Just for fun

Gjort en Devote blogg, ska pröva den ett tag så uppdateras där ist! BESÖK DÄR! :D

http://Tatto.devote.se

Kommentarer
Malin säger:

Du ska veta hur glad jag blev nu när du skrev ! Har velat prata med någon som har diabetes väldigt länge nu ! Så det var väldigt uppskattat att du skrev ska jag säga!



Jag har haft min diabetes i ungefär i två år i oktober, fick diagnoserat 15 oktober ! Nej det är ju inget bra värde direkt, jag låg på 25 när vi upptäckte det ! Okej , vad är det som har krånglat, låga eller höga värden? Jag har haft problem med både och de här två åren, just nu är det att jag ligger högt, skrev ett inlägg på bloggen för ett tag sen om min senaste sjukhus vistelse, kanske intresserad att läsa? Nu kommer sjukhusstoryn. Heter inlägget, bara att kolla arkiv 2009 ;)



När jag blir hög i socker blir jag oftast väldigt känslig, sur , lätt arg och ledsen. Jag hettar innefrån och jag får en väldig huvudvärk! Sen blir jag trött som bara den när ja ligger högt, blir också yr när jag reser mig och sånt! Hur blir du just när du blir hög ?



Efteråt är jag alltis trött och hängig, lite av huvudvärken finns kvar, det beror helt på hur hög jag varit och hur länge ! Jag brukar bli lite deppad efter eftersom kroppen är så svag. Annars är det nog inte så mycket , mest trött måste jag säga när sockret är normalt igen ! Men det tar ett tag innan det hamnar på rätt nivå , har ofta svårt att få ner det igen! Hur är det för dig??



Hur låg har du blivit? Vad är ditt högsta värde? (förutom när du åkte in, menar i det normala livet efter sjukhuset) Hur reagerar du på låga värden?



Hoppas vi kan fortsätta hålla kontakten det skulle vara roligt !! ;)

Kram Malin

2009-07-29 | 22:35:02
Bloggadress: http://lillirose.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback