Coconut tree

Mohombi – Coconut Tree , lovar att den här kommer bli en "sommar plåga" fast å andra sidan, den är ju inte dålig så det gör ju ingenting ;D

För den delen, tänkte kladda ihop nå rader om kvällens hoppträning. Hoppade alltså det sk. "huset" på Kira, och framridningen tror jag inte jag bhr dra för red som jag alltid gör på framridningar innan vi hoppar. Dvs. skritt, trav och lite galoppjobb utan större krav mer än att hon ska lyssna, lite jobb på volter och serpentiner. Hoppningen gick bra och hon lyssnade utan att bli så stark så jag knappt orkar hålla henne. Hoppade fint gjorde hon oxå och mitt "favorit hinder" under banan var ett stigsprång, haha hittar alltid favorit hinden när jag hoppar bana. I slutet var den ganska hög, men då fotade inte mamma då hon istället skulle stå så hon kunde se hur Kira hoppade. Och vi båda kom fram till att hon är riktigt skicklig att hoppa, för om hon så kommer fel löser hon det utan att stanna. Gick så fort en gång mot en kombination så hon höll på springa på sidan om den, så snett hoppade vi då över första hindret, och då blev avståndet mellan hindren fel men det löste hon finfint :) Kan snöra in en bild under från träningen. Och ett annat stort plus - det var så varmt ute så man kunde rida utan jacka i enbart t-shirt, adidas tröja och säkerhetsväst (som jag nu är duktig och tar på mig när vi hoppar)

Vet inte riktigt vad stigsprånget låg på där, bara att bakbommen låg betydligt högre än den översta frambommen. Kanske 90cm.


Kommentarer
Emelie säger:

Fin häst :)

2011-05-02 | 14:36:59
Bloggadress: http://ponytjejen00.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback