Why does it rain

Varför ska de behöva regna all the time? De regnade igår, de regnar idag..
Hagarna är som en lervälling, ridbanan som en pool.. you name it!
Jag som vill börja sätta igång Kira igen efter hennes vila på 2 veckor, "sommarlovs vila" ni vet :)

Eftersom Kira inte går på riktigt bete på sommaren, alltså så hon inte rids eller motioneras under hela sommaren brukar hon få någon veckas vila när det vart dåligt väder i flera dagar då hon ändå stått. Då brukar hon få stå runt 2 veckor och sedan börjas hon skrittas och travas lite, och så ökas motionen successivt :)

Vet inte om det regnar just nu, men det regnade när jag kom hem för ungefär en timme sen.
Har var in till Kalix en sväng med mamma, tänkte gå in på Häst & hundliv men var in där för ngn vecka sen och dom har knappast fått in ngt nytt roligt. Dom har ju till och med kvar saker som fanns när jag hade Sindy på foder, och de är många, många år sedan!
När jag "fick" Sindy ville jag ha en blå/gul grimma, den grimman finns ännu kvar (eller den fanns då för ngn vecka sen) Och det har bara funnits en, så de är då samma som den som fanns när jag hade Sindy.
Hade bara tänkt kika om dom hade något Kira hade velat ha, dock har jag egentligen allt man behöver till en pålle och ännu lite till. Har runt 30 grimmor iaf, har säkerligen över 20 schabrak oxå osv :)
Men schabrak är roligt att köpa, spec när man har en dressyrsadel och en hoppsadel! :)

Kanske ska beställa lite grejor till henne ist, då kan man ju verkligen välja ur ett större sortiment av märken, färger och utseende.
Sugen på att antingen köpa grejor till Kira, bla. Veredus senskydd och bakskydd, eller en Charles Owen hjälm till mig. Eller så köpa "budget" prylar från Hööks eller Horze och få mer för pengarna, måste fundera :)

Nå nu ska jag höra med mamma vad vi ska käka till middag och sen tror jag att jag ska till stallet och skritta Kira barbacka eller tömköra henne, om de så regnar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback