Flitigt eller vad?

Jag är *stolt* Jag och Lina bestämde oss för att gå ut och fota haflingrarna, Sen så sa Lina att vi kunde gå på promenad och jag ba: Hmm ok ;) Men då var frågan vart, Jag fick typ en dum idé och sa att vi kunde till Gammelgården hemifrån mig, Haha sagt och gjort de gjorde vi oxå! Först typ ner till älven, Typ i lös snö så jag hade några kilo snö i skorna, + att de brakade i lös snön innan vi kom ut på isen och då gick snön typ upp till midjan på mig x)
Väl ute på isen gick vi typ zick-zack efter ett skoter spår, tog kanske 15 min och gå över isen till Gammelgården, Sen skulle vi upp för ngn backe och där vare lera! Så mina gråa skor är typ bruna! :(
Sen så plumsade vi i djup snö ut till E4:an, Gick efter gammelgårds vägen och fick där ngt ryck om att gå till KRF, Så de gjorde vi oxå ;) Och ngt blöta var vi, Eller hur!?!
Framme på KRF ringde jag morfar som jag bad komma å hämta oss x) Haha för vi orkade inte gå tbx, Och vi hade ju '"fin" klädstil oxå ;D Hahahahahahahahahaha ... Båda i stuprörs jeans & DC skor! Dyngsyra med typ 10 Liter vatten i?!
Nu sitter vi iaf och äter godis och fryser och ska gå och se film ;) Save the last dance blire ^^
Pöössss på Er från en frusen Josse & Lina ;D
hinkMina skor var lika blöta som att ngn skulle hällt en 10 Liters hink vatten i dom! ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback