Chocolate

sitter i sängen med datorn i knäet, ibland är de bra med bärbar ;)
Har för någe tag sen vart ner och ätit kvällsfika och tagit insulin, så nu kan jag faktiskt äta lite godis oxå, inte för det är så gott, haha udda jag måste vara som inte tkr godis är gott .. lr de beror på vad men v hade inget gott hemma iaf :P
Blodsockret har iaf legat bra idag, när vi var i stallet på morgonen var det 7,4 då vi kom dit och sen 20min efter var det 5,5 och hade inte gjort ngt bara suttit på en stol och hade bara druvsocker med mig så sa att mamma att vi var tvungen att fara till Draggen så jag fick ngt att äta.
Köpte en mellis och då jag åt den var blodsockret 6,0 men skulle ju göra allt klart i stallet och så behövde äta ngt.
Sen typ 10 min efter jag ätit den kollar jag sockret som var 3,6 så tog 2 druvsocker och satt och väntade i typ 10min innan jag kollade sockret igen och då var det typ 8,4 så kunde mocka till Kira och göra klart allt.
Det har faktiskt legat rätt bra även fast hag fick äta druvsocker för annars brukar sockret bli högt senare fter ngn timme, även om jag behövde druvsockret.
Nu ska jag iaf kolla bdb och så,
Puss på er! :) <3

Kommentarer
Linda säger:

Sv: Okej! Är du också så att du somnar långt över tio men vaknar ändå nånstans mellan 4 och 6? Haha, samma här i såfall!

Ha de bra! :)

2009-12-12 | 22:16:55
Bloggadress: http://diabetesett.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback