Always love

Nada Surf – Always Love

Sitter på en ny säng i systers lägenhet, den är inte ens uppaketerad.
Hon och mamma håller på att tapetsera, jag däremot tyckte att det passade bättre att chilla efter en jobbig skoldag, haha sant det där var då.
Hade ju bara mediekunskap hela dagen och där hade vi bara "föreläsning" från 8-10, sen lunch och efter lunch skulle jag bara se idol och skriva minst 350 ord om idol, reklam, sponsorer osv. Mitt blev dock x antal gånger mer än 350 ord. Ofta man ens kan få ihop någon vettig analys på 350 ord?
Det kändes som att den blev bra, men får väl se vad jag får för kritik/omdöme på den. När det handlar om mediekunskap är omdömet alltid roligt att få, haha.
Efter skolan drog jag till stallet och fixade till pållarna och sen jobbat och tjänat cash, underbart!
Nu håller jag iaf på att somna på den sk. sängen, fast jag delar den med massa påsar från Jysk. Fast just nu gör det mig inget alls, för jag är så trött så skulle jag blunda i 5 minuter skulle jag somna. Hur ska jag orka vara vaken till kl 23.00 så jag kan se hela bartrenderskolan? På något höger eller vänster ska det gå!
Min syster tycker btw att jag hade passat att vara med i ung & bortskämd, men det var väl lite till att ta i?
Haha visst, hon tycker att jag är bortskämd och det finns nog fler än henne också. Men jag kan faktiskt fixa min frukost själv och städa mitt rum. Så ung & bortskämd som visas på tv, riktigt så oansvarigt bortskämd är jag ju inte. :)
Tror seriöst jag ska sova någon minut, peace!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback