James Morrison ft Nelly Furtado - Broken Strings

Kom nyss hem från stallet, Har varit och mockat och fixat klart :) Tänkte rida ut nu på morgonen, Men orkade inte .. kanske lite av lathet? ;)
Nu ska jag fixa lite på pixbox och sen tror jag att ja ska gå ut o fota lite med systemkameran :) Tänkte gå och fota haflingrarna men de é om ja ids gå endå dit bort, haha näe men men ... å om ja gått dit bort kommer dom säkert endå stå längst bort i hagen så de blir jätte dåliga bilder, Får se hur jag gör med den saken? :)
Var och dressyr tränade Kira igr kväll, Red på gården då de inte var skottat på ridbanan ..:/ Men de gjorde inget för hon gick SUPER!!!! =D Hon gjorde jätte fina ökningar och gick i slutet i rätt så hyfsat stadig form :) (Y)
Skönt m prao nästa vecka, eller de hade väll kunnat vara lov då oxå, men ja får ju vara i stallet hela min prao vecka! :) Haha ovanligt? Nej då! ;) Nog för de finns 16 boxar att mocka, jätte roligt...  Fast man tjänar ju på de lite på de sj ;) Sen finns de ju typ ett hav av hö påsar och fylla x'P Men de bästa av allt: Man kan rida i dagsljus! =D Ååhh ja vill hoppträna .. Hoppas de é skottat tills i helgen för då SKA jag hoppa!! =)
Näe nu ska jag fixa på pixbox, Glöm int å besöka?  www.JS-photo.pixbox.se (A)
Puuuussss hejs<333
a Foto: Jag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback