When dreams coming true..

Det är nog något som bara händer i sagor .. Nå hmpf .. Iaf så har jag varit på skolan idag och så, Har NO prov imorgon o jag har inte tränat ngt men jag ska göra det ikväll, (Jätte bra, I know!) Vi ska typ kunna om ehh .. bra o kunna de man ska ha prov på .. men på serie/parallel kopplingar o typ sånt tjats! ;O
Sen så har ja varit till stallet som vanligt:)
Idag kom mina kläder jag beställt från H&M, eller inte allt men iaf 2 T-shirtar o en skjorta, ska ladda upp bilder så ni får se de =) Nå ska iaf gå o plugga lite nue, så Ciao!
T-shirtT-shiternT-shirt
Bilderna é från www.hm.com och de här é dom jag fick idag, har beställt en blå huvtröja oxå!

Thats the way it is ..

Hmm .. absolut super grate! de ös regnar ute och är svin kallt! Stackars pållen min frös ju då jag hämtade in henne .. fast hon hade ett NYTT tjockt vinter täcke på sig till o me:) Nå hon får iaf vila idag då hon lika inte skulle vilja gå ut och bli motionerad. Igår var ju Lisa till stallet me "Robban" vi hade planerat att hoppa men det var sten fruset på ridbanan iaf inte hopp före! Så vi red ut en sväng kring byn, Sen skrittade+travade vi dom en stund på banan och gjorde lite lösgörande och så skrittade vi dom efter infarten. BÄSTA dagen på läng! :) Sen då ja kom hem såg jag hästhoppning på TV och sverige (Helena Lundbäck) kom 3:a :P Sen så bakade jag faktiskt kladdkaka vilket som smakade värre bra! (Njam!)
Nå idag har ja inte gjort så mkt .. Vartit på skolan och så .. Ska åka hem till Lisa imorgon då vi slutar o vara med henne, Sen ska ja väll blogga om jag orkar, o se TV. Nå nu har ni fått veta vad jag gjort igår o idag;)
Ett tips til er alla: think about wath you say before you have say it and it's to late to apologize..
Ciao!
kladdkaka :)
Bild från "Google"