Justin Timberlake - LoveStoned/I Think She Knows

Varför har människor så fel uppfattning om sig själv? Dom ser sig om dom inte vore betydelsefulla eller som att dom var osynliga, Därför ändrar dom sin personlig heter till något dom inte är, Bara för att passa in och vara som alla andra.
Dom kan inte hitta något bra i sig själv, Utan bara fel medan dom ser jätte mycket bra saker hos någon annan, Många klagar på sitt utsendet, Till exempel: Åh vad sneda ögon jag har, Men där tänker dom inte igenom de ordentligt, Orden bara ramlar ut ur munnen, Spelar det någon roll om du har sneda ögon t.ex? Det är ju något personligt! Var glad för du inte ser ut som alla andra, För hur kul skulle det vara i slutet? Att alltid ha någon som såg exakt likadan ut som sig själv?
Och ALLA har någon uppfattning om sig själv som dom inte gillar, ALLA klagar på sitt utsende någon gång! Du kanske tycker du har jätte fult utsende medan någon iprincip skulle kunna ge miljoner för att få se ut som du! Ja de är faktiskt sant! Någon du tycker har t.ex jätte fin frisyr, Tror du inte den klagat på sin frisyr någon gång? Varför är alla så hårda mot sig själv? Dom hittar 1000 bra saker på någon annan än sig själv, medan dom hittar 2000 fel hos sig själv? Man behöver väll kanske inte överdriva och tycka allt är bra hos sig själv, Men man ska ha så mycket självförtroende så att du ska kunna äsga att något med dig är bra/att du är bra på något.
Men om du då skulle hitta något bra med dig själv, Låt oss säga att du är jätte duktig och teckna, Om någon skulle fråga dig: Vad är du bra på då? Skulle du då ha nog med självförtroende och svara: Jag är ganska duktig och teckna, Då skulle många ta de som att du skryter medan du i själva verket svarade på deras fråga! Vill dom höra vad du är bra på får dom väll acceptera sanningen! Du ska inte behöva ljuga, Hitta på något bara för att passa in, Du ska kunna vara dig själv!
Vad alla andra änn säger, Ingen ska få ditt självförtroende att sjunka så lågt bara för något sådant, Ingen ska kunna ta över ditt liv med ord!
Du ska kunna ha mod att säga sanningen, Om så ingen tål den har du ju ialla fall sagt den, Då är det upp till dom att tro på den eller inte, Och låt dig inte ditt självförtroende sjunka av ord, Blickar eller något du har hört, Ta det med en klack spark och låtsas som om du inte hört det, För ids du inte bry dig så blir de lixom ingen mening med det hela, Ingen tycker det är roligt något mer då! Så strunta i alla ord som tillslut bildar mening efter mening, Tala sanning även om så ingen tål den! För då vet du ialla fall att du har gjort rätt, Sen är det upp till dom andra, Tror dom dig inte så låt dom tro på sin egna uppfattning, Hur rätt du änn har! Det bevisar ju bara att dom tror att dom vet allt om dig mycket bättre änn dig själv, Hur fånigt är inte det? Men låt orden bara gå, Slösa inte tid på något sådant, Fortsätt lev ditt liv med ditt hjärtas råd, Och ta allt skit snack med en klack spark!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback