Låt bilden tala för sig själv

jao

Scott - Underbar

Har inte idas "uppdatera" den här bloggen men tänkte typ - why not?
Nå vill ni ha nyare uppdatering får ni faktiskt besöka http://tatto.devote.se/ :)

Har just ätit och tänker kanske gå ut och måla färdigt muren, lite halv jobbigt..
Hmm ... Har hunnit vara till stallet en sväg och mocka och så, Jo just det såg just ngn gammal repris av Grey's och höll seriöst på spy i slutet, Så jivla äckligt! ;O Någons hals pulsåder (?) var typ skadad och man såg typ nå äckligt, ja men de var väll inte hela världen och sedan skulle ngn sköterska byta sånt där grejs runt det och då pratade dom om ngt och så började dom skratta å så gick pulsådern av och de va sprutade blod! ;O
Gissa om jag fort kollade bort?! Uscha va äckligt det var! Alldeles för länge sedan jag såg skräckfilm nu .. uscha men de var äckligt iaf! Ännu helt "skakis" för de var så äckligt och endå var de ju på tv men iaf!
Kan det hända irl så ska man nog inte klaga då man mår lite dåligt för de där var extremt läskigt! Och så var de en som fick hjärnan opererad och så gick strömmen och typ allt som dom håller kolla på hur den mår och allt sånt försvann, Mindre roligt det...!

Näe nu ska jag kanske gå och måla muren, med lite musik och en hund ute som sällskap så blir de roligare :)
Puss <3 ♥

Tidsfördriv

Vem är du?

1. vad heter du? - Josefin
2. Hur gammal är du? - 15år
3. Hur lång är du? . 172cm
4. Ögonfärg? - Brun
5. piercing? - Ja, om piercing i öronen räknas så isf 3

Vad har du för...

6. Mobil - Samsung S5230 touch
7. Skor - Haha många men ska ja nämna ett par så DC
8. Vinter jacka? - Hahahaha! (sjuk fråga?!) men jag har en rutig som kostar 2000:- o kmr inte ihåg vad den heter  ;P

Bästa...

9. film? - Twiligh ofc!!!! ;D <3
10. Artist/grupp? - Äääööm .. Akon, Paramore, Linkin park ... kan ha glömt ngn oxå men kmr int på ngn nu ^^
11. Tv serie? - Hmm .. Typ allt som går på MTV ;D
12.  Låt? - Paramore - Decode, Linkin Park - Leave out all the rest
13. Mat? - Kmr inte på ngt just nu :P
14. Glass? - B & J (Chocolate fudge brownie)
15. Godis? - Choklad

Har du egen..

16. Dator? -  Jao :)
17. TV? - Yepp
18. DVD? - Haha men ja, 1 inbyggd i tv:n o en till oxå :)
19. Mobil? - Haha men ja ;)
20. Vespa? - Yes, Baotian sprint 07, uttagen maj 08, ngt mer? :P
21.  Husdjur? - Japp, Hund & häst :)


Om du fick drömma vad skulle du vilja ha för..

22. Betyg? - Men MVG rätt igenom ;D
23. Dator? - Bärbar :P
24. TV? - Ngn enorm m. hemma bio paket! ;D
25. Sport utrustning? - En GPA ridhjälm för 4.700:- lr en Charles owen wellington classic för 2.800:- Tretorn Advance för 3.995:- En Kingsland jacka för 1.850:-  o lite till :P
26. Bil? - Lätt en silverfärgad Volvo S60 ;)

Tkr du ...

27. Att du har svarat ärligt på frågorna? -  Yeo
28. Att de börjar bli lång tråkigt med frågor nu? -  Aaa
29. Att du skulle behöva mer pengar? - Pengar é alltid bra :)
30. Att vi ska sluta fråga dej saker nu? - Jao!

Hur får man bort djävulen från ens tankar?

That's right, Hur får man bort en envis djävul ur ens tankar som bestämemr allt åt en medan man är så arg för den bestämmer det man väljer att göra och sen ångrar man inte gjorde det man själv ville bara för en räddsla som bestämmer över ens liv?!

Hur får man sig själv att börja lita på sina egna tankar och inte på en röst som säger  "du törs inte, du kmr svimma, du törs inte"
När mina egna säger " Jag vill våga, jag vill våga, jag vill inte svimma, jag vill våga!!!"
När du försökt intala dig omd hela sommaren men ingenting fungerar? ok inte hela sommaren .. ni vet de här med ett jävla blodsocker som förstört ens sommar! det satte sina spår även i hjärnan, spår som inte är lätt att få på rätt "back on track"

Jag förstår inte ens vrf jag tvekar ngt mer, jag har gjort saker även fast jag mått dåligt, och jag mår inte dåligt igentligendet är bara den där djävulen i huvudet som säger jag gör det, är så jävla less att inte själv kunna bestämma vad jag vill!
Jag har ex klarat av att rida efter det jag började "må dåligt" jag har hopptränat fast det! Jag har fixat saker och det har gått bra!

Men sen börjar man tänka på fel spår igen, typ: "tänk om du svimmar, tänk om det händer ngt?"
Det är en rädsla jag inte vågat pressa bort från mitt huvud, en rädsla som bara förstör mina framgångar!
Vissa rädslor ska man ta på allvar men vissa rädslor är inget att bry sig om men dom bara förstör för en, och det är precis en sådan rädsla jag har! (dom säger så i filmen blue wather high)

Vissa rädslor ska man inte låta styra sitt liv, dom gör det bara tt du hamnar på fel spår och börjar tänka i fel banor, precis så gjorde jag, ett felsteg och sedan vart allt åt helvete!
Men nu är ja så förbannat jävla less (ursäkta mina uttryck!) vrf ska en rädsla och en djävul i mitt huvud få bestämma vad JAG VILL?! Bara fega ut för att man tror det ska hända ngt farligt när det inte är farligt, Vad fan tvekar jag för?
Varför pressar jag inte mig själv och ser att det kommer gå bra? tänk hur mkt lättare allt skulle kunna kännas om livet hade en rewind knapp och du kunde spola tillbaks livet till då det var bra! tänk så lätt allt skulle vara!

Men jag tänker inte fega ut ngt mer, nu tänker jag göra allt precis som jag gjorde innan den 11:e Juni i år, Jag tänker bli precis som jag var innan mitt socker började leva mitt liv, på en diabetes sida står det : du ska inte låta din diabetes styra ditt liv!
Och det är sant, för vi har insulin, vi har fått veta hur man lever ett normalt liv med diabetes så det är ingen farlig sjukdom!

Djävulen i mitt huvud ska få flytta ut, flytta bort från mitt huvud och sedan låser jag den dörren, För nu är det jag som tänker bestämma, jag som tänker leva mitt liv, jag som väljer vad jag vill göra, inte ens fånig, envis jävla röst i mitt huvud! Näe nu är det tillbaks till mina gammla fortspår, fotspåren att vara Josefin Strömberg innan den 11:e Juni 2009, och den 11:e Juni är totalt raderad ur mitt huvud, den dagen finns inte mer, den dagen var en mardröm som satte sina spår, men dom spåren ska suddas ut, djävulen som flyttade in i mitt huvud ska fan få flytta ut, För nu är det JAG som ska tänka och välja, tänka och välja bra saker och inte låta rädslan få mitt liv att spåra ur!

/ Josefin Strömberg

d han har just flyttat ut och flyttar aldrig mer tillbaks till mitt huvud! DU ÄR INTE VÄLKOMMEN!

p Medans Nalle Puh jsut flyttade in i mitt huvud för han ser rätt snäll ut, verkar ha bättre idér och tankar, Så Nalle Puh du är välkommen in i mitt huvud! :) <3
Och observera, dit man kan styra mina tankar, dit finns det bara en nyckel och den är Nalle Puh´s ;) <3


Mod

Mod är att vara vettskrämd men våga endå...!

Jag ska fixa det här!

fears is to be defeated, and that is what I intend to do now
=
rädslor är till för att besegras, och det är vad jag tänker göra nu

g


It's up to you! So don't limit yourself!

Less man blir, devote fungerar fortfarande inte (!) så ska fråga syrran om jag får låna hennes dator för då går de ;) (Y)
Vi ska typ löshoppa pållarna imrg, ska fota då! :) Får se vad kira hoppar men inte högre än 120cm för de är ju rätt länge sen hon hoppade högt så vill ju inte hon ska bli skadad! :/ <3

Haha när vi var o tog in pållarna o sen satt vi utanför stallet och så mamma ba- de låter som att ngn galopperar på vägen, And guess? Bessman hade krypit ut genom hagen för 3:e gången idag x'D
Haha hann filma lite av när han rejsade på gården och dom försökte fånga han ^^

Nå nu ska jag pallra mig ner och göra ngt, haha vet inte vad men rokar inte sitta här uppe för håller på dö av värmeslag! ;O
Men puss me er ;* <3
v (c) Josefin Strömberg

Say It Again - Marie Digby

Devote fungerar fortfarande inte, *SUCK!*

Måste få rensa hjärnan, de här kom upp i den för ett tag sen:

"I feels like I don't care what I do with my life anymore.."

"Ibland blir besluten usla, Men ibland blir dom helt rätt.."

"Jag skulle aldrig förlåtit mig själv om jag backat.."

"Something feels so fucking wrong, And I can't fix it by my own, But I have to, And i want to do it, I realy want to fix it"

Lägger in låten, just nu i en "trailer" från wild child, se filmen för den é elt grymt bra! ;D

Puss ;* <3


Scotts - Underbar

Jag kan inte få upp devotes startsida för de är nå fel med devote, inte bara för mig vad jag hört och läst.. Hoppas de börjar fungera fort igen! :) nå ni kan ju alltid kolla in bloggen för de går ;) http://tatto.devote.se

Började se en bra film idag, Wild child heter den. Men har inte hunnit se klart för jag såg hos mormor o morfar för min dvd som är inbyggd i tv:n är cp och orkar inte koppla i min andra x) för då brukar boxern bli knäpp sen o de är tv ikv så ja :)

Slängen in en bra låt innan jag ska äta och fara till stallet :)