Farmville

Gjorde precis en ny header, tröttnade på den andra, haha så ovanligt? :)
Haha spelar iaf farmville på fb, jag som lovade mig själv att aldrig börja spela det .. men jag var ju bara tvungen och pröva .. och nu måste jag ju göra färdigt det, haha ;D


Owl City - fireflies


no chance to make a change, If you don't even try

If you're not even trying to keep anything you want
 then nobody will know that you wanted to keep it
 so show that you want to keep it



Fake it till you make it

Såg precis att jag inte bloggat ngt igår, glömde bort det! :)
Nåja inte hände de väl så mkt spec igr?
Var till stallet som vanligt och sen såg jag 90210 iprincip hela dagen, för dvd-boxen är ju "några" timmar så :)
Fast har bara 4 avsnitt kvar nu ..:/ Nå kan ju alltid börja om från början igen ;)

Idag har jag väl inte heller gjort nå spec?
Började morgonen med att spilla ut en mugg med obóy, så duktigt!
Kan ju tala om att jag var sådär måttligt glad just då...!
Nåja sen for jag till stallet och fixade till Kira och "Ladan" för syrran jobbar idag med så har haft Lady hela helgen! Så syster nu är du faktiskt skyldig mig pengar! :)
Sen har jag pluggat, ätit och sett 90210 :)
Nå vet inte vad jag sak skriva nu så pusspuss :)



Bild på mig och Hagens Vanessa, Linas super fina ponny som vi var och provred i maj -09 :)


Daughtry - No surprise

måste bara blogga lite innan jag ska gå ner och göra våran sprillans nya tv lite sällskap ;)
haha och tvinga mig själv till att se "Let's dance" .. förstår verkligen inte nöjet i att se det, men jag lovade ju nästan mamma att jag skulle se det.
Och tro mig, jag är för snäll för att inte idas gå och göra det, haha ;D
Annars har väl dagen vart som vanligt, såg skräckis på engelskan på skolan .. ska jag nu tro på dom andra så tyckte dom flesta att filmen var läskig.
Fast vet inte hur mkt jag kan hålla med, för enligt mig skulle den heta äcklig för jag gillar inte mkt blod, och dom iprincip styckade en i filmen .. vart kollade jag då? såklart ner i golvet, haha ;D
Sen har jag vart till stallet och fixat till Kira och "Ladan" för syrran jobbade så fixade till "Ladan" åxå, sicken snäll lillasyster jag måste vara ;D och du syster .. läser du det här så vill jag ha money som tack för jag fixade till Lady ;)
Näe nu ska jag gå ner för går jag inte nu så kmr ja sitta här tills jag måste gå ner och äta, måste även kolla blodsockert för känns som jag är låg .. ajah pusspuss :)


Paramore - Crushcrushcrush









Jag är med och tävlar

 

Jag är med och tävlar om ett super coolt tävlingstäcke hos http://linastraningsdagbok.blogg.se
Så nu är det bara hoppas på det bästa :)


Jay Sean - Ride it

Hahahaha vet ni vad jag roat mig med i typ 30min? spelat ett spel på fb som man visst blev beroende av, eller jag var så bra så "chanserna" tog aldrig slut, tillslut lät jag de ta slut för ja orkade inte sitta och stirra på spelet!
Men vadå, man vart ju med på fb listan all over teh world så, haha helt meningslöst spel! ^^
Nåja, var bra tidsfördriv! ;D



Jay Sean - Down (candle light remix)

Passar på att säga att dom som tkr Jay Sean's låt down är bra "i vanligt fall" borde tycka remixen är bättre, det gör iaf jag :)

Ingen skola idag, friliftsdag men jag har en deal med lärarna så jag bhr bara fara till stallet en sväng när jag vill så räknas det som min friluftsdag, haha lite chill det är då :)
Så ska strax dit och mocka och fixa till Kira, rida blir det då inte i -20 grader, inte som det ser ut just nu iaf :)
Nå vet inte vad jag ska skriva så puss hejs :)

Världens finaste! ♥

Du är världens finaste, Kira. Och ingen kommer någonsin få mig att ändra mig!

Jag älskar dig ponny, du är för underbar, du betyder allt


Hilary Duff - Someone's watching over me

Blev hemma idag, hade så högt blodsocker igr kväll (24,4!) så mådde inte så bra imorse (har ännu högt socker för den som nu undrar, 17,7 var de nyss iaf), men missade bara 3 lektioner idag och kan plugga lite hemma ist.
Så min dag (som den är planerad nu) kmr se ut såhär:

*Börja läsa och läsa ut en "krigsbok" till svenskan och skriva en recension om den.

*Räkna lite matte




*Fara till stallet och mocka till Kira


* ikv, kl.20:00 , Se 90210


Quietdrive - Time after time

Som ni ser har jag en ny header, gjorde den precis för tröttnade på den andra för jag stirrar mig blind på alla fel jag hade gjort på den så kunde inte låta bli att göra en ny :)
Har iaf varit till stallet imorse, höll på frysa ihjäl när ja ledde ut Kira till hagen, för det är ju en bra bit dit, haha känns iaf så om det är kallt! :)
Sen fixade jag åt henne och mockade även till Lady eftersom syster jobbar och hon brukar mocka till kira ibland på veckorna så tänkte att jag kunde vara snäll och göra klart det till Lady :)
Sen hem och äta, och så har jag hjälpt mamma och städa bland ridkläderna :)
Nu vet jag inte vad jag ska skriva, eller jo .. att jag ska städa rummet nu!
Pusspuss :)


Che'Nelle ft. Colby O'Donis - Stranger

Måste bara säga att låten som står som rubrik är riktigt bra, iaf enligt mig! :)
Snör in den under, ett tips; med Koss hörlurar är de ännu grymmare ;)


All american rejects - Dirty little secret

Kom precis hem från stallet och nu ska jag gå ner och äta och sen städa mitt rum för det ser förj*vligt ut, iaf enligt mig för de har som garderoben på golvet just nu (a)
Sen ska jag plugga lite och sen se film, iaf vad jag planerat att göra :)

Gjorde iaf idottsuppgiften igr, gick rätt fort och göra och jag borde få plus poäng på den för jag lär ju ha den mer avancerat än dom andra ;)
Sen såg jag film, John Tucker must die. Haha nå så grymt skön film! :)
Och blir ju inte direkt sämre av att se den på min älskade stora dator ;D
Haha Ammi´s reaktion när hon såg min dator i Torsdags var gode bra! ;D
Ammi - få se din dator nu, vicka upp den ... ÅH HELVETE VA STOR!!! ;O :D
Haha kan ju nästan förstå henne om hon sitter med en liten Mac för dom är inte stora ;O
Och sen har min i knäet som är 17,3" det är STOR skillnad! :D
Jag tkr de är jätte konstigt o sitta vid en 15,6" laptop när ja brukar sitta vid min, å tangentbordet på dom är så ovanliga jämfört me mitt! ;)
På ex. Ammis å syrrans dator är knapparna "bulliga" så dom går upp lite och så, mina är helt platta och ungefär som på en mac, helt underbara! :D




Idrottsuppgift

Nu ska jag ta och göra en teoriuppgift vi fick på idrotten idag, den ska lämnas in senast Fredag nästa vecka och för att slippa tänka på det under veckan ifall vi får andra läxor så gör jag bort den nu då jag ändå inte har något att göra.
Uppgiften går iaf ut på att skriva ner vad man äter under 3 vardagar och 2 helgdagar, vilket inte är ngt problem för mig då jag har ganska hela bra koll när jag har diabetes, så vissa måste kanske göra den i veckan om dom ska göra den "rättvist" men det bhr inte jag, så ibland kanske diabetes är ett plus? haha nej jag skojjade iofs men just till det här så känns det rätt bra eftersom jag redan kan börja med uppgiften :)
Så för er som tror att diabetes är jätte jobbigt att ha, vist det är inte roligt att ha det de kan jag ju svara ärligt på men sköter man det och vet hur man ska göra är det inte så svårt.
Vist det tar lite tid att "lära känna sig själv" då man precis fått diabetes, men jag har redan haft diabetes i 3år och 5månader så man vänjer ju sig eftersom och jag vet hur jag ska göra om jag ex. blir låg, hög eller hur mkt insulin jag ska ta beroende på vad jag äter. Så det är inte så svårt om man lär sig den :)
Haha jag har fått höra helsjuka frågor om diabetes ibland (kanske inte ngt som ngn frågat mig precis men sådant jag läst) Vissa tror man aldrig får äta socker, och det är lite fel. Men visst man ska tänka på vad man äter och när man äter det och hur mkt insulin man bhr till det.
Och som vrf man kollar sockervärdet så ofta (då man tar blodprov i fingret) haha ngt jag är en expert på ;) det gör man för att ha bättre koll och se hur sockervärdet ändras för att veta hur insulindoserna stämmer, eftersom det har betydelse med vad man äter.
Och värdens sjukaste sak jag har hört, ok det är två egentligen.
1. Smittar diabetes - Nej det gör det verkligen inte! Alltså inte smittar som en förkylning, men man kan ärva diabetes men man bhr inte göra det men man kan, fast det kan man ju med mycket.

2. kan inte skriva frågan rakt av men vissa tkr diabetes är "äckigt", sry men hur dum i hela huvudet får man vara? En dom har diabetes har inget val, dom måste sköta sin diabetes och dom har inte valt att leva med det. Tro mig jag vet hur det är att ha diabetes, men det är ju inget jag valt att ha och jag måste ju faktiskt sköta den.
Och vad är det äckliga? att diabetiker har jävligt bra koll (ursäkta mitt uttryck) på hur man tar hand om sig själv och hur man lever ett bra liv hälso och motionsmässigt, haha det finns inget "äckligt" med diabetes, att bha ta insulinsprutor är en med diabetes riktigt van med, vi gör det 5 gånger om dagen och ser det som ett plus, (kanske inte alla men många) vi är inte spruträdda. Och att ta blodprov i fingret för att kolla blodsockret, vet ni hur bra koll vi har på sådant? vi kan ta blodprov på oss själva och kolla blodsocker värdet och bedömma om vi ligger för högt, för lågt eller lagom. Finns nog mkt mer saker jag skulle kunna skriva men det där var vad som jag kom på nu såhär.
Så kalla det inte äckligt innan du vet hur det ligger till, för det kan lika gärna vara du som en dag får diagnosen diabetes och hur kul tror du det känns då att veta att man sagt att diabetes är "äckligt" och "jag skulle aldrig kunna ha det" när du isf den dagen inte har ngt val, diabetesen hänger med dig 24/7.
Jag vet iaf en sak, diabetes är inte "äckligt" för det finns inget "äckligt" med det, och en sak till: en med diabetes är en jävligt skicklig och tålmodig person som känner sig själv väldigt bra och vet att personer med diabetes inte är annorlunda för att dom har det, dom lever med en sjukdom dom fått som dom inte bestämmt över att ha.
Så bara för att en person har diabetes är dom inte annorlundare än ngn annan, dom har diabetes men har kontroll över den och vet hur dom ska behandla den, så vadå? är man konstig för att man har jävligt bra koll och skicklighet?
Tkr nu någon ngt annat om det kan dom ju alltid lämna en kommentar ;D

Nä nu ska jag ta tag i uppgiften innan jag kmr på att jag inte ids göra den! :)
Pusspuss :)

Movie

Såg just en trailer på en film som verkade ganska bra, kan folk se Avatar å sånt borde man ju kunna se den här ;)
haha filmen heter iaf Percy Jackson och kampen om åskviggen. Verkade nästan lite bra :)
Snör in trailern under :)


Jesse McCartney - Leavin'

Flitig jag känner mig som inte uppdaterat bloggen ngt tidigare idag fast jag haft massor med tid, har helt enkelt inte idas göra det!
Tisdag idag då, vilket menas med kort skoldag.
Lektionerna flöt på bra och kände mig ganska nöjd då jag fick höra en sak om mina betyg, hehe me liiike! ;)
Nåja sen for jag till mammas jobb och var därf ngn timme och väntade tills hon slutade nå möte.
Nåja sen for jag hem och åt och sen till stallet och fixade till pållen osv :)
Sen hem, chilla, tecknat lite (haha gör de typ varenda kväll nu, something is wrong!?)
Sen har jag väl inte gjort så mkt mer?
"Focusdag" imrn på skolan, ska göra ett fysikprov .. uscha! fast kanske går lika bra som biologiprovet? vem vet ;)
Nåja nu ska jag sova för annars blir de då knappast nå bra betyg på provet, puss å godnatt! :)

Snör in bilden ja ritade igr, som ni egentligen skulle fått se igr men bloggen bara bråkade med mig så..:P


Duktigt Josse, duktigt!

Ojojoj så duktig jag känner mig! Har gått med ett f1 brett leende på läpparna sen vi slutade idag då jag fick veta vad jag hade på biologiprovet vi gjorde förra veckan.
Hade ju som på känn att det gick bra, jag var säker på vad jag skrev och hade läst i boken 4 gånger.
När jag fick tbx provet vågade jag inte vända på pappret och kolla och Mariin ba - du törs vända på de..
Så vände på det och kollar igenom häftet, gode nöjd jag känner mig!
Inte ett enda fel på hela provet, inte ens ett fel! ;O typ första gången det händer i biologi för mig?
Så vad jag fick i betyg är ju ganska logiskt, NÖJD! :D

Nu ska jag iaf teckna, slänger in en bild sen .. tror jag? :)
Sen på typ 1timme äre 90210 ! :D (Y)

Kanye West - Paranoid

Inte uppdaterat bloggen så flitigt idag men har inte haft tid! :)
Imorse for vi iaf till stallet vid halv 10, så borstade jag kira och gick ut och red henne på banan.
Red markarbete med henne igr och det låg kvar så red lite markarbete med henne idag oxå.
Igr var hon jätte het och ville inte riktigt lyssna så bra från att sakta av från galopp, så tränade det ganska mkt igr och idag gick det super om man jämför me igr! :)
Sen stod det ett litet kryss ute från igr som jag hoppade några gånger men sen höjde till ett litet räcke eftersom det är ganska länge sen jag har hoppat henne, så hoppade bara ett räcke på 80cm några gånger och de gick finfint :)
Sen har vi vart till krf en sväng, sen har jag tecknat lite mer och nyss sett ponnyakuten :)
Haha roande program de där ;)
Ska snart gå ner och äta och duscha och sen ska jag fortsätta teckna lite på en bild :)
Och thx för komentarerna, dom värmer :)
Nå nu ska jag gå ner och äta, puss :)

Förändring?

Jag kan verkligen inte vara seriös på bilder men nu ska ni få se ngt..!


<- 12/2-09

-> 12/2-10


Nämen vadå skillnad på mig och kusin under 1år? Läskigt olika! ;O


Joker

Tänkte egentligen se film ikv men ändrade planerna till att sitta och rita i 1½ timme, och jag ångrar mig inte att jag gjorde det, för resultatet .. ojojoj! ;O
Slängen in en bild så får ni ju sj se ;)


inspiration of Christian Audigier

Satt tidigare idag och kollade på Ed Hardy kläder och blev värsta inspirerad till att försöka tecka ngt Ed Hardy tryck, så tog en penna och ett papper och försökte åstadkomma ngt med "Ed Hardy" style.
Och resultatet blev såhär! :)

@ systers jobb

Sitter på syster ysters jobb och väntar på att hon ska sluta, hon slutar på typ en timme så ska till stallet då :)
Hahaha kanske inte världens roligaste att sitta här men vad gör man inte om man inte har så mkt att välja mellan ;)
Nåja skola idag som vanligt, gick ovanligt fort faktiskt! :)
Btw datorn jag lånar här har f1 läskigt tangentbort och "pekplatta" typ ett rör man ska snurra på och nå mer läskigt, hojja jag saknar min älskade dator! (a) :(
Nåja pusspuss :)

Danny - If only you

Asså har jag blivit sjuk eller ngt? Jag lyssnar på Danny´s låtar, ja ni vet han som var med i Idol för nå år sen .. har insett att iaf 2 av dom är riktigt bra om man lyssnar på texten, så äre bara! ;)
Haha kmr ihåg när jag såg han live för nå år sen, han var favoriten number one .. fast det är ju iofs några (många) år sedan men det var gode roligt, de minns jag ;)

Har även vart till stallet och ridit Kira, galet taggad hon var då!
Mkt volt jobb, tempoväxlingar och försöka få henne att lugna ner sig litt :)
Sen har jag då fått se att hon oxå kan sparka bakut och bocka, och hon är en hejjare på det kan jag ju bara säga!
Vi galopperade och så lät jag henne räääza på ena långsidan och då bjöd Kira på ganska så bra rodeo, fast tur man har balans! ;)
Haha trodde verkligen inte hon var så grym på att sparka bakut som hon var, surprise number one typ ;)

Sen har jag bakat scones, vart sugen på det på skolan på engelskan då Annika sa ngt om det, haha så kunde inte låta bli att göra det för ett litet tag sen ;D
Nu ska jag iaf kolla fb, pix, bdb och sen gå och sova, så de så!
Puss på er! :)

Nas ft. Keri Hilson - Hero

Haft andra delen av svenska nationella idag och kan inte säga annat än att det gick bra och att jag är nöjd! hej vg heter de då iaf ;)
Max tiden var 3h, 80min var man tvungen att sitta där, på 1½ timme var jag klar och hade skrivit 8 sidor, så jag é gode nöjd ;)
Var så mkt enklare än jag trott, var inte ens tvungen att fundera vad jag skulle skriva om, behövde bara läsa vad man kunde välja mellan och det fanns 3 alterntiv.
Typ om åldersgränser, om hur det skiljer människor åt, och något man upplevt sj, en rädsla eller ngt.
Var iaf jätte lätt och gick finfint! :)
Sen efter lunch hade jag muntligt i matte, typ träning inför dom nationella i matte. Gick väl hyffsat iaf fast det var ju bara täning :)
Nå nu ska jag dra till stallet och rida världens piggaste ponny och ev. hoppa krut damen, det kmr gå fort... ojoj tro mig ;)
Puss :)

Nu så ska jag..

..Gå ner och äta och sen ska jag sova, har ju nationella i 3h (eller maxtiden är 3h) imrn och ska sskriva ngn "berättelse" och jag tänker inte vara trött då, för det är ngt jag är bra på och vill göra mitt bästa och då är det inget + att vara trött.
Så ska traska ner för trappen och äta och sen sova :)
Så puss och godnatt :)

Nähä gillar jag mitt photoshop? nejnej inte alls, jag älskar det! ;)


You can be a sweet dream or a beautiful nightmare



Anything that's worth having
Is sure enough worth fighting for,
Quittin's out of the question,
When it gets tough gotta fight some more,

We gotta fight fight fight fight fight for this love,
We gotta fight fight fight fight fight for this love,
We gotta fight fight fight fight fight for this love,
If its woth having, it's worth fightin for, Ohhh

I dont know where were headin,
I'm willing and ready to go,
We've been driving so fast,
We just need to slow down,
And just roll, ohh

 Anything that's worth having,
Is sure enough worth fighting for,
Quittin's out of the question,
When it gets tough gotta fight some more,

We gotta fight fight fight fight fight for this love,
We gotta fight fight fight fight fight for this love,
(No matter how hard its gettin')
We gotta fight fight fight fight fight for this love,
If its worth having, it's worth fightin for


Grattis Milla!!! :) <3

Idag fyller min älskade lilla vovve år, haha fast jag vet inte hur gammal hon blir, typ 6 eller 7 tror jag ;)
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN NALLEBJÖRNEN! :') <33


Chris Brown - Run it!

varför är det alltid lika svårt att börja ett inlägg? haha skumt! ;S
Sen på skolan hade vi no provet idag, och det kändes som att det gick bra, jag skrev på allt utan att chansa på något var ganska säker på svaren så får väl hoppas på ett vg iaf, skulle sitta fint! :)
Sen har jag hunnit vara till stallet och mocka till Kira och nu väntar jag på att middagen ska bli klar, potatisgratäng och nå kött och det luktar väldigt gott, kanske för jag är galet hungrig oxå?
Nåja nu ropade mamma att maten var klar, så ska äta och sen fara till stallet en sväng, kanske rider kira ett tag? :) puss :)


Cheryl Cole - Fight for this love

Börjar med att säga att den som inte hört låten som är som rubrik verkligen behöver göra det! :)

Har iaf haft en del av svenska nationella idag, det kändes som att det gick bra och tror även det gjorde det! :)
På Torsdag är det skrivdelen, max tid på 3h men får väl se hur länge det tar, sådant är ju jag skillad på!
Ngt jag utan att ljuga kan säga att jag är bra på, i sånt har man ju lite status till och med, har vunnit novelltävlingar och sånt för någe år sen, typ när jag gick 6an eller 7an? Så nog kan jag ju ;)
Nåja får väl hoppas det går bra då :)
Nu ska jag snart dra till stallet, eller på en timme typ och mocka och fixa till Kiris och sen ska vi och hämta mamma som slutar, sen hem och äta och sen tror jag att vi ska till stallet och motionera pållar :)
Funderar på att träna lite markarbete med Kira sen isf, tänkte göra det igr men orkade aldrig hämta ut bommar! ;)
Justi fan btw, dom var ju översnöade! ;O men ska kolla då jag ska dit nu om jag får fram iaf 2 stycken för ska ha 2 på en volt så det blir som hoppövningen "klockan" fast med enbart 2 bommar, en som är på backen och en lite upphöjd, tror ponnyn skulle tycka det var roligt :)
Nå vet inte vad jag ska skriva nå mer,
puss & ciao ;)


90210

Kom hem från stallet för snart 1 timme sen, dressyrade med kira på ridbanan och hon var super fin :)
Mkt volt.arb och 8-volter, ganska mkt trav jobb och även lite galopp.
Haha hel taggad hon var då hon fick galoppera, typ studdsade fram på stället ;)
Sen lugnade hon ner sig lite och blev jätte fin iaf :)
Sen hem och se 90210, fast det börjar bli lite halvtråkigt för det händer knappt ngt i det nu ..:/
Har som "börjat om" igen, eller typ men nu kmr ingen fatta om dom inte sett 1a säsongen av 90210!
För allt har som "börjat om" , Naomi, Ade, Silver och Annie bråkar ju typ med varandra igen.
Man ser dom aldrig prata lr ngt i 2a säsongen av det jag sett iaf, Ade har börjat ta droger igen osv ..
ja menar, hur roligt är det att se 90210 om det är som 1a säsongen?
Nå får se det kanske blir roligare, kan hoppas :)
Nu ska jag iaf gå ner och äta och duscha, så ciao :)


Owl City - Rainbow veins

Nätan lite imponderande med att jag hunnit sen jag bloggade sist, ohjah!
Jag har hunnit plugga NO, och det verkar ganska klart med vad jag bhr kunna till provet och allt sånt så tror faktiskt det kmr gå rätt bra, känns som det iaf så kan ju hoppas? :)
Sen har jag varit till stallet och mockat och fixat till Kira, sen har jag hunnit äta och .. sen kanske jag inte har gjort så mkt mer?
Haha men ganska mkt har jag ju gjort (enligt mig sj iaf) (a) ;)
Nå får se vad som händer sen, beror på om syrran måste ut och jobba för annars kanske vi drar till stallet och motionerar lite pållar, och om hon ska och jobba åker jag till mormor och morfar en sväng och väntar tills mamma slutar :)
Nå ciao ;)


Sweet

Läste nyss att estet mest troligen inte kmr starta i höst eftersom det har sökt 7 men måste söka 8 för att det ska börja, fatta irriterande isf, en jävla person! :O
Vill egentligen inte gå ngt annat än estet .. börjar ångra mig över mitt 2a handsval så som tur är går det ju att ändra valen i april eller maj eller vad det nu var?
Nu ska då jag plugga som jag aldrig gjort förut, typ?
För börjar inte estet ska jag byta val och gå ngt annat .. men vad det säger jag inte men ändra mig ska jag nog göra... så hejs nu ska jag bo med biologiboken & slöjdhäftet framför näsan resten av dagen, NO provet ska jag ha MINST VG på, slöjdprovet ska jag oxå ha MINST VG på, så hejs!

Black eyed peas - Meet me halfway

Chill. lediga från skolan idag! uppskattas väääldans mkt! ;D
Har iaf precis ätit och ska gå ner och fråga syrran om vi ska till stallet, brukar ju vara dit på morgonen om båda är lediga men hon typ .. sover? haha nåja ska gå och kolla nu :)
Ciao! :)


vrf måste jag vara typ 1 kilometer lång? "/


Sean Paul - So fine



try to push me down with words
try how hard you'll ever try
but it doesn't make a change
'cause I'll stay the same


Flipsyde - High on life

Sitter och ser ponnyakuten och gjorde precis en ny header :)
Hmm .. har ju inte skrivit ngt om idag men inte så intressant det jag gjort men sluta läs nu isf? ;)
Haha nej men jag har på morgonen vart till stallet och ridit Kira :)
Red först på banan men det kändes så segt och hon kändes inte så "motioverad" till att dressyra på ridbanan, kanske inte jag heller för den delen?
Nåja tänkte att det inte är ngn idé att vara på banan då det inte fanns ngn motivation, så vi for ut en sväng :)
For efter vägen och sen efter infarten (den är ju ganska lång) så for vi och travade fram och tillbaka, och tog även ngn galopp och det var väldigt uppskattat av Kira! Hon blev hel taggad och nästan studdsade fram på stället :D <3
Syster fotade även lite men bilder har ni ju i inlägget innan det här :)
Ponnyn kändes iaf super fin, och var superfin! :) <3
Sen när jag kom in med Kira hade jag fått mockat hennes box, vilken lyx! ;)
Så behövde bara göra iordning Kira, gå ut och rida och sen ta in henne och göra henne iordning till att gå ut :)
För allt annat hade då syster och mamma gjort, tack! :)
Sen for jag hem, åt lunch och städade!
Haha kanske inte världens roligaste att göra men kan lova att det behövdes, golvet var typ ... ett hav av kläder? ;)
Haha nåja nu äre finfint iaf! ;)
Nu ska jag se nästa avsnitt av ponnyakuten om det har kommit ut på svtplay? :)
Nå pusspuss :)


Elitryttare? hmm...

Sitter och kollar på svt där det går ridsport, världscuphoppning och har just insett att det fanns en ryttare bland annat, dom red väldigt fult!
Typ sliter stackars pållen i munnen och har ju definitivt inte världens snyggaste sits, och verkligen inte då hästen hoppar .. hojja!
Nå ni kan ju få se själva..!

baby, you turn the temperature hotter

So baby dont worry, you are my only,
You wont be lonely, even if the sky is falling down,
You'll be my only, no need to worry







 









Nelly Furtado ft. Timbaland - Promiscous

Nu kan jag nästan känna mig duktig, ohjah!
Sen sist jag bloggade har jag hunnit mycket (enligt mig själv iaf) ;)
Jag har pluggat NO, läste bara allt i biologiboken en gång och sen satt det, nå så grymt! :D
Ska läsa det imorgon igen för att nöta in det lite mer, skulle sitta fint men minst VG på det här provet men tror nästan jag fixar det om jag pluggar lite till, för ligger typ alltid på VG eller G+ på NO prov så borde ju ganska lätt gå att få ett VG, har till å me haft VG+ på prov jag fattat nada av innan själva provdagen, weird! ;D
Sen har jag vart till stallet och dressyrat med ponnyn, hon var super mysig och jätte fin! :) <3
Vad har jag mer gjort .. haha typ ingenting? typ ätit, haha ;)
nåja .. tror jag ska gå och sova nu, är trött och det är så skönt att sova länge på helgen, måste ju upp innan 9 på helgerna då jag ska till stallet och lika måste äta, diabetes är inte så nice ibland men chill om man sköter det :)
Nå så drf måste jag ju gå och sova tidigare på kvällen om jag vill sova länge, så tror jag ska gå och sova strax :)
Bara sitta med datorn i knäet ett tag till å lyssna på musik å skriva med Lisa :)
Nå puss & godnatt :)


Plugga

Har precis ätit lunch och kommit hem från stallet, har först vart till Krf en sväng och sett då Lina dressyrat med Vanessa och sen till "Kiras stall" och fyllt hö, min snälla mamma hade mockat åt mig, så TACK! :)
Nu ska jag plugga, låter verkligen inte roligt men måste man så måste man ... har ett NO prov i veckan och ett slöjdprov jag inte gjort så ska göra dom i veckan, + svenska nationella då men bhr ju inte plugga till dom, sen måste jag även göra ett SO prov och ett annat NO prov men tror jag gör dom nästa vecka för kan verkligen inte plugga allt nu och spec inte 2 NO prov sammtidigt, skulle blanda ihop det totalt!
Nå nu ska jag plugga så jag gör bort lite, pusspuss :)

Ny header

Gjorde precis en ny header, gillade den jag hade innan men eftersom Sunny (pållen som vart till höger på headern) ska säljas ville jag göra en ny, så det blev såhär men kanske gör ngn annan sen som jag lägger ner lite mer tid på, får se hur jag gör men nu PUSS & GODNATT :)

Äntligen fredag!

Äntligen fredag, inge skola fören på Tisdag o då har vi nationella men de kmr gå finfint!! :D (Y)
Har slutat för typ 1timme sen å så for jag till mammas jobb å nu sitter ja här men vi ska väl hem typ nu tror jag, hon slutar typ nu så :)
Får de vad som händer ikv, men nu ska ja dra, tjaoh! :)


Jay Sean - Do you remember

Även en av mina favoritlåtar, haha det som spotify får spela mest åt mig är:
* Jay Sean - Do you remember
* Jason Derulo - In my head (fast på yt då)
* David Archuleta - Crush
* Sean Paul - So fine

Nåja tänkte mest blogga nu för att säga att .... jag har fått min nya mobil! ;D
Blev en LG bl20, och än så länge (hahaha!) så verkar den bra! :)
Gick rätt fort att få den faktisk, för igr var den typ i Ånge (?) för man kan ju kolla vart saker man beställt är, asså typ om den är "på väg" eller har stannat någerst för omlastning, nå men nu har jag den ju iaf :)

Jason Derulo - In my head

Hittat en ny favorit låt! Fast det finns ett fel .. den är så ny så den ligger inte på Spotify än, men tur de finns yt! ;)
slänger in den här under, nå så galet underbar! :)


Tänk vad roligt..

..Att färga håret brunt!
Jag har inte haft helbrunt hår sen ... typ i mars? För sen blektes de så det var ljusbrunt, sen slingades de blont, sen blektes det av solen under sommaren så jag var jätte blond, sen färgade jag det ljusbrunt och sen rött, och så blektes det och blev som jag har nu ;)
Fast jag tror nästan jag skulle ångra mig om jag färhade det brunt, jag har som ett minne av att jag inte riktigt gillade det men skulle vara lite roligt att färga det brunt nu .. men jag skulle nog ångra mig och vilja bli blond igen, och det sliter ju som att blondera håret men mitt hår tål det mesta, men ändå ... tror inte det :)
Men kan snöra in en bild från typ förra året i mars då jag var brunett! ;)
And btw, ni ser ju hur seriös jag är! ;D


Flipsyde - If you really love me

Såg just att jag inte bloggat ngt igår så tänkte blogga nu :)

Skola som vanligt idag då, men gick rätt fort faktiskt.
Förutom SO lektionen där vi såg på svart/vit film i 40min!! ;O Det var galet långtråkigt!!!
Sen efter skolan hämtade syster mig så for vi till stallet och fixade till alla pållarna och nu sitter jag här.
Ska väl strax gå ner och äta och sen ta mig i kragen och plugga lite NO, har ett prov jag inte gjort som jag måste göra bort så tänkte göra det imorgon så måste ju plugga lite sen, dock väldigt tråkigt att plugga NO för man har ingen nytta av det sen! Men man måste väl ... I guess?
Blir med andra ord inget fara till stallet senare och rida, eftersom jag måste plugga men har hunnit hälsa på pållen då jag var och mockade och fixade ;)
Så hon får vilodag idag och var ju igr och borstade och pysslade med henne i över 1timma så :)
Nå nu vet jag inte vad jag ska skriva, så PUSS!


Ska jag se det som träning eller ett svar?

Jag kan knappt sitta och titta på bilder på våran vackra Smokie som är på annons, jag känner hur det rinner tårar nerför mina kinder och även om det vart Sanna o mamma som hållt på med han så känns det lite sjukt att jag skulle/kmr sakna han så mkt som det känns.
Han har ju faktiskt varit en i familjen i över två år så det kanske inte är så konstigt jag skulle sakna honom?
Ska jag se det här som ännu en träning eller ett svar?




Jag tror nästan på ett svar som visar hur omöjligt det skulle vara om jag inte kunde ha kvar Kira mer, jag har som "gissat" mig till hur det skulle kunna kännas, men nu när Smokie är på annons får jag ännu mer "bekräftelse" på hur det skulle kännas om det var Kira ist, det skulle helt enkelt inte gå!
Hon är den finaste ponnyn jag haft, jag kan säga det utan att ljuga och hon är så mkt mer speciel än vad Star och Quda var, hon är så mkt mer än en ponny!
Jag menar, jag har ridit Smokie max 5 gånger på sin höjd?
Kira har jag ridit massvis av gånger, hon har vart min över 2år så tänk er själv, hon har ALLTID funnits när man behövt en vän som aldrig ljuger eller sviker, hon är så mkt mer än en ponny, hon är min bästa vän, min andra halva!

Jag kan inte förklara med ord hur mkt jag älskar henne, det skulle bli så otroligt långt så ingen skulle orka läsa det och jag menar det!
Det känns till lika bra att jag känner såhär då Smokie är på annons, tror det kan få mig att sluta säga att jag vill byta och ha storhäst, för jag vet bara hur jobbigt det var då vi sålde Quda och redan den dagen Quda åkte hade jag Kira hemma, men då var Quda den som betydde mest, hon som vart min i nästan 2år.
Kira har jag haft över 2½år nu, så till lika käns det ganska bra att veta att det skulle vara helt omöjligt att "Byta ut" henne mot ngn annan, för hon är så mkt mer än en ponny!



 


David Arculeta - Crush

I hung up the phone tonight
Something happened for the first time
Deep inside it was a rush, what a rush

?Cause the possibility
That you would ever feel the same way
About me, just too much, just too much

Why do I keep running from the truth?
All I ever think about is you
You got me hypnotized, so mesmerized
And I just got to know

Do you ever think when you're all alone
All that we can be, where this thing can go?
Am I crazy or falling in love?
Is it really just another crush?

Do you catch a breath when I look at you?
Are you holding back like the way I do?
?Cause I've tried and tried to walk away
But I know this crush ain?t going away-ay-ay
Going away-ay-ay

Has it ever crossed your mind
When we're hanging, spending time girl?
Are we just friends? Is there more? Is there more?

See it's a chance we've gotta take
?Cause I believe that we can make this into
Something that will last, last forever, forever!

Do you ever think when you're all alone
All that we could be, where this thing could go?
Am I crazy or falling in love?
Is it really just another crush?

Do you catch a breath when I look at you?
Are you holding back like the way I do?
?Cause I've tried and tried to walk away
But I know this crush ain?t going away-ay-ay
Going away-ay-ay

Why do I keep running from the truth?
All I ever think about is you
You got me hypnotized, so mesmerized
And I just got to know

Do you ever think when you're all alone
All that we could be, where this thing could go?
Am I crazy or falling in love?
Is it really just another crush?

Do you catch a breath when I look at you?
Are you holding back like the way I do?
?Cause I've tried and tried to walk away
But I know this crush ain?t going away-ay-ay
This crush ain't going away-ay-ay

Going away
Going away-ay-ay
Going away-ay-ay