Nervositet

Måste bara börja med att skryta lite med att de lönade sig att känna sig som en 65 åring, sittandes i soffan, kollandes på bingolotto för jag blev 100:- rikare av de ;)

Och för de andra, så är jag ganska nervös för att börja på en ny skola med en ny klass imorgon..
Jag kan inte fokusera tankarna på vad jag egentligen ska skriva just nu, jag är för upptagen med att tänka hur nervös jag kommer vara imorgon på morgonen.
Fast å andra sidan, är jag glad att jag slipper gå in genom dörren till manhem och få ha mina gamla lärare. Inge illa menat men jag var så fruktansvärt less den skolan så de är inte sant.
Hur roligt är det på en skala 1-10 när man tappat motivationen till att plugga helt när gymnasielinjen man ville gå inte längre fanns kvar. När lärarna inte ens kan ge en motivation till att plugga, försöka göra dom tråkiga uppgifterna till roliga uppgifter istället för att be en läsa 711 sidor i en historebok och se svart/vita filmer om andra värlskriget och sen kunna allt om de, hur rolig tror dom att man tycker skolan är överlag?
När dom säger något i stil med "lycka till med att få 16p till på nationella för att få ett G, försöka kan du ju alltid."
Men ge er fan på att säger man så till mig, då får man tillbaks de också.
Säger man att jag inte kommer klara att få 16p på nationella för att få G i matte, så visst. Men underskatta mig inte. För dom där 16 poängen såg jag till att få, utan att plugga, utan att lärt mig formler.
Och så hoppsan så hade jag visst dom där 16 poängen, och bara för att bevis att jag faktiskt kan och inte är fullt så dum att räkna som han måste trott jag var såg jag till att få ännu lite mer poäng än vad jag behövde. Så det slutade med att jag hade ett säkert G på matte nationella för jag hade 9p över de man var tvungen att ha, men se till att få högre betyg på nationella, vad skulle de spelat för roll? Jag visste ju gott och väl att jag bara behövde ett G i matte för att kunna gå gymnasie, så jag såg hellre till att få bra betyg i ämnen jag faktiskt gillade.
Ha prov i biologi om genetik och läs i boken 2 gånger, kolla på anteckningarna och få ett mvg med alla rätt på provet. Säger de sig inte själv att jag är ganska lättlärd så kan jag avslöja att det var för att jag slog vad med en kompis att få högre betyg än han eftersom båda hade prov samma vecka. Han var bergis på att skulle få minst VG på ett engelska prov, så vi slog vad om att den som hade högst betyg vann. Och hade båda VG var de oavgjort. Men hallå, oavgjort? Jag kände mig ganska säker efter jag skrivit provet att jag hade VG eller högre betyg då jag kunde allt på provet, och så var de ju också ;)
Men tillbaks till imorgon då, jag är nervös de kan jag inte förneka. Men förhoppningsvis blir de helt okej när man gått några dagar. Säg någon som inte är minsta lilla nervös för en ny skola, ny klass och nya lärare? Dom flesta är nog lite nervösa, och det finns garanterat folk som är mer nervös än vad jag är.
Men får helt enkelt hoppas att klassen och lärarna är bra :)

Nu ska jag iaf gå och sova, annars kommer jag då inte ens orka upp imorgon ;)
Puss och godnatt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback