De Niro boots

De Niro ridstövlar, är de ett par stövlar ni hörts talat om förut, sett på bild eller äger?

Jag måste då börja med att säga, grymt tänkt till dom som kom på designen på de nyare modellerna.
Designen gör stöveln unik och har ett utseende som de flesta stövlar inte har, vilket är ett stort plus om man vill sticka ut ur mängden och ha häftig utrustning. Men visst, dom kostar därefter.
Men smaken är som baken, vissa kanske tycker dom är jätte fula medans andra tycker dom är super häftiga. Jag är nog en av dom som tycker dom är coola! :)



De Niro boots - metallic

Finns i färgerna silver, guld och brons. 6.700:- (vid extra måttbeställning tillkommer 1.885:-) kostar dom och finns att köpa hos bla. segcompany.




De Niro boots - Millenium warrior

Finns att köpa i färgen brun med lack och reptilmönster, hos segcompany. Priser på dessa coola stövlar ligger på 5.700:-


 

De Niro boots - Discovery

 

Dessa ovanliga stövlar påminner mig om Petson och Findus, på något udda sätt.
Beställer du dom hos segcompany finns dom i grå/svart men dom finns även i den färgen som bilden visar.
4.995:- (ink. 1.885:- om dom ska måttbeställas.)


 

De Niro boots - Galaxy

 

Den här sportiga stöveln finns att köpa hos segcompany och finns i färgen svart/silver/röd. Priset ligger på 6.700:-

 

 

Visst har märket De Niro snygg design på dom här stövlarna? Som jag tidigare skrev tycker jag att dom är rätt coola, dom har sitt eget utseende. Nu rider ju väldigt många i Tretorn Advance ridstövlar, och det förstår jag för jag älskar mina! Tretorn's nya modell Falsterbo GTX är jag däremot inte lika förtjust i, såg sådana när jag var i Umeå och dom var ite det jag förväntat mig. Trodde dom skulle vara snyggare och ha mer "ny stil än Advance".
Men dom har bara ändrat material och färger, annars ser dom likadana ut och kostar någon tusenlapp mer.
Just nu finns det ju även väldigt många kopior av Advance stöveln, vilket jag tycker är bra!
Tänk dom yngre ryttarna som vill ha Advance stövlar men kanske bara kan ha dom ett år och sedan vuxit ur dom. Då är de väl mer värt att köpa en "kopia" till ett billigare pris när man lika vet att man kommer växa ur dom? Och för dom som inte kan lägga så mycket pengar på ett par ridstövlar men ändå tycker dom är jätte snygga, de är då kopiorna säkerligen är uppskattade!
Har ni önskemål på fler märken av utrustning ni vill jag ska skriva om, fixa bilder på eller jämföra priser på så lämna en kommentar. :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback