It is a contest to be the best

Tittar man ut genom fönstret är det soligt och fint ute, Lustas du inte av att gå ut? Det gör jag men endå är jag för lat just nu så jag var bara "tvungen" att blogga innan jag traskar ner för trappen och drar på mig ridkläder och drar till stallet..:)

Idag har de varit skola som vanligt, *suck* kan de inte bli sommar lov nu?
Nå iaf så hade jag bara 2 lektioner, slöjd & SO för den som nu ville veta? ;)  Sen skulle vi och se ngn föreställning som evel estetvalet (7orna) hade gjort och sen slutade vi, Slutade typ kl 11.00 :) Me like ;D
Sen drog jag iväg till mormor och morfar & åt lunch där och kollade på MTV ett tag innan jag for hem :p
Blir kanske att rida när jag far till stallet, Om jag orkar? Imorgon ska hon då iaf vila för då är de prick 5 år sen jag ramlade av och bröt armen och jag vägrar sätta mig på en häst imorgon! De ska inte firas med något 5 års jubileum, Spec inte 5 dagar innan man fyller år.. När imorgon tänker jag hålla mig med båda fötterna på marken ;) Iaf inte uppe på en hästrygg!

Så ikv får ja typ veta om jag får vespan jag vill ha (: NiceNice! ;D Så ska typ stressa hem från stallet? Haha näe inte riktigt men de brukar bli så om jag vill veta ngt ;) Nå hoppas iaf jag får den jag ville ha? :)

Nå nu ska jag vara duktig och gå ner och fara till stallet :)
Tjyss på Er!<33 / Josse
a
~Allting i livet handlar inte om att vara den perfekta~


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback