Ed Hardy

Sitter och kollar på Ed Hardy kläder och jag skulle lätt kunna ge 1500:- för antingen en hoodie lr ett par halv baggy Ed Hardy jeans, så snygga! :)
Ni kan iaf få lite uppdatering om min dag när jag lika skriver :P

Skola som vanligt, först var de lucia på morgonen och vi som inte var med i den skulle ju ändå kolla på den, så då var det de på morgonen då. Evve var ju först fin som lucia och det gick enligt mig bra för henne och läsa dikten och de, inte hade jag kommit ihåg den om jag bara haft typ 2 dagar på mig att lära mig den, haha den lät så lång! ;O ajah hon var duktig! :) (y)
Sen hade man inga lektioner fören 09,20 så satt med Sanne, Anna och dom i rödan och chillade till vi började sen, hade engelska då och då gjorde vi typ nada, sen so och då gjorde vi typ inte nå heller, sen slutade jag! :)
Hem o baka pepparkakor med syster, sen till stallet och fixa till pållarna, till pappas jobb och så fick Sanna sin nya bil av pappa :)
Haha den var snajsig och åka med! :D fet tummen upp! (Y)
Sen hämta frasse mat, tjockt de lät men gott var det, iaf ett litet tag ;)
Sen har jag inte gjort så mkt, in till "stan" en sväng och hyrt film med syster, vi skulle ju bara provåka med bilen lite till ;)

Nyss sett lite Idol, ok bara då Erik sjöng vinnarlåten, den lät då bäst då han sjöng den! :)

Nu ska jag se film lr ngt,
puss på er! :) <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback