Neverstore - Nanana

Var till stallet med mamma efter jag käkat middag, vi tog in pållarna, borstade Spooky och Kira och gick ut och motionerade dom. Mamma longerade Spooky och jag red Kira barbacka ett tag.
Hade ena volten eftersom mamma longerade Spooky på den andra så blev mkt volt arb. med andra ord, ställa och böja igenom henne i skritt och trav.
Hon var lite stel i högersidan i början men då jag travat henne några varv släppte hon efter.
Inte så konstigt hon är lite stel då jag red på volt och stälde och böjde på henne då jag bara ridit i skogen eller på ängen då jag ridit henne annars efter vilan. Men hon lossnade i högersidan och blev riktigt mjuk och fin.
Gick i fin form och arbetade med bakdelen och jag behövde knappt hålla i tyglarna, höll längst ut i dom och hon sökte sig framåt neråt och jobbade på jätte fint. Speciellt i traven :) <3

Ska strax gå och käka och duscha och sen se film i mitt nystädade rum hade jag tänkt.
Just ja! När jag städade mitt rum hittade jag enkronor, massa enkronor! Blev 82:- sammanlagt av de jag hittade när jag städade ;)
Ska och inhandla lite skrivblock och så imorgon tills skolan börjar, så irriterande att ha häften som ser likadana ut i alla ämnen.
Kollade mitt schema för någon dag sen och det var faktiskt hyffsade dagar.

Måndag: 08.00-13.30
Tisdag: 08.00-15.00
Onsdag: 08.00-15.20
Torsdag: 08.00-13.30
Fredag: 08.00-15.30

Tror jag avrundar inlägget här då jag inte har något mer att skriva. Puss och godnatt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback