if you start doing what's necessary, then do what's possible, and suddenly you'll be doing the impossible!





Skickat iväg ytterligare lite jobbansökningar, orkar verkligen inte bo kvar i Kalix, it's too small for me, way too small! Ska kika på lite lägenhetsannonser ikväll, det roliga är ju bara att jag inte vet vart jag vill ännu. Men äh, avstånd på kartan är bara siffror. Kan ingen bara dumpa ner mig i en storstad och ordna så jag får utbilda mig till bartender så jag får göra nå kul?! Jag förstår verkligen inte människor som inte vågar förverkliga sina drömmar, är det inte det dom går ut på? Folk som inte vågar ta ut svängarna för att man kan misslyckas. Vad är det för skit? Vågar du inte misslyckas kommer du heller inte lyckas. Tror inte en del förstår hur gärna jag faktiskt vill bli bartender och flytta till en större stad där det är lite drag i. Nu ska jag ta tag i vardagen och åka till stallet och bada min vita häst som nu mer är en brun (dammig/jordig) häst.

Barbie has nothing on me!



När självaste Jockiboi skickar en vänförfrågan åt en på facebook känns det ganska fränt, det där gjorde min Torsdag! ;)

I've learned that sometimes, all you have to say is "fuck it", and just live.

Just nu sitter jag på jobbet, och ta't lugnt, jag har lunch nu. Har webbutbildning efter lunch fram tills att jag slutar och då ska jag hem och käka, byta kläder och dra till stallet. Får föresten helg redan idag då jag är ledig fre-sön, skönt! Hoppas på bra väder i helgen! :)

Har förresten sökt diverse olika jobb i Luleå, Umeå och Stockholm. Att det ska vara så svårt att veta vart jag vill flytta. Jag menar, jag kan välja vilket ställe jag vill, göra vad jag vill, gå skola eller inte gå skola. Skönt att vara 18 och få bestämma det själv, även om jag nu inte riktigt vet vad jag vill.


Stop being afraid of what could go wrong and think of what could go right.

Direkt när jag kom insläntrande genom ytterdörren när jag kom hem från jobbet var första, bästa destination soffan i vardagsrummet. Har suttit och pratat med mamma i säkert 50 minuter och kan inte säga annat än att jag älskar min mamma, hon är världens bästa! Vi har pratat lägenheter, jobb, bostadsort, bartenderutbildning etc. Allt känns mycket lättare när man kan bolla idéer och funderingar med någon som står som ett stadigt bollplank i alla lägen och känner mig utan och innan. Att flytta till Stockholm och jobba där, utbilda mig till bartender och sen kunna jobba som bartender ibland på sidan om ett "vanligt" jobb som ni skulle kalla det låter inte alls helt galet. Jag älskar Stockholm, no doubt. Gillar den stora mängden folk, draget och staden i sig och vad den har att erbjuda. Jag menar, det tar mig 2,5 timme hem till Kalix från Stockholm och från Umeå skulle det ta minst 3,5 timme och ändå ligger Umeå 34 mil bort och Stockholm ca. 96 mil bort. It ain't logical on the map. Tacka vet jag flyg, och att jag inte är flygrädd. Men som sagt, jag är inte säker på hur jag tänker göra. Luleå kan ligga bra till, det återstår att se, how this thing will work out.



Rösta på min designade T-shirt och beställ den direkt från butik!

 

Jag är med i en tävling där jag kan vinna 10.000:- på min egen designade T-shirt som ni ser ovan. Gå in och klicka på rösta och vinner jag lovar jag att det kommer komma ut en GRYM bloggtävling i början av nästa vecka!

 

T-shirten finns även att beställa på samma länk, klicka på bilden.


12.05.29



Vaknade och såg att det var jätte soligt och fint väder ute, men tror ni inte att det var svin kallt ute för det? Jo minnsan. Imponerad av att jag inte har minsta träningsvärk från igår, brukar iofs iprincip aldrig få träningsvärk vad jag än gör så kanske inte är så konstigt egentligen. Jobbar idag 07,45 - 12,00 sen börjar jag 16,45-20,00 igen. Cash is king!

make your lovers proud, make your haters jealous.

En springtur 4km, 50 situps, 30 armhävningar, 40 donkey kicks (världens fulaste namn, för övrigt.) = Check! Nu ska jag käka kvällsmat och sen ska jag med gott samvete krypa ner under täcket och se in her shoes. Godnatt!


12.05.28 - I keep on running keep on running and nothing works



Bilden talar om rätt bra hur det kommer kännas, jag kommer allvarligt tro jag ska svimma stundvis. Men äh, lite för högt blodsocker som resulterar i panikångest har väl ingen dött av? Inte jag i alla fall, än så länge. Nu ska jag sticka lite insulin (just för att jag har högt blodsocker) och sen knyta på mig dojjorna, plugga i ett headset med Spring 12' och bege mig ut. Känner jag mig själv rätt kommer jag tänka "ju fortare jag springer desto fortare kommer jag hem" haha, typiskt Josefin liksom.

12.05.28 - Our future is so bright we got to wear shades



På bilden ovan ser ni min middag. Eller ja, en del av den. müsli med äppelbitar och smak av kanel + några bitar 70% premium choklad. Nu sitter jag och funderar om jag ska åka till stallet efter jag ätit för att borsta, alt. tvätta Kira eller motionera henne på något vänster eller höger. Var dit när jag slutade och fixade alla hennes stallsysslor så det är i alla fall klart så jag kan göra hur jag vill nu. Ena stunden vill jag, när det är sol ute. Ena stunden är jag mindre sugen på det, när det är mulet. Sen kommer jag på ännu fler lockande anledningar, om hon ev. ska flytta med mig till Umeå om jag kommer in på ridgymnasiet vill jag ha henne välriden i dressyren. Och tänker man så blir man motiverad. Ska prata lite med mamma ikväll om diverse lägenheter. När man var liten ville man bli stor, så man fick göra vad man ville. Nu när jag är "stor" och får göra vad jag vill, då är jag nästan avundsjuk på sjuåringarna som cyklar ute på gatan och bara kan vara i flera år till, inte behöva strukturera upp en framtid på några månader. But I guess, it's time.

12.05.28 - Dip Dye



Oooopss..
Ska iväg och jobba nu, fixar bättre bild sen!

life is full of fake people, before you decide to judge them, make sure you’re not one of them



SVAR:
Alltså jag kan verkligen inte låta bli att svara på det här. För jag vet ju ändå vem av oss det är som kommer framstå som dum i slutändan, och inte är det jag.

När man bor på en liten ort, där det som för tillfället ebjuds är 27 jobb och de flesta är lärartjänster som kräver en viss utbildning, blir man då erbjuden jobb tackar man ju knappast nej, i så fall är man ju dum på riktigt. Och ni* säger att jag saknar verklighetsuppfattning, vem av oss är det som gör det egentligen? Nu syftar jag rätt bra på kommentaren ovan, "varför väljer du då ett sånt tråkigt jobb?" Jag har åtminstone jobb och tjänar mina egna pengar. Och det är jag stolt över, no matter what.



Citatet ovan är så jävla ballt, det passar in i det här inlägget.

"Bartenderutbildning är ett bra sätt att visa att du saknar verklighetsuppfattning och tror att livet är ett glam party. Det är det inte. Folk går bartenderutbildning i princip för att supa. Efter utbildningen.. Tja vem ska anställa en "bartender" när det redan finns hur många som helst arbetslösa på arbetsmarknaden. I slutändan hamnar de på Coop eller den lokala järnhandeln. Så jävla värt. Alla har drömmar, men det betyder inte att alla blir astronauter eller miljonärer."

"Du måste vakna upp ibland - förstå verkligheten. Jag säger inte att du inte kommer klara dina drömmar. Men även fast du går i världens bästa bartender skola betyder det inte att man får jobb var som helst- eftersom man måste ha andra sidor som man inte kan plugga sig till. Sociala biten, mentala biten - jag säger inte att du har det. Man kan gå i världens bästa jurist skola men ändå inte lyckas bli advokat. Man kan vara sjukt smart att läsa i böcker men helt sakna den sociala biten vilket gör att man inte klarar sig ute i arbetslivet. The real life is not a dream."

Sådana här kommentarer är så jävla löjliga, när ska ni växa upp? Drömmar hit och drömmar dit, allvarligt talat, tror ni de personer som faktiskt blev astronaut eller miljonär enbart hade drömmen liggandes i huvudet och en dag vaknade och helt plötsligt var det? Folk i mellanmjölkslandet är såå rädda för att ta plats, visa framfötterna, bryta mot normer och inte vara alla till lags. För i slutändan, vem fan bryr sig om att den och den och den tyckte att man saknade verklighetsuppfattning? Attitydsmässigt hör jag nog inte hemma i Kalix, dumpa ner mig i en storstad och jag skulle garanterat klara mig rätt bra. För att nå framgång måste man kunna sälja sig in hos folk med ens personlighet, på enbart några sekunder eller rader text. Tror ni jag skulle bli sponsrad av företag om folk inte trodde på mig? Tror ni jag skulle bli förfrågad om modelljobb hit och dit, modellkontrakt om folk inte trodde på mig? Tror ni jag skulle bli erbjuden allt det om jag inte trodde på mig själv? Jag kommer aldrig vara alla till lags, och det är inte det livet går ut på.



Ofta klassas ju blondiner som rätt dumma och blåsta, kiss my ass säger jag ju bara. Kanske är därför personerna som skrev kommentarerna ovan inte verkar tro jag är kapabel till något alls? Sorry, but it's gonna suck for you when I reach my dreams! Tror du inte på dig själv, hur kan du då kräva att någon annan ska göra det? Jag må se rätt lugn och sansad ut på utsidan, men folk som verkligen känner mig vet hur jävla tuff jag kan bli när jag sätts i situationer där den enda jag litar på är mig själv. Attitydsmässigt skulle jag nog göra mig rätt bra på L.A eller New York gator. Haters gonna hate lixom. Vänta, var det kanske deras åsikt jag skulle bygga hela mitt liv på? In the end they’ll judge me anyway, so whatever.


På väg hem från att ha vart till Luleå en ...

gosmsphoto133813 (MMS)

På väg hem från att ha vart till Luleå en sväng. Endast ett neongult/limegrönt linne och en rosa "hair mascara" som fick följa med hem. Nåja, kan ju alltid åka dit någon mer dag om jag vill. Nu ska jag hem, äta och byta kläder och åka till stallet. :-)


12.05.26 - Saturday night


Va va voom


12.05.26 - Saturday morning

Känns som att jag hunnit med mycket imorse. Skippade löprundan (fan.. illa Josefin, illa!) Och käkade frukost just innan klockan 08.00 innan jag drog till stallet för att släppa ut massa hästar. Sen skjutsade mamma hem mig så jag var hemma runt kvart i nio och då har jag hunnit duscha, göra mig iordning, fixa håret (tar 7611 år att få håret tort när man har hårförlängning) fixa lunch och nu ska jag köra till jobbet! Ha en bra Lördag! :)


You want results? Than train like it









Nu ska jag käka kvällsmat, kvällsrasta Milla och sen ska jag dejta sängen, ställa klockan på 06.00 så jag hinner käka frukost, fara ut och springa innan jag ska till stallet och innan jag börjar jobba kl. 10.00. Vill man, så kan man. Nu ska jag plocka fram mina springpjucks och träningskläder. Godnatt på er!

12.05.25 - Jobb



Jobb 08,45-15,30 - skönt med kort dag! Visserligen jobbar jag ju imorgon också men då bara fyra timmar. När jag slutar ska jag hem och käka innan jag sen beger mig till stallet för att fixa åt Kira, ta in massa hästar och ev. rida Kira. Hoppas det är bra väder, imorse regnade det men var förvisso riktigt varmt ute, shortsväder till och med. Dock föredrar jag solen, så den får gärna visa sig! :)

Smile at the bitch who hate you, just because it makes her hate you even more!


Beställning från Svenskt kosttillskott.se

Klickade just iväg en beställning från Svenskt kosttillskott där ordern innehöll följande:

Maxosol som är en riktig klassiker bland denna typ av kosttillskott, som bevarar hudens egenskaper att motstå sol och UV-strålning.

  • Frisk hud har bättre motståndskraft
  • Miska risken för rodnad
  • Minska risken för solrelaterat åldrande (solrynkor)
  • Tillför din hud och kropp ett mångsidigt näringstillskott

Med Maxosol kan huden förberedas inför solsemestern och förlänga hållbarheten på en redan solbrun hud. Huden har ett naturligt innehåll av antioxidanter, exempelvis vitamin E och betakaroten, men dessa antioxidanter förbrukas vid UV-exponering. Maxosol innehåller rikligt med vitaminer och mineraler som är välgörande för huden. Både vitamin C, vitamin E, betakaroten, lycopen, selen och zink har i en rad studier visat sig ha skyddande effekter på huden. Liponsyran förstärker effekten av de ingående antioxidanterna.

 

Nu slipper du besväret med proteinburkar och shakers. Tillsätt endast vatten eller mjölk upp till etikettens topp och skaka i ca 10 sekunder.

  • Rent protein i en praktiskt shake
  • Skaka och drick
  • Fungerar perfekt som ett mellanmål eller direkt efter träning

Fightlines protein finns fyra fantastiska smaker. Pure Shake kan du avnjuta efter träning eller som mellanmål. Eftersom det innehåller rent protein behöver du inte oroa dig för onödiga kalorier.

 

Idag är vi allt mer medvetna om vad vi stoppar i oss. I Pure Shake är proteinpulvret doserat och det enda du behöver göra är att själv fylla på med vatten. På så sätt behövs det inga tillsatta E-nummer för att stabilisera drinken.

 

Pure Shake innehåller rent proteinisolat med naturliga kolhydrater. I andra liknande drycker tillsätts kolhydrater och fett för att ge en mer fördelaktig smak, men sett ur näringssynpunkt är detta inte lika nyttigt.

 

Varför frakta runt vatten med tillsatser som kan påverka miljön negativt när vi har ett av världens bästa kranvatten?
I och med att Pure Shake är mycket lättare så blir den enklare att frakta och bättre för miljön. För andra färdigdrycker krävs kylskåp men inte för Pure Shake. Kallt vatten finns alltid till hands.


En specialanpassad behållare med tätslutande lock och fördelare. Perfekt för blandning av näringsdrycker. Rymmer 300 ml, graderad på utsidan.

  • Har en fräsch, uppiggande färg
  • Då du enkelt och utan kladd vill tillreda en näringsdryck

En av 25 utvalda på blogg.se!

Awesome!

Jag är en av 25 utvalda på hela blogg.se som får pröva på en ny funktion här på blogg.se, nämligen Remby.
Kanske finns fördelar med att ha bloggat länge och alla dess fördelar jag har med min blogg? ;)




I'm on the right track, baby I was born this way.


What doesn’t kill you, fucks you up mentally





Alltså ursäkta, "saknar verklighetsuppfattning"? Sådana här kommentarer är så jävla onödiga och barnsliga, speciellt i tanke på att ni inte törs stå för det ni säger, för om ni gjorde det, då hade ni inte behövt kommentera anonymt. Fine, dränk mig i sådana här kommentarer men det kommer bara vara till min fördel no matter what. Kan ju lova att folk som säger att jag saknar verklighetsuppfattning bara för att jag vill bli bartender inte har en jävla aning om vad dom tjänar, hur lätt dom får jobb om dom går den utbildning jag vill gå. Och fine, det är ju uppenbarligen inte din dröm så du behöver ju inte bry dig heller.

Ja, jag vill bli bartender, vad jag än får höra, jag kommer inte ändra mig. Jag går inte efter vad andra säger, jag går efter vad jag känner att jag vill. Jag låter inte någon annan välja och bestämma saker åt mig. Och må vara att ni säger att jag "saknar verklighetsuppfattning", kanske i er synvinkel, men inte i min. Jag vet vad jag vill, och det är jag jävlig glad och stolt över. Till skillnad från vissa andra som inte ens vet vad dom vill, låter andra bestämma åt en, är så jävla fega och väljer det säkra före det osäkra. Ja, det kan hända att jag inte får jobb som bartender men då har jag ändå fått göra något jag velat göra, och bara det är väl en bragd i sig?

Jag har faktiskt.. vad ska jag kalla det? Seriösa mål? Låter det nog.. ansvarsfullt i era öron? Nöjd? Kunde jag sagt det bättre? Haha nä, allvarligt talat. Ingen kan säga åt mig vad jag kan och inte kan, att det bara är drömmar är det fånigaste jag hört, seriously. Vad har ni för drömmar? Att sitta framför en dammig dator i 30 år med en kaffekopp på bordet och undra hur livet hade kunnat bli om ni faktiskt vågade ta ut svängarna och inte vara en sådan typisk Svensson?

Jag vet vad jag vill, och jag vet att jag är kapabel till att nå alla mina rimliga drömmar. Dvs. bli bartender, någon gång i framtiden jobba som polis, bo i L.A. Det finns ingenting som säger att jag INTE skulle klara av det, möjligen ni haters som går med huvudet lite för högt och tror ni med er pekpinne kan rätta andra efter era uppfattningar om saker och ting. Tyvärr, jag är fel person att tro det fungerar på. För jag skulle aldrig, aldrig, aldrig låta någon säga åt mig att mina drömmar inte går att nå och ge upp dom. Never. Så allvarligt talat, väx upp och inse att det faktiskt finns personer som törs bryta mot de typiska Svensson normerna och tänka utanför ramarna.

Jag är 18 år, jag blir sponsrad av företag för att jag bloggar, jag har jobb, jag har haft egna ponnyer sedan 7 års ålder jag fått ta eget ansvar för och sköta, jag får erbjudanden om sammarbeten med stora företag, jag blir erbjuden så sjukt mycket balla grejor ni inte ens vet något om. Så, vem är det som saknar verklighetsuppfattning? Jag eller du?





12.05.23 - You may say I’m a dreamer, but I’m not the only one

När jobbdagen var slut 16.00 liftade jag in till Kalix med Hanna och for direkt hem och käkade middag, bytte kläder och körde till stallet. Där har jag fixat alla Kiras stallsysslor och sen for vi ut på en kort motionsrunda bara så hon fick komma ut och röra lite på sig. Var äckligt mycket små knott och Kira avskyr, verkligen avskyr insekter så blev ingen lång tur. Kom hem för ett tag sen och nu ska jag strax gå och duscha och sen käka och se film. Börjar först 08.45 imorgon så går alltså till 17.00, sådana dagar känns betydligt längre än om man jobbar till fyra trots att det blir precis lika många timmar. But, cash is king! Nu ska jag kolla på lägenheter, i Luleå, Umeå och Stockholm.


Lunch



Stockholmsabstinens.. när hände det liksom?! Nu har jag lunch, har precis ätit kyckling, ris och currysås. Har någon utbildning kl 13.00, vet inte om det var onlinebokning eller hur det nu var. Just nu dricker jag cacao creme, det är gott, diggar jobbets kaffeautomater.

12.05.23 - hard work work



Började morgonen med att bokstavligttalat må bläääh, inget att hurra över. Kämpade mig iväg till jobbet och började 07,45 och just nu är det väldigt lugnt. Skickade föresten ett sms åt pappa och Anna igår med en önskning om ett par vita converse, ett par Ed Hardy solglasögon och ett par Jeffrey Campbell lita skor och fick som svar att de skulle se vad de kan göra. Har jag världens bästa pappa och låtsasmamma eller har jag? :) Nu tycker jag det kan ringa lite så jag får boka någon resa. Jobbar fram tills Lördag, men då bara 10,00-14,00.


welcome to the world where being yourself isn’t good enough

"Skulle du kunna berätta om varför du vill gå något universitetsprogram med inriktning idrott, om det finns någon tanke eller bakgrund som gör att du vill utvecklas inom ämnet. Sen får du gärna berätta lite om du äter på något speciellt sätt, tränat på något speciellt vis osv. Skulle vara kul att få ta del av!"



Självklart kan jag svara på ovanstående frågor och berätta lite djupgående gällande hur jag ser på det hela med träning/måltider etc. Men jag vill inte att det ska påverka dig som läser det på något negativt sätt eftersom förutsättningarna och kroppsmått är olika från person till person och faktiskt har avgörande effekt beroende på hur man är uppbyggd. Men jag lovar att svara ärligt, uppriktigt och enligt mig själv. Men som sagt, ni kan inte jämföra Er själv med mig eftersom det här är ett så individuellt ämne. Jag vill inte att någon med större klädstorlek än mig ska må dåligt efter attt ha läst det här inlägget, så vad ni än gör, jämför Er inte med mig. Det är inte så det fungerar.



Talar jag inte om det redan från start så börjar jag inlägget oschysst, jag har alltid vart lång och smal och har grym ämnesomsättning och kan äta precis vad som helst och det skulle inte märkas på mig. Jag lovar att jag skulle kunna äta maxmat till middag en hel vecka utan att det skulle märkas, viktmässigt. Sen är jag rätt säker på att jag skulle tycka det var äckligt och inte förmå mig att äta det, men det var ju då en annan femma. Idagsläget är jag 174cm lång och vet faktiskt inte riktigt vad jag väger. Vet dock att jag vägde 55kg sist jag vägde mig, vilket kanske är en månad sen eller nå sånt. Kan sätta en hundring på att jag väger mindre nu, inget jag gjort med mening heller. Jag har svårare att lägga på mig kilo än att få bort dom, no doubt. När jag hade magsjuka för någon månad sen gick jag ner 2kg på en dag och det kanske säger sig själv? Och då kunde jag ändå äta, visserligen inte vanlig mat utan åt fil, bananer och knäckebröd och druvsocker i mängder. Visst kan jag förstå personer som nästan bara kan kolla på ett kakpaket och går upp i vikt, you get it? Det kan inte vara speciellt kul. Man får ofta höra att folk med mer hull* (tycker överviktig låter elakt) ska träna mer, äta nyttigare etc etc. Men det är sällan, väldigt sällan du får höra att en person med raka motsatsen, dvs. en person som har svårare att hålla hullet* (underviktig, låter lika hemskt) ska äta mer, etc etc. Jag har aldrig hört att jag skulle vart överviktig eftersom jag aldrig vart det, och har där med inte heller fått känna på känslan de personer måste känna när man känner något så starkt riktat mot sig. Däremot har jag hört att jag väger för lite, men det är det som ingen som tänker på att kan ge samma effekt känslomässigt. Att väga lite är ingen bragd i sig, det kan vara lika jobbigt som att väga lite för mycket.



En person med några kilo för mycket kan med ändrade kostvanor och träning gå ner de kilo de önskar, om det i övrigt är frisk och har bra hälsa och inte tar skada av det. En person som väger för lite är det svårt att säga "ät upp dig", det har jag hört, mer än en gång. "Ät det och det och det så kommer det fungera!" Kiss my ass säger jag bara! Jag kan äta vad som helst utan resultat. Folk verkar inte tro på det när man säger det. Men det är verkligen så, det spelar verkligen ingen roll vad jag äter för vikten går aldrig plus. Jag vet flera personer som äter enligt LCHF, räknar kalorier, kan klassas som träningsnarkomaner, äter dietshakes/liknande dietprodukter osv. Det där med att räkna kalorier skulle aldrig falla mig in, för enligt min uppfattning (och vad jag hört) är det större sannorlighet att du stirrar dig blind på kalorierna än på det du sätter i dig. Dietshakes är jag också väldigt skeptisk mot, fine - du går kanske ner i vikt om du kombinerar det med träning på rätt sätt. Men sen? När du slutar leva på dom? Vad händer då? Är faktiskt lite skeptisk mot LCHF också då jag hört, av en kostrådgivare/läkare att det kan ge förhöjning av blodfetter, att mättat fett (vilket man får i sig mycket av om man äter lchf) ökar risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Men visst, det finns säkert fördelar också men vad man vill få ut av att äta lchf är väl olika från person till person. Vissa äter det för att gå ner i vikt, andra för att bygga mer muskler, andra för att man tydligen inte ska bli hungrig lika lätt. Anyway, jag är skeptisk. Jag är överlag skeptisk mot "dieter", det kanske märks? Kan man bara äta en sund och välbalanserad kost och träna så mår man nog rätt bra, och når resultat. Utan diverse dieter.



Bara för att jag var nyfiken gjorde jag ett lite seriösare test som räknar ut ens BMI och inte allt för oväntat sa den att jag var underviktig, som att jag ens blev förvånad? Inte det minsta. Det har jag hört i flera år, att jag gärna får lägga på mig några kilo för att det inte skulle vara skadligt. Men som sagt, det är lättare sagt än gjort. Jag mätte mig runt midjan igår, bara det också för att jag var nyfiken och hade ingen aning överhuvudtaget om vad som var "bra" att ha. Så googlade lite och hade man under 80cm som kvinna var det bra. Måste erkänna att jag tänkte "undra vad mitt midjemått skulle klassas som.." när jag läste det. För man kan dra bort många, väldigt många centimetrar från dom där 80cm för att få mitt midjemått. Vad det är tänker jag inte tala om, bara att det är betydligt mindre. Det är otroligt svårt att hitta kläder åt mig ska jag tala om. Att vara 174cm lång och kunna ha xxs på kläder säger nog sig själv hur svårt det är? Jag går iprincip bara i leggings för att jag inte kan hitta jeans, det är iprincip omöjligt. Har faktiskt 2 par jag växlar mellan, ett par från Vila jag köpte på rea förra sommaren och det var ren tur att dom passade, dom sitter som måttbeställda för mig! Och då hade dom visserligen 34" i benlängd. Sen har jag ett par Cheap Monday som dock är för stora, egentligen. Men dom går an, men jag stör mig på dom för att dom hasar. Tacka vet jag leggnings, xxs/xs tack! Samma med tröjor, försök hitta en som sitter tajt, omöjligt, typ. Så de, det finns nackdelar med att vara smal också.



Varför jag vill läsa något program med inriktning idrott/hälsa är för att det är intressant. Jag skulle vilja bli PT någon gång i framtiden då jag tror det skulle vara riktigt kul att hjälpa folk och se resultat. Kost och hälsa är också intressant, och hur man kombinerar det med träning etc. Sen kan jag väl tillägga att som diabetiker bör man väl tänka på att inte äta onyttigt. Jag behöver knappt tänka på det eftersom jag inte äter godis eller dricker dricka för att jag tycker det är äckligt, jag har aldrig gillat det. Så där kanske jag har en fördel. Det enda jag dricker med kolsyra i och tycker är gott är Loka, och dom är helt fri från socker/sötningsmedel vilket är toppen för någon med diabetes. Men tillbaks till varför jag vill bli PT t.ex. Kunna räkna ut vad för mat som kräver hur stor dos insulin är också rätt fräckt att kunna, tycker ni inte? Det kan jag, någorlunda i alla fall. Vet du hur du ska äta för att ha ett balanserat blodsocker, vad för mat/dryck som höjer det extra mycket och intensivt, hur lång tid det tar för druvsocker att gå ut i kroppen, hur många druvsocker per kilo/kroppsvikt man ska äta? I know. Just därför att jag lärt mig det, och på köpet fått upptäcka hur intressant ämnet idrott/hälsa är. Där har ni nog min bakgrund till varför jag vill läsa något sådant program.

Men kort sammanfattat, man kan inte jämföra sig med alla andra, that's not how it works. Vill man nå resultat får man jobba för dom, vissa kan glida på en räkmacka och få nå dom lättare, andra kanske får kämpa lite hårdare. Men i slutändan så kommer du nog glädjas även om du fick gå den lite hårdare vägen, för det att må bra och ha god hälsa är lönande i längden, det går inte att förneka.

12.05.22 - Watch



Bra kämpat Josefin, duktig, alldeles utmärkt! Idag när jag jobbade satt jag med ena handen i knäet och så ringde det i telefon så skulle dra upp handen och trycka på mellanslagstangenten men istället slog jag klockan i bordet så den har en stor, väldigt fin repa över hela glaser från 13.00-19.00. Svår en jävla lång ramsa i huvudet kan jag lova. Jag gillar ju min jätte stora, fina klocka... :(

12.05.21 - Monday



Nu ska jag gå ut på kvällsprommis med Milla, sen ska jag ducha, äta och poppa popcorn och krypa ner under täcket och se en film. Vilken har jag dock inte bestämt mig för ännu. Imorgon börjar jag jobba 08,45-17,00. Nä, nu ska jag dra. Godnatt! :)

Förlåt för kass update av bloggen. My bad....

mms_img-88597622 (MMS)

Förlåt för kass update av bloggen. My bad.. Jobbar dock, 07,45-16,00 idag. Nu har jag lunch, tacoköttfärs med pasta har jag ätit för den nyfikne. Efter jag jobbat ska jag förbi stallet och fixa Kira innan jag kör hem. Så nu vet ni vad jag pysslar med just nu :-)


12.05.20 - Weekend



Nu ska jag krypa ner under täcket och sova, jobb imorgon 07,45-16,00. Tänkte bara säga att min helg vart riktigt bra. Fredagkvällen var utan tvekan det bästa på hela helgen, hade kunnat gråta av lycka! Har även hunnit vara in en sväng till Luleå idag med storasyster och sen och hälsat på mormor. Det som fick följa med hem var ett linne, ett par leggings och ett ear cuff. Och jo, 960:- inte illa att fara och shoppa och tjäna pengar på det, haha. Nä men, försenad födelsedagspresent :) Nä, nu blir det godnatt!

12.05.20 - sommarplågor

 

 

Sommarplågor, utan tvekan. Speciellt den sista, no doubt!


12.05.19 - S.O.S

Jordin Sparks – S.O.S. (Let The Music Play), jag är såld, utan tvekan.

Började dagen som de flesta andra helgmornar med att åka till stallet och fixa åt Kira, sen hann jag bara hem och byta kläder och fixa mig innan jag, mamma och morfar for och hälsade på mormor. Sen har jag hunnit vara i stugan, ätit grillat till middag där och sen kört hem min vespa. Så länge jag inte orkar ta tag i körkortet får den vara min trotjänare de gånger jag inte får skjuts. Kallt som fan var det iaf att köra hem den då det var motvind iprincip hela vägen hem. Det bästa av allt? Att den iprincip är sprillans ännu då jag knappt kört den!



Let it rain over me

mms_img-78354832 (MMS)

Let it rain over me


Norlie & KKV



Jag har dille på Norlie & KKV låtar, dom spelas om och om igen. Jag vill på Kirunafestivalen 28/6-1/7 men behöver nödvändigtvis inte vara där hela tiden men skulle inte tacka nej till det heller. En helgbiljett var inte ens dyr fast jag räknas som vuxen nu. Haha usch, låter ju nästan gammal...

  1. Norlie & KKV – Där jag hänger min hatt
  2. Norlie & KKV – Tröjan du hatar
  3. Norlie & KKV – När jag går ner
  4. Norlie & KKV – Ingenting står över mig
  5. Norlie & KKV – Pressad av tid
  6. Norlie & KKV – Can I Be The One

12.05.17 - To be loved

Började dagen just innan klockan 08.00 med att äta frukost innan jag sen for till stallet och fixade Kiras stallsysslor. Sen hann jag hem en sväng och byta kläder och fixa mig innan jag och mamma åkte förbi till morfar. Sen har jag hunnit vara till Sunderbyns sjukhus och hälsat på mormor och på hemvägen for vi förbi elgiganten så jag fick känna lite på olika mobiler så jag fick ett hum om hur dom såg ut och kändes att hålla i. Valet står väl i princip mellan en iPhone 4S, en HTC titan eller en LG Optimus 2x. HTC var size enormus att hålla i handen, 4,7" var den rättare sagt, men jag gillade den. Sen är jag ju rätt såld på vita iPhone, dom har ju allt.

Nåja, kom hem för ett tag sen och har hunnit äta hemmagjord pizza till middag och nu tänker jag ta en pn för är alltid lika trött varje morgon jag ska jobba så kanske hjälper? Sen ska jag duscha och se Twilight, Breaking Dawn.


12.05.16 - I wish we could start over



Något som är rätt typiskt mig att komma på när jag är rastlös, uttråkad, whatever är frågan vart jag vill flytta till hösten. Det är i princip det enda jag tänker på när jag inte jobbar eller sover. Konstigt? Inte ett dugg. Jag kan flytta precis vart jag vill, i Sverige lika väl som utomlands.



Ibland undrar jag om jag gör saker för min egen skull eller för andras skull. Om jag lyssnar mest på mig själv eller mer på vad folk runt om mig säger att är bäst att göra. Det finns inte en enda person jag vet om utom två stycken som skulle säga "men åk till Barcelona och utbilda dig till bartender om det är det du vill!" Den ena är mamma, den andra vet garanterat vem han är om han läser det här. De flesta andra skulle ge den där typiska "men snälla, sluta drömma och tänk realistiskt" minen. För det är väl klart, bartender är ju inget riktigt jobb. De vet väl ni lika glasklart som dom andra? Uppenbarligen vet inte de personer som säger det vad en bartender tjänar, hur lätt du får jobb om du går den utbildning jag vill, precis vart i världen du än vänder dig. Och tänk, tänk att faktiskt ha uppnått en dröm man drömt om i flera år. Och sen få jobba som något man faktiskt vill och tycker är kul.



Jag vet redan nu att jag har kommit in på skolor både i Luleå och i Umeå, och egentligen spelar det ingen roll på vilken ort jag bosätter mig, avståndsmässigt. Eller om jag blir 08:a och bor i Stockholm. Avståndet spelar ingen roll, det är inte i det det hela sitter. I Februari hade jag garanterat sagt att jag hade flyttat till Luleå i sommar om allt hade gått som jag ville eftersom en av de som stod mig närmast (vem får ni räkna ut själv) skulle flytta dit snarast möjligt. Jag minns att jag iprincip var tårögd när jag fick höra det och att den personen hade vart och kollat på en lägenhet, och vi åkte bil i Luleå och jag sa "nej, nej, du får inte flytta och lämna mig kvar.." Det var bland de hemskaste jag kunde tänka mig till då, 8 jävla mil bort kändes lika långt bort som Skåne gör. Vi må ha kommit på kant med varandra, rätt rejält. Men jag tänker inte säga att jag är sur över det, för det är jag inte, det är en otroligt fin person. Jag skulle snarare säga att jag är ledsen över det, hur mycket jag än förnekat det för mig själv. Numbing the pain for a while will make it worse when you finally feel it.



8 mil, 34 mil, 98 mil - jag kan välja precis vad jag vill, och ändå är det lika jävla svårt varenda gång jag börjar fundera. Umeå ligger mig vart om hjärtat, no doubt. Det är lika dit jag vill efter gymnasiet för att läsa på universitet, så jag förstår inte ens hur jag ens kan fundera på att slösa tid i Luleå när det inte är något speciellt som drar mig dit. Samma med Stockholm. Jag älskar att trängas med folk på tunnelbanan och inne på affärer, kanske inget man kan tro men så är det. Stockholm är fint. Det kändes väldigt "hemma" när jag var där i November. Jag ville inte åka hem därifrån. Just nu har jag Stockholmsabstinens, jag har aldrig sk. Luleåabstinens, inte på det sättet som jag känner för Umeå och Stockholm. Ska jag vara ärlig vet jag inte ens vad jag vill till Luleå för, jo, det fanns en anledning men då var det ju å andra sidan i Februari. "Skulle du kunna tänka dig att bo i den där lägenheten" "vänta, jag ska visa dig en fin lägenhet". Det var mörkt, och jag var jävligt vilse där jag satt på passagerarsätet i bilen, men det var lugnt, chauffören litade jag till 110% på, i alla lägen. Jag är rätt förlåtande som person, och sånt som hände förut och jag sagt "enough, inte ens chans, jag bryr mig inte" kommer jag förmodligt ta tillbaks. Så kommer ändå den där dagen när jag inser att tid är dyrbart och vill man förlåta någon, så ska man göra det. Den senaste månaden har jag somnat och vaknat livrädd varje dag, gått med en ständig oro i över en månads tid och verkligen fått se hur dyrbar tid är, hur viktigt det är att kunna ta vara på den. "Carpe diem", folk som inte utsatts för det jag gjort den senaste månaden kommer aldrig förstå det ordspråket på riktigt. Det är först nu jag verkligen förstått det, när någons liv hänger på en skör tråd och allt är lämnat åt ödet. Nu längre bryr jag mig verkligen inte om vad andra tycker om mig, inte efter att verkligen ha fått en bild på hur hemsk verkligheten kan vara, och vill du göra något så gör det, vänta inte. Du är aldrig garanterat mer tid än de andetag du andas in för stunden.

I swallow my pride,
Now I'm crawling back to you,
I'm out of my head,
Can't wait any longer,
Down on my knees, I thought I was stronger,
Just like that,
I'm crawling back to you.


12.05.16 - Där jag hänger min hatt

Dagen började jag med att svära åt min telefon då den hade stängt av sig av sig själv inatt, vilket resulterade i att jag inte hade något alarm att vakna till. Nåja, inga missöden skedda då jag vaknade av mig själv 10 min efter mitt alarm skulle ringt. Jobbat har jag gjort 07.45 - 16.00. Kom även fram till att jag har ett ganska kul jobb, i alla fall när det ringer in kunder och vill boka resor och vet vad dom vill ha. Hem från jobbet liftade jag med Hanna, en tjej som också är ny. Och sen jag kommit hem har jag hunnit vara ut med Milla, baka mockarutor och nu sitter jag och äter middag. Ska kanske till pappa & Anna senare om dom är hemma. Skönt att vara ledig imorgon i alla fall!


Jag bara glider fram, Säger trevligt att råkas, Josefin är mitt namn



När jag kom hem från jobbet idag så började jag och mamma kolla på mobilabonnemang, samt mobiler då min verkar behöva bytas ut snarast. En Iphone eller HTC Titan känns det som att valet står emellan. Nåja, hur som haver så gled vi över på vad jag vill göra till hösten. Jobba? Gå skola? Bo i Luleå, Umeå, Södra Sverige? Utomlands? Så frågade mamma vad jag ville bli, bartender svarade jag av ren rutin och det är väl inget problem i sig, cashen har jag efter sommaren så jag kan utbilda mig till bartender likaväl i Stockholm som i Barcelona. Det dumma är ju bara att jobb som söker bartenders vill helst se att bartenden har några års jobberfarenheter. Går jag den bartenderutbildning jag vill gå, så är jag iprincip erbjuden jobb vart i världen jag än vill ha det eftersom det är så hög kvalité på utbildningen och skolan/skolorna. Fräckt att jobba som bartender i L.A eller N.Y typ!



Annars kom jag ju på en riktigt bra lösning - jag gifter mig med någon hockeyspelare som tjänar massa, massa, massa pengar och så lever jag på hans pengar. Så får jag den där lägenheten i L.A, den där sprillans nya BMW:n och en chihuahua att bära omkring på. Barbie, typ? Hoppas ni kunde ta det där med lite ironi. Fast, fan vad bekvämt!



Visst kunde jag säkert sitta bakom skolbänken i 3 års tid på gymnasiet och göra det jag ska, men inte med nöje. Been there, done that liksom. Jag är inte typen som kan acceptera att det är tråkigt, och ändå fortsätta i 3 år till. Det är inte så jag fungerar. Gymnasiet är skit trist, i alla fall när det inte finns något i hemkommunen som man vill läsa, som ger en någonting. Jag må se rätt lugn och sansad ut på utsidan, men jag är verkligen inte rädd att dansa några baletter med felsteg innan jag gör det rätt. Överlag tycket jag många, väldigt många går att rama in i den där typiska "Svensson ramen". Att gå egna vägar, bryta mot lite normer är inget som dom håller på med, för det är inget som ger något realistiskt hur som helst. Ursäkta, tror ni man tar sig dit man vill enbart av att drömma om det?



Well, maybe that's true. Men, lyssna riktigt noga nu. Jag vill inte vara den där som en dag ångrar att jag inte var lite för tuff, dansade några felsteg och fick lite livserfarenheter. Jag gör hellre fel, än är den som 30 år senare sitter på samma jobb, med en telefon i ena handen, en penna i den andra och nosen framför en dator med en kaffekopp på bordet. Maybe that's you, but it's not me. Jag vill jobba som nå kul, göra det jag vill göra. Inte göra det "bara för att". Så länge du inte vågar chansa, kommer du heller inte ta dig framåt. Ibland undrar jag hur enkelt det faktiskt hade vart om jag faktiskt var modell i Tyskland idag. Jag menar, bo utomlands, fotas och få pengar för det. Even barbie wants to be me.





Genom mina skullcandy


Life is a bitch, and so are you



Började måndagmorgonen just innan klockan sju efter att ha ställt snoozen först på 04,00 sen på 06,00 och så på 06,43. Typiskt Josefin. Måste snooza, annars blir jag jätte lätt på jätte dåligt humör på morgonen. I alla fall om det är vardag och inte helg. Har i alla fall jobbat 07,45-16,00 och när jag slutade for jag till stallet och fixade alla stallsysslor åt Kira och tog in henne. Vet inte hur många gånger jag hunnit svära åt vädret idag, det har vart skit, jävla, äckel kallt och blåst nå sinnesjukt, så jag och dörren ut från stallet tog reda på vem som var envisast av oss två när jag skulle ut med skottkärran. Sen när jag skulle hämta in Kira regnade det och det var svinkallt! Trodde jag skulle frysa ihjäl, ändå hade jag en skinnjacka på mig + en dunjacka ovanpå den. Gulligt om inte annat. När jag kom ner till Kiras hage drunknade mina vita skor i flera centimeter djup lera, jag frös så om händerna så jag inte hade någon känsel i dom. Som pricket över i:et skulle jag sen bära ner vatten till hennes hage. På vägen hann jag spilla ut vatten ur en vattenkanna över högra benet så var sådär måttligt blöt, sen fick jag gå i ännu mer lera, skorna blev blöta, mina händer var ännu lite mer som isglassar.. behöver jag ens säga mer? Mitt hår var pissblött och jag var pissed off.

Nu ska jag, med gott samvete gå och poppa popcorn och krypa ner under täcket och se film i några timmar framöver. Harry Potter filmerna blir aldrig dåliga, har säkert sett varenda en minst 5 gånger bara sen i höstas. Frågan är ju bara vilken. I-landsproblem.

Vinnare av väskan är...

Ni minns tävlingen där jag lottade ut en väska värd. 1249:- ? Det är dax att avslöja vem som vann den. Och det gjorde...



..Olivia!
Bruden med de fräckaste hårfärgerna, no doubt! Grattis tjejen, hoppas väskan ger lite ljus i vardagen! :)

12.05.13 - Svart, vitt och allt där emellan

De senaste dagarna har jag bokstavligt talat hållt på go insane över min telefon. Den låser alla program, stänger av sig hela, hela, hela tiden, batteriet laddas ur så fort man hinner blinka, jag får inte alla sms som skicks åt den etc, listan kan göras lång. När jag får min lön i Juni funderar jag, tro det eller ej, på att köpa en Iphone 4/4S beroende på hur kär i mina pengar jag kommer vara. Givetvis en vit, vitt = typiskt Josefin.




Världens bästa!


12.05.13 - Why start a fire

Jacka, JC / Jeansshorts, Rock & Republic, Victoria Beckham / Linne, Vero moda / Skor, Converse.

 


Godmorgon världen! Vaknar och ser att det ...

gosmsphoto133689 (MMS)

Godmorgon världen! Vaknar och ser att det är jätte fint väder ute, lycka! Nu ska jag äta frukost och rasta Milla. Vad som sker idag återstår att se. Kanske åker till stallet nu på morgonen iaf. :-)


12.05.12 - Besök av John Blund



Nu ska jag gå ut och kvällsrasta Milla, sen äta kvällsmat och göra Nescafé double mocha chocolate och krypa ner under täcket och somna till någon film. Känner att jag behöver en tidig kväll, har grus i ögonen. Folk som går skola och säger att det är jobbigt, pröva jobba. Ni kommer förmodligen ändra uppfattning. Jobbar man Måndag - Fredag, 07.45 - 16.00 så är man rätt slut i huvudet när man kommer hem. Dock gillar jag mitt jobb, det är kul! Men det jag menade var att det känns såhär på helgen hur trött man egentligen är när man kopplar bort vardagen lite. Nu återstår det bara vilken film jag vill somna till, Blue Crush 2, John Tucker must die, American Virgin? Whatever, godnatt!

12.05.12 - i could be chasing but my time would be wasted, they got nothin' on you baby



For till stugan runt klockan tre nå sånt tidigare idag med mamma för att äta grillat till middag då morfar, min morbror, min moster och två av mina kusiner Nattis och Carro var där. Sen när vi for hem därifrån bad jag mamma dumpa av mig i stallet så jag gjorde iordning Kira och gick ut på ridbanan och dressyrade/åkte runt på henne ett tag barbacka. Var riktigt mysigt, bortsett från att det blåste väldigt mycket. Nu ska jag vara snäll och diska här hemma och sen duscha och se film tror jag. En kladdkaka skulle inte sitta helt fel heller, kanske orkar baka en sådan också...

Carisma



Säg vad ni vill, men nog var hon fin mitt svarta sto!

12.05.12 - the brave do not live forever, but the cautious do not live at all



Började morgonen just innan klockan 08.00 med att kliva upp och äta frukost, innan jag sen for till stallet och fixade åt Kira. När jag kom till hennes box saknas min ponny, så gick och skulle släppa ut Hubbe (Mikkel*) i hagen och efter vi haft lite delade meningar om hur i vida man går ut till hagen (han studdsade upp och ner) så kom jag på hur bekväm Kira är trots hon håller på så hon med ibland (igår var hon en riktig drake när vi skulle gå in) för hon går inte och knuffar på en, det gör Hubbe. Nu kom jag precis hem från stallet och funderar vad jag ska göra idag. Kanske far och rider Kira på dagen en sväng och senare idag, beror lite på, så kanske jag ska och hämta hem min pärla. Jag vill ha körkort nu, men jag hinner helt enkelt inte just nu när jag jobbar och så, så min vespa får kanske vara trotjänare ett tag framöver så jag tar mig till stallet, jobb etc. lättare när mamma jobbar och inte kan skjutsa mig.

Den är knappt körd ens, så den är iprincip i nyskick trots att det är en 07/08:as (vet inte vilket av det) för den var ny när jag fick den. Haha minns i början när jag skulle fälla upp den på stödet att jag var så lätt så jag knappt fick upp den, tog ett bra tag innan jag kom på hur jag skulle göra för att orka


12.05.11 - Sometimes, you have to look beyond the imperfections.



Kom precis hem från att ha vart hos pappa, Anna och min lillasyster Emma några timmar. Lekt med Emma, sett film med Emma etc. Sen när hon gick och sova har jag sett bilder från då jag var liten, fått bevis på att jag faktiskt kunnat (kan?!) bli solbrun, druckit Looka, ätit torkat kött och sett Big Brother med pappa och Anna. Fick sen skjuts hem till mamma igen, och jag fick åka 2010:as Audi A4 Quattro. Nöjd tjej, kommer nog sova gott inatt! Nu ska jag rasta Milla, sen krypa ner under täcket och se någon film eller nå Gilmore Girls avsnitt!

12.05.11 - Don't let the fear of striking out, keep you from playing the game



Just nu sitter jag på jobbet (lugn, jag har rast så passar på att blogga) och slutar på ca. 1 timme och 40 min. Skönt med Fredag i alla fall, var riktigt trött imorse. Ikväll kanske jag ska till pappa och hälsa på, beor lite på. Väntar även på två mail och ibland undrar jag verkligen varför folk har mail om dom ändå inte kan svara, speciellt när det är företag. Annars, om jag hinner imorgon kanske jag helt enkelt får göra ett besök dit jag skickat ett av mailen för att få svar på mina frågor. Inte direkt som när jag mailade en ridsportshop och frågade om man kan betala på faktura då det inte stod på hemsidan och jag hade svar 20 min efter jag skickat iväg mailet. Sådan serivice gillar jag! Nä, nu ska jag fortsätta jobba, prata i telefon står på schemat.

12.05.10 - never let the reality get in the way of your dreams



Mina skor från Nelly anlände idag, likaså klänningen. Skorna var riktigt sköna och passade perfekt! Klänningen passade oxå perfekt, älskar att bara kunna ha xs på kläder för då brukar det, om man ha tur ibland finnas kvar fina klädesplagg bara för att dom är så små. Som min army green färgade jacka i storlek xxs (!!) jag köpte på JC för någon vecka sen. Betalade 150:- för den, från början hade den kostat 699:-

The worst kind of pain is when you're smiling, just to stop the tears from falling

 

 

Jag trodde aldrig det här skulle hända, men jag kände helt enkelt för att pröva. Hade bara macen att spela in med så ljudet är inte det bästa, tyvärr. Men det här är resultatet. Jag tål kritik, men just nu behöver jag den bara inte.

 

-Den är tillägnad min otroligt starka och fina mormor, min hjälte!


stay grateful, so you never have to become hateful



Känns som att jag aldrig bloggar nå mer om vad jag gör på dagarna, men jag jobbar 07,45-16,00 och när man kommer hem brukar man vara rätt slut i huvudet beroende på hur hektisk dagen vart. Sen käkar jag middag, byter kläder och åker till stallet. Typ? Idag har i alla fall min syster vart snäll och fixat Kira så behöver inte åka till stallet idag. Nu ska jag gå och göra middag, sen ska jag kolla lägenheter och så i Umeå. Försök intala mig annat om ni känner för det, men det är ju till Umeå jag vill...

Ignorance is blindness, They're the ones that stand to lose


Läppförstoring, lycklig brud!

 

Fick ett sms av posten tidigare idag att mitt paket från Eleven fanns att hämta ut på ICA. I paketet fanns bla. "mirakel lypsylet" från Proclé som sägs att ska ge större/plutigare läppar. Såå.. fungerade det eller var det bara rent påhitt?

-

 

Måste säga att jag är äkta imponerad av att, tro det eller ej, att det faktiskt fungerar! Det svider i läpparna strax efter du satt på det och av att ha läst recensioner om produkten tycker många att den gör för ont för att ha på sig, mesar säger jag bara. Visst svider det, men inte alls så det gör "så otroligt ont!" som många skrev att den gjorde. Hög smärtgräns eller vadå? Att pierca läppen kanske inte är något, trots allt? Nej men, den var absolut värd sina ynka 35:- för skillnad gjorde den, ska dock pröva sätta de enbart på överläppen nästa gång för det är ju den jag egentligen vill fylla lite, lite, lite. Och kör jag på både över och underläppen blir det ju plus-minus-noll resultat eftersom den "förstorar" båda. Men den var grym, riktigt grym!


Life is a highway



Jag har hela eftermiddagen haft en konstant fråga i huvudet, Umeå eller Luleå? Jag har bokstavligt talat vägt båda ställerna med för och nackdelar. Ska jag tänka praktiskt, känna med hjärtat eller tänka med huvudet, eller inte tänka alls? Ingen tvekan om att jag älskar Umeå, för det gör jag. Men (wow, jag kan hitta nackdelar i Umeå!?) det är längre hem till mamma, mammakär, jag vet. Och i Umeå känner jag enbart lite folk. Visst, man lär ju känna folk men ändå. Bor jag i Luleå är jag hemma på 50 min, jag har min morbror som bor i Luleå så vill jag hem ibland på helger kan jag åka med han. Känner betydligt mer folk i Luleå än Umeå, och bara det i sig är en trygghet (i mitt tycke).



Lite som bilden ovan säger känner jag nu, ofta, mer eller mindre alltid. "I would give anything to feel comfortable in my own skin." Det negativa jag kan se i min personlighet som är min nackdel är att jag ibland tänker för mycket, känner efter för mycket, inte litar fullt ut på att jag klarar av att stå på egna ben. Det negativa i mig sitter enbart i mina tankar, hjärnspöken. Att jag har de erfarenheter jag har vet jag inte om jag ska skratta eller gråta åt, säga varför mig och tycka synd om mig själv. Det kanske jag borde? Eller så är jag glad hur mycket starkare som person jag faktiskt blivit av det, om det så ibland känns som att det gett mig motsatsen. Ibland vill jag verkligen bara glida ner på golvet, sätta händerna framför ansiktet och släppa allt. Men det är inte mig. Må dåligt inför folk existerar inte i mitt huvud, jag avskyr det, riktigt avskyr det. Jag står hellre ut så länge det går.  Ser du mig med tårar i ögonen är något riktigt fel.  No sleep until I'm done with finding the answer.

12.05.08 - Jobbelijobb

Sitter på jobbet och har lunchrast, vilket jag har ca. 15minuter till. Var så hungrig innan lunch så händerna skakade och vägen till fikarummet kändes oändligt lång och vinglig, men jag överlevde. Skakar ännu men har precis ätit så det kanske ger med sig på ett tag. Fick just höra något som gjorde mig väldigt, väldigt, väldigt glad! Något som kanske sker på Torsdag, förhoppningsvis, det skulle vara jätte, jätte kul!! :-)


Jobb 07,45-16,00. Sen ska jag hem och äta ...

mms_img204527798 (MMS)

Jobb 07,45-16,00. Sen ska jag hem och äta middag och byta kläder innan jag sen ska till stallet och rida min fina ponny. Hoppas det är bra väder! :-)


12.05.07 - wonderful!


Jobb till 16.00, sen ska jag hem och äta o...

mms_img-57671288 (MMS)

Jobb till 16.00, sen ska jag hem och äta och byta kläder och fara till stallet och rida Kira. Sen ikv ska jag ringa på en häst, spännande!


Think of me as the barbie you’ll never get to play with

 

Om du inte visste något alls om mig, bara hur jag såg ut och vad jag hette, då hade du förmodligen försökt komma på hur jag är som person. Det hade inte vart helt orimligt att du hade skaffat dig en uppfattning om att jag skulle vara extremt fåfäng, och väldigt "fin i kanten". Det är saker jag hört innan folk sett the real side of me och ändrat uppfattning. Dömmer du mig enbart efter mitt utseende med hur min personlighet kan vara, skulle du förmodligen aldrig pricka rätt i prick - Jag lovar!

 

 

Frågar du mig om vad jag vill bli i framtiden skulle jag förmodligen svara "vara rik", det är ett typiskt svar när någon frågar mig vad jag vill bli. Frågar folk vart jag vill bo svarar jag rätt och slätt att jag vill bo i L.A. Frågar dom vad jag vill sysselsätta mig med svarar jag att jag vill bli proffs på att surfa. Slå ihop allt det där och du får en mening som lyder "jag vill bli rik, bo i L.A och vara proffs på att surfa." Då drar de flesta på läpparna, skrattar bort det (speciellt lärare) och säger "ja, livlig fantasi har du ju!" Ursäkta, sa du fantasi?

 

Jag avskyr när folk ser mig i ögonen efter jag snällt och artigt svarat på deras frågor om vad jag vill bli och sedan möts av en blick som säger ungefär "ha, dröm vidare! Tror du på det där själv?" Lyckligtvis bryr jag mig inte de minsta, det finns ingen som kan få mig att tro att det skulle vara omöjligt. För det är det inte.

 

 

Folk i landet brunsås, mellanmjölks landet eller allt vad det nu brukar kallas verkar gilla att vara en i mängden, göra som alla andra. Jag är imponderad av det folket som törs strunta i det. Köra sitt eget race, strunta i andras åsikter om vad som är möjligt att uppnå och vad som inte är det. Tror du redan från början när tanken slår dig om något att det inte går, då kommer det förmodligen inte göra det heller. Skaffa lite skinn på nosen, keep your standards and head high. Det där upptäckte jag i 8:an någon gång, du kommer ingen vart av att gå i andras fotspår, vara en i mängden och inte våga sticka ut. Strunta i vad alla andra tycker, who are they to judge?! Just det, ingen.

 

Hade jag haft råd och sa "hejdå mamma jag sticker till L.A och blir proffs på att surfa!" hade hon blivit glad, haha. Hon har alltid stöttat mig i allt jag vill göra, och det är jag riktigt glad över! Hon har aldrig ifrågasatt varför jag vill bo i L.A, varför jag vill bli proffs på att surfa eller gett mig den där "ha, dröm vidare! Tror du på det där själv?" blicken. Jag brukar få höra att jag är tuffare än jag ser ut, och det stämmer nog rätt bra i vissa fall. Utseendemässigt tror jag ingen skulle kunna gissa sig till att jag egentligen vill bli proffs på att surfa, vilja bli polis. Speciellt inte det sistnämnda. Döm aldrig hunden efter håren brukar man väl säga?


12.05.06 - It's not what you've lost, It's what you've found

Tröja - Vila / T-shirt - H&M / Jeansshorts - Rock & Republic, Victoria Beckham


Kom precis hem från Luleå/Sunderbyn. Hann vara en sväng på storheden men det enda som fick följa med mig hem var en liten sminkväska. Perfekt storlek för att kunna ha i väskan. Hann även med en fika med mamma under Luleåturen. Dock var det inte speciellt gott, för bakelsen var inte färsk och marsipanen hade blivit för hård. Nu ska jag snart käka middag och sen funderar jag om jag ska fara och springa eller höra med Ammi om vi ska gymma. Det återstår att se!


12.05.06 - I'm not weird, I'm limited edition

Började morgonen just innan klockan åtta med att käka frukost innan jag for till stallet för att släppa ut Kira och fixa hennes stallsysslor. Sen hem och byta kläder och fixa innan jag nu snart ska äta lunch och sen åka förbi hos morfar en sväng och sen åka till Sunderbyn. Föresten, funderar om jag ska klicka hem säsong 2 av 90210. And second thing, Ivy Sullivan i 90210 (Gillian Zinser) har jävligt snygg stil. Kör på liknande idag, love it! ni kan få bild sen!


12.05.05 - Hoppsan..

Skulle visa mamma skorna jag beställt och så skulle jag bara visa henne en snygg klänning också. Vilket just resulterade i att jag klickade hem den, och ett paket från Eleven.. Äh, jobbar ju och för den delen tyckte jag att jag behövde det jag beställde. En sak ur eleven beställningen var en lip plumper, kunde inte låta bli och om den gör resultat kommer jag bli överlycklig. Egentligen vill jag förstora överläppen lite, lite men är inte sådär jätte sugen på det heller ifall det skulle bli dåligt eller göra svin ont. Så fungerar den kommer jag bli glad!


12.05.05 - Beställning från Nelly!


 

Klick, klick, klick.. och så var det på väg hem till mig! Kunde inte låta bli skorna när jag såg att dom var på rea och fanns i min storlek. Sen kostade dom endast 200:- just nu och hade någorlunda klackhöjd på 9,5 cm och platå 1,5 cm. Annars har de flesta snygga dojjor jag vill ha en klack på 13cm och det skulle inte fungera. Jag skulle bli så galet lång i dom. Nu blir jag ju bara... 183,5? Allt ovan kostade mig totalt (ink. frakt) 300:- och hade imorse funderingar på att beställa hem en HV Polo klocka men bytte ut den mot detta!


hästgård värd. 45.000.000:- i Stockholm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den här hästgården i Stockholm vill jag väldigt gärna ha. Saknar dock dom där 45.000.000:- för att ha råd att köpa den..


Fina ponny!


12.05.05 - Lördag



Nu skulle jag egentligen ha vart i Råneå, men har under natten haft så högt blodsocker så fick stiga upp och sticka insulin för att det skulle gå ner. Sen har jag vaknat varje timme sen klockan 3 och vridit och vänt på mig. Och när jag vaknade klockan 6 hade jag så ont i huvudet så jag inte orkade kliva upp för att åka till Råneå. Synd, för det hade vart kul.

Trots att det är den 5:e Maj snöar det ute, kan verkligen inte påstå att jag är så förtjust i det. Det landrar iofs som regn, så det smälter ju men det blir så blött och äckligt. Jag vill ha strålande sol och sommar. Nu, på en gång! Vad dagen bjuder på återstår att se. Ska i alla fall försöka rida Kira sen idag om vädret tillåter. Nu ska jag kolla på chevalridsport om dom har nå kul, hästnet och läsa på Hippson. Godmorgon på Er som redan är vaken!

12.05.04 - Lång dag



Kom just hem efter en lång, lång dag. Jobb till 16,00, sen och ta in hästarna, handla och hem och äta middag på 15 min innan det bar iväg till Luleå. Kom hem från Luleå för ett tag sen, hann upp hemma och äta en kiwi innan min syster hämtade mig så for vi på Druggen och jag köpte filmen Blue Crush 2 (dom hade utförsäljning) och ballerina cookies. Nu ska jag koka makaroner till min sallad jag ska ha med mig imorgon då jag ska med Madde till Råneå då hon ska tävla Toppa. 07,20 åker vi från stallet. Josefin tänker se film och sova nu, godnatt!

Jobbutbildning 07,45 - 16,00. Rast nu, sen...

mms_img115613512 (MMS)

Jobbutbildning 07,45 - 16,00. Rast nu, sen ska vi se mer på bokningssystemet. Sen är det lunch på cirkus 45min. Efter jobbet kanske jag ska till stallet och rida Kira och umgås med Madde. Imorgon kanske jag ska till Råneå för att vara hästskötare då det går ponnyhoppning. Får helt enkelt se :-)


12.05.03 - andas, andas allting snurrar runt

 

Fan, fan, fan, fan, fan...

Varför du av alla människor...?!


12.05.03 - workout



Ungefär sådär känns det nu, har ännu träningsvärk stundtals efter att ha sprungit några dagar i rad. Men, bit ihop eller bryt ihop. Nu ska jag byta kläder, knyta på mig dojjorna och plugga i ett headset i telefonen och lyssna på spotify eller någon fräck radiokanal från USA. Bit ihop eller bryt ihop.

12.05.03 - Jag vet vad jag vill köpa!

Jag vet vad jag vill köpa när jag jobbat lite, en dvärgpinscher!



Ser som ett visst drag mellan min lille Charles (sov gott gubben, jag älskar dig!) och en dvärgpinscher.




12.05.03 - You said fight fire with fire

Även idag har jag haft jobbutbildning 07.45-16.00, mycket att lära sig, båtnamn, avgångar, hytter etc. Men det är riktigt, riktigt roligt! Kom hem för ett litet tag sen, möttes av en väldigt lycklig hund i dörren så har vart ut med henne en liten sväng. Nu håller jag på att laga middag, pasta och tacoköttfärs. Idag vilar Kira då mamma var snäll och fixade alla hennes stallsysslor imorse då hon började jobbet sent, tack! <3 Funderar om jag ska fara och springa en sväng lite senare men det blåste så när jag var ut nyss så känns inte sådär jätte inspirerande, speciellt inte om man får otur och har motvind. Får helt enkelt se hur jag gör, annars tänker jag ta en PN och se 90210 ikväll!


nightmares in barcelona?

Kom på att jag kommer ha råd att åka till Barcelona eller London och utbilda mig till bartender efter sommaren. Går jag den bartenderutbildningen jag vill, då får jag jobb iprincip var som helst i världen för att den har så hög kvalité och standard. Nu ska jag äta kvällsmat, sen sova. Är helt galet trött!

12.05.02 - Outfit



 

Jeansjacka - H&M / Kofta - någonstans i Umeå / Linne - JC / Jeans - Vila / Klocka - Regal / Ormring - Ur&Penn / skor - Converce (svarta)


12.05.21 - vi ser varandra genom reflektionen i ett fönster



Drog till stallet tidigare ikväll och klippte manen på Kira, hon har sett ut som ett fullblod korsad med en islandshäst med lååååång man sen i vintras men har inte idas göra nå åt den fören nu. Sen tvättade jag henne faktiskt, och holy shit vad svårt det är att få en skimmel ren!! Nåja, godkänt ren blev hon i alla fall och skönt måste det nog vart att bli av med massa damm :) Sen prövade jag rida Starre, en riktigt fin ponny men en väldigt, väldigt pigg herre. Gick bättre när jag kom på hur han fungerade, dvs. hur mycket ben och hurdant stöd i handen han ville ha. Frän ponny som jag lyckligtvis fick rida fler gånger om jag vill :)

Kom hem just innan 22.00 och sen dess har jag hunnit käka, rensa macen då jag ska lämna tillbaks den till skolan imorgon. Fått igåång min 17,3" laptop, sweet! Känns skumt att ha en PC när man haft Mac i flera månader. Nu ska jag dejta kuddarna, imorgon är jag ledig och har diverse ärenden att ordna under dagen. Hoppas på sol! :) Godnatt!


Josefin vill flytta till L.A

























  • Jag vill flytta till L.A, sedan 3 år tillbaks.
  • Jag vill vinna oändligt, äckligt mycket pengar.
  • Jag vill kunna köpa lägenheten ovan, den kostar 22,2 miljoner.
  • Jag vill jobba som bartender i L.A.
  • Jag vill bli en känd bartender någon gång i framtiden.
  • Jag vill bli profs på att surfa.
  • Jag vill ha en Liam Court (90210) till pojkvän.
  • Jag vill att drömmarna ovan ska slå in.
  • Nu tänker jag dejta kuddarna, och drömma om L.A.

Look into my eyes and I'll own you

Har på fullaste allvar trott att det vart Söndag idag, inte en gång, inte två gånger utan flera gånger. Tisdagar = tv kvällar. 1. 90210, 2. Lyckan i LA/Big brother, 3. Wermland forever. Har sett de 90210 avsnitt som går just nu och flera där efter så ska gå och duscha nu så jag istället kan se Lyckan i LA sen.

 

Under dagen har jag hunnit med två träningspass, först 5 km löpning direkt på morgonen och så en dressyrträning på en överpigg ponny. Innan jag ska duscha ska jag avverka lite situps och armhävningar. Kommer inte kunna röra mig imorgon, haha.


12.05.01 - Dressyrträning


För fler bilder + text om dagens ridpass, klicka på bilden.

12.05.01 - if it’s worth it, you will work for it



Glad första Maj alla söta läsare! Min dag började jag runt klockan 08.00 med att vakna och det första jag ser när jag vaknar är att det är strålande sol ute och jätte fint väder! Blir på bra humör bara av att det är bra väder ute, så det var helt underbart! Käkade frukost och efter att ha laddat ner workout' (min träningsplaylist) till mobilen så knöt jag på mig skorna, satte Milla i koppel och for iväg. Första biten hade jag motvind, och inte lite sådan heller men rundan jag hade valt att springa idag blir som en rektangel ungefär och var bara första "långsidan" av den jag hade motvind, och lite i slutet på väg hem men betydligt mildare än i början. Andra "långsidan" (vad ska jag kalla det?! haha. Långa sträckan?) är det lite sluttande uppförsbacke hela vägen. Blev en runda på totalt 5 km.

Nu väntar jag på att klockan ska ticka på och närma sig 11,45-12,00 så jag kan käka lunch och sen åka till stallet för att hoppträna (rida markarbete) med Kira. Tillsvidare ska jag kolla på H&M's sida om dom har nå fina sommarkläder, känns skönt att jag börjar utbildning imorgon och sen får jobba under sommaren. Med andra ord kommer jag ha pengar att kunna spendera, och ett litet paket från H&M kan nog hända att jag klickar hem eftersom jag vet att jag kommer få mer pengar sen.

it's supposed to be hard. if it wasn't hard, everyone would do it. The hard, is what makes it great



Det är kallt, det blåser, jag har träningsvärk, jag var uppe sent..

Nu har jag för ett litet tag sen ätit frukost, nu ska jag ta på mig kläder, knyta på mig dojjorna och springa iväg. Resultat får man inte gratis serverat på silverfat!