Pikeur

Idag började dagen 07,15 med att mamma väckte mig och bad mig kma och käka frukost så jag var sedan 07,35 var redo att hoppa in i biln och åka till mormor och morfar.
Hos dom föredrev jag tiden fram till, runt tolv? Sen kom iaf mamma och hämtade mig och så plockade vi upp syster hemma och sen for vi till Sunderbyn.
Skulle kolla diabetesen och väl framme i Sunderbyn inser vi att det är 45 min tills jag har tid så då gick vi och fikade och sen var det bara att vänta, och vänta .. och vänta!
Nåja sen var det äntligen min tur, gick bra som vanligt och det roligaste av allt när man är till Sunderbyn: hur lång jag är ;) Jag var iaf 173cm ;P

Sen när vi var klar i Sunderbyn for vi till häst & fritid eftersom vi skulle kolla efter att par ridbyxor till mig. Har kollat på alla sidor på internet där dom säljer byxor (jag är helt seriös, har verkligen kollat ALLT!) Men inte hittat några, och eftersom det är svårt att beställa ett par ridbyxor efter modellerna är så olika och det kan skilja så mk mellan storlekarna, tyvärr :/
Nåja på H & F prövade jag några brallor och valet blev ett par Pikeur Lugana, 1390:- Dom var gode sköna! :)
Sen blev jag även hel kär i en PK jacka! Även den fick följa med hem :D PK casantos jakke, 1379:- :)
Tack så jätte mkt för byxorna och jackan mamma! :) <33






Kommentarer
frida säger:

sjukt snygga! håller med, det är jävligt viktigt att skriva vad sakerna kostar!! och sjukt bra med bildbevis också! Kira kommer gå jävligt bra nu när du har nya byxor! :)

2010-06-15 | 14:08:00
Bloggadress: http://enryttaremedkapacitet.blogg.se/
jonna säger:

Jag var på häst o fritid idag och då var jackorna på 50% rea:)

2010-06-21 | 18:47:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback