Beverly Hills 90210

Har just sett dom 4 första avsnitten från 90210 , första säsongen och höll verkligen inte på att kunna låta bli att sätta i den andra skivan i datorn och se det 5e avsnittet, men det gick! :)
Ser mer imorgon, då kan man ju se alla 4 i sträck för orkar inte sitta  4 timmar till och se 4 avsnitt till nu :)
Nu ska jag sova, hade kunnat se 5e avsnittet men då kmr jag vara sjukt trött imorgon på morgonen och hade tänk träna på morgonen, och det är ingen hitt att vara trött då!
När jag skrittade fram Kira idag var jag jätte trött så satt mest och gäspade, så kan nog vara bäst att sova nu ;)
Kira var helt crazy idag, hon piafferade på stället, var rädd för allt, sparkde bakut varje gång det knäppte i träden då det var så kallt ute, - 23 var det då jag red, galet kallt! sen skulle jag skritta av henne efter byavägen men hon gick en bit och sen började hon bara resa på sig och stå på bakbenen och backa mot diket så tvingade henne några steg till även om hon nu rörde oss framåt på 2 ben ist för 4, sen skrittade jag iaf hem henne!
Var ju sj med henne utan ngn annan hästkompis med så orkade inte börja disskitera med henne att hon vist skulle fortsätta gå, när hon lika hade bestämmt sig för att bara stegra och backa så kändes det lite onödigt eftersom jag var själv.
Nå nu ska jag sova, puss på er! :) <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback