Colbie Caillat - Bubbly

Words can be so hard to trust
They made a fool of all of us
Let your emotions be your guide
And go with what you feel inside


Slutade 15.05 idag, Gick ovanligt fort faktiskt, Kanske för NO timmen inte var så seriös? :) Den är de jobbigaste på hela Onsdagen!
Nå iaf efter jag slutat så gick Lisa och jag å satt oss i rödan, För jag hade ingen sjuts fören 10 över, Nå iaf så pratade vi häst och jag ska och kolla på Krf ikv då hon har lektion, Dom skulle ha hoppning sa hon (: Fast hon sa oxå att när dom har hoppning ligger hindrena på typ max 50cm så hon kallade inte de hoppning ;)
Efter skolan for jag till stallet och gjorde allt åt Kira, Mockade osv, Haha sen fick jag ha värsta styrketräningen: Gå med 2 fulla hinkar med vatten ner till hagen på is och med icke passande skor ;P Haha och inte bara en gång oxå utan 2 gånger fick jag gå ^^ Och de är inte så kort ut till Kiras hage heller kan jag tala om, Inte med överfulla vatten hinkar, Kännde mig typ som bambi på hal is! ;)
Hon får vila ikv då jag ska till Krf, Red dressyr igr kväll m henne och hon var jätte fin! (: Gjorde jätte fina ökningar, fina skänkelvikningar i trav och gick jätte fint och kändes som värsta lilla OS ponnyn ;P Red henne med Graman o de gick bra de oxå =) Inte första gången jag gör de så, Men hon blir riktigt tung då hon börjar arbeta rätt, Men de gör mig ingenting, För så fin som hon var igr, Jippie säger jag bara =) <3
Näe nu ska jag kolla om de går ngt bra på TV och sen ska jag väll börja åka till Krf (: Ska även kolla om "proppen" till hopptävlingen har kommit upp, Ska kanske vara med .. Men iaf inte om de bara är 50-60cm, De måste vara minst en 70cm klass om jag ska dit, men är endå inte helt säker, Om de är en LD far jag nog (Y) =D <3 Nå får väll kolla ^^
Puuuusss hejs<33
a

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback