Kanye West - heartless

Hur äre me alla då? :)
haha har extrem tråkigt och tänkte att jag lika gärna kan blogga då :P
Vart i stallet imorse och sen in och kollat om det fanns att köpa ett hackamore men såklart fanns de bara i full size, blir att beställa! Sen ska jag kanske få hem beställt en kingsland jacka! :D
Tänkte gå ut och träna agility med vovven men då började det ju såklart att regna *suck* Fast tror det har slutat så jag kan gå ut nu...?
sen blir väll stallet, hoppas jag orkar rida .. haha min ponny behöver gå!! För ska ev hoppa henne imrn och då får hon inte va över pigg ;D Lina o Vanessa är me o hoppar imrn mest troligen isf :)
Näe nu gå och se om min lata hund ids kma ut? ok så lat kanske hon inte är .. men nästan ;D hittade ngt jag tyckte hon behövde idag på granngården! Haha en "sov korg" med inbyggd värme ;D hehe tror hon skulle bo i den typ ;D


säg ex att du är hopprädd o hoppa med din poa, och allt du vill är att våga hoppa, säg 110cm på en D-ponny.
Man kan inte annat än övervinna räddslan att misslyckas, jag har gjort det, jag har varit hopprädd när jag hade Quda men med en galen ponny som tok rusade mot hindren och hoppade överdrivet högt över dmå hinder så blev jag väldigt säker, jag viste att jag kunde lita på henne, jag viste att hon inte skulle tvärnita lr ngt så jag seglade över huvve.
Och jag är tacksam över att kira var som hon var för jag ville hoppa, jag ville verkligen det och då gjorde jag det, om jag så var livrädd för det var ngt jag ville och viste med gott sammvete att ponnyn lätt skulle klara det, så ist för att tänk: "nej de går inte, jag törs inte hoppa si å så högt" så träna dig framåt sakta men säkert, börja inte för högt om du könner dig osäker, men klarar ni det du förut tyckte var "läskigt högt" så höjs ditt självförtroende och du kmr våga satsa lite till, och lite till och ytterligare lite till, och tillslut kmr du ha hoppat höjden du velat hoppa, jag säger inte det kmr gå *poff* så fort, men du kmr sakta men säkert inse att det inte är så farligt, man kan faktiskt skada sig mkt värre än att ramla av hästen, du kan faktiskt ramla i trappen o bryta benen, ok kanske dåligt exempel men så lätt är det, så vrf skulle det alltid vara så man skadar sig då man ramlar av en ponny? Så har jag tänk när jag ramlade av Star och bröt armen, men det går ju att "laga ihop" skadan med lite gips och vatten? ;D sen var ju den skadan som bortblåst, man kan skada sig men risken för att man alltid ska göra det är inte så stor, men man ska kunna ha förnuft att bara pröva saker både ryttare och häst är nog duktiga för, min skada Star gav mig var inte ngt vi inte klarade av på så sätt, men han bockade och sparkade bakut och jag blev longerad, longerlinan tog stopp och det blev ett så kraftigt ryck så han vart tvungen och svänga och jag var inte var berädd på det så jag åkte i backen och hade oturen att landa på armen så den tog smällen.
Men sen när man fick tillbaks självförtroendet vågade man mer, som i vintras, jag hade aldrig någonsin kommit på iden att hoppa 1meter barbacka på Kira, men just då ville jag pröva och gjorde det, viste att jag lika väl kunde dratta av men bäst är att inte tänka på vad som kan hända, tänk ist på vad du kan övervinna med dig sj ifall du vågar, du kan övervinna en räddsla och sedan kunna vara stilt för du vågade, för det är bara den som innerst inne är rädd för ngt som är modig när man övervunnit det, kom ihåg det! :)

Näe nu ångrade jag mig, jag ska inte gå ut nu, jag sak gå o se "rida dressyr" filmen nu ;D /Cya

n
Jag & myrsloken <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback