Långfredag

Har egentligen ingenting att blogga om men bloggar ändå, bara för att ya know ;)

Hade tänk fara till stallet efter middagen och motionera Kira men underlaget på ridbanan var inte så bra då jag var dit imorse eftersom den inte blir skottad fören imorgon, så med andra ord vilar min pålle idag :)
Ska snart gå ner och äta ngt och sen se film å äta popcorn, haha jag är ju nästan duktig jag har inte ätit godis på 2 veckor om jag inte räknar med igr, (a)
fast igr var det faktiskt 2 veckor sen precis! ;D
Annars har jag väl inte gjort så mkt idag?
Eller jo btw jag har städat min garderob och det var förj'vligt nödvändigt, tro mig!
Eftersom jag sagt till mamma att jag bhr nya kläder för alla byxor och tröjor blivit för korta ;O
haha inte mitt fel jag växt så sjukt mkt ;S
Nåja men hon trodde inte på mig att så mkt som jag sa var för litet så då bad hon mig städa den och mer än hälften var för litet! Mkt mer än hälften!
Nåja så nu kan jag ju iaf få beställa nya kläder eftersom det är bevisat att det var för litet! ;) (y)
Sen fick jag nyss ett halvt desperat sms om att jag måste in till kalix imrn och hjälpa stackars liten med hennes hår eftersom en blekning inte gick så bra, haha jag sa från början hur det skulle bli men hon trodde mig inte så nu behövs tydligen min hjälp ;)
Så ska väl dit imrn och fixa de, har ju trots allt själv fått erfarna hur det slutar med blekningar om man haft mörkbrunt eller knallrött hår och sedan bleker de.

- Hej orange/rosa/vit! ;D
Nåja de fixar sig nog, mitt blev ju bra och det har sett ut så när det blektes, men det fixades ju och tack vare att jag är frågvis och Elli är supersnäll och svarar på alla mina frågor har jag lärt mig ganska mkt, så thx Elli för din hjälp! :)
Nåja nu ska jag avrunda här, vet inte vad jag ska skriva så pusspuss! :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback