet på morgonen och såg hennes namnskylt och reflekterade över siffrorna på den och började tänka på hur gammal hon blivit sa jag åt min syster med andan i halsen som stor en bit bort "Kira har ju blivit gammal!" Hon var 10 när jag fick hem henne, och då kan ni alltså räkna ut henne att den 13:e har jag haft henne i 4,5 år, det är jätte lång tid. Jag har aldrig haft samma ponny så länge. Så att bara "byta ut" henne mot något annat känns jätte dumt, jätte elakt. Jag är inte för stor att rida henne, och absolut inte för tung för henne. Hon bär upp mig bra. But still, så vill jag ha en större, yngre häst..

-



-

Jag skulle vilja ha en storhäst med kapacitet och gång för att bli en fin dressyrhäst så småning om, tidsnog komma ut på tävlingsbanorna. Allt det har Kira, och att hon skulle gå som storhäst är inget problem för hon har sådan gång och kroppsbyggnad så hon påminner mer om en storhäst än en ponny. Vi skulle kunna tävla bland stora hästar utan bekymmer med rädsla för gång och kapacitet, hon är grym min fina skimmel - no doubt.

-

Så, igår satt jag i soffan med mamma och pratade "häst", jag sa till och med "Kira ska få gå som storhäst om jag vill tävla, jag vill ha kvar henne!" Och jag menade det verkligen, jag vill ha kvar henne. Men hur sugen jag än är på att ha en storhäst, nätt och ca. 170cm hög så kommer alltid Kira komma först. Hon är inget jag bara byter bort, det är hon alldeles för speciell för. Vi har jobbat från botten och upp, och bara vetskapen om hur långt vi redan tagit oss gör mig bara mer sugen att ta reda på hur mycket vi kan utvecklas tillsammans med rätt tränings möjligheter. Just nu behöver hon sättas igång igen, jobba och få tillbaks lite muskler då hon har haft en rätt lång violoperiod. Men det gör mig inget, för jag känner henne så pass bra så jag vet att hon är värd all tid och arbete. Har man kunnat ta.. vad ska vi kalla de? Elaka? kommentarer redan sedan första dagen jag fick henne och hon klev ur transporten och 4,5 år senare har kvar samma ponny och skiter fullständigt i andras åsikter, man kan inte vara alla till lags och det finns alltid någon som kommer bry sig. Tror ni man bryr sig om vad andra tycker och tänker då? Nej, precis - dom får tycka precis vad dom vill. Har man hittat en häst man passar ihop med hör man inte de elaka kommentarerna, det är så långt ifrån en så allt det positiva överröstar det negativa. Kira ska inte bytas bort mot någon större, yngre häst. Ingen kommer någonsin kunna jämföras med henne, för hon är verkligen one in a million.

-

Nu ska jag åka till stallet, peace!


Kira vill ha..



Sitter och funderar om jag ska klicka hem ett brunt Jacson schabrak som på bilden ovan fast i dressyrmodell, det är så snyggt! Egentligen var jag bara ute efter metallicbootsen, lite läckert dom i silver skulle vara till hennes ena nya metallic schabrak, snör in bild på det under bootsen så får ni se det. Åh, beslutsångest. Har iofs en rabattkod på 100:- på Emmis hästshop så skulle komma undan rätt billigt, typ 500:- för allt?


Tävla hos dressyrmupparna

 

Klicka på bilden för att komma till tävlingen.


Lunchar

Har precis käkat lunch och nu ska jag förbi till stallet en sväng och fixa alla stallsysslor och se om Kiras silage (hö) har kommit. Hon slutar nämligen äta hö på vintern när en annan häst i stallet börjar äta silage, så har hon gjort vartenda år jag haft henne. Rätt kräsen ponny med andra ord. Bäst jag avrundar, min skjuts är här på 5 min.

i'm not rich but i know that the sun will shine for me



Den här låten går på repeat hos mig.

'cause baby you're a firework, come on let your colors burst



Sådär ser det ut där jag sitter just nu, eller ja, nästan i alla fall. Tänkte snöra in några bilder från igår, och jag håller fast vid mina tidigare ord - jag älskar min kamera!












It's not failure, it's unfinished succes







positive thoughts bring positive results,
negative thoughts bring negative results,
so what kind of results do you want?

 


the beginning of 2012



Avslutade kvällen/natten kl 03,00 igår eftersom jag skulle upp 07,30 imorse och åka till stallet för att släppa ut hästar och fixa stallsysslor. Måste erkänna att jag är imponerad att jag inte ens var trött när jag vaknade, jag hade ju som sovit 4,5 på sin höjd?! När allt var klart i stallet och jag var hemma igen just efter nio gick jag och dejta sängen tills den var halv tolv innan jag hasade mig upp och duschade och gick och käkade.

-

Som några av Er kanske redan vet har TeamSL upphört och Linn och Sofia har skaffat egna bloggar, inget som förvånar mig faktiskt och ska jag vara ärlig så tror jag det kommer bli intressantare att läsa deras separata bloggar, den har känts så rörig sista tiden.

-

Måste även säga att jag fick en otroligt söt kommentar igår av ingen mindre än Nellie Berntsson. Fränt att hon läser min blogg, hur kul som helst! :)