Jag siktar mot toppen så långt jag kan nå



Jag vet, bilden rent utav sucks. Men de är gaaaalet svårt att fota bilder inne, utan blixt och dessutom utan stativ. Snarare omöjligt utan att få skaknings effekt i bilderna. Men bild än såhär fick jag inte, så klaga eller vad nöjd.
Hittade ett paket kolpennor som jag använde mig av, det där med att "jag ska försöka börja med en ny tavla" de sket sig, vart så less när jag rengjorde penslarna tidigare idag så jag var nära på att kasta alla i soporna. Oljefärg.. är inte roligt att försöka få bort!
Första och sista gången jag köpte oljefärg iaf, för det första tar det flera dagar innan färgen torkat, och för det andra är det fruktansvärt jobbigt att försöka få bort från penslarna.
Nå, tillbaks till bilden ovan. Har inte bestämt mig om den är klar eller om jag ska rita dit mer skuggor och effekter (nu syns dom inte lika bra på bilden ovan som i verkligheten). Håret tog mig säkert runt en timme bara det då jag fram och tillbaks satt och drog ut skuggor, suddade så det blev effekter, suddade lite till och så höll det på sådär.
Jag måste träna på att rita fingrar, det är ganska bökigt när man är lite av en perfektionist (skämt å sido) och vill att bilden på pappret ska se ut som den gör i huvudet ;)
Men i övrigt, nöjd? Jodå, hyffsat iaf!

Kommentarer
Sannie säger:

DU e grym ju! :D keep it up! ^^ Var inte rädd med att skugga !: )

2011-03-01 | 15:29:24
Bloggadress: http://sannie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback