Champagne showers

Medans dom flesta befinner sig i Luleå för att kalasera så gör jag tvärtom och stannar hemma ikväll, för den delen är det i så fall Lördagen jag är ute efter, Håkan Hellström är ingen jag hurrar över om man säger så. Daniel Adams-ray är ju däremot raka motsatsen, så jag skulle inte sörja över en lk sväng imorgon men det är inte hela världen om det inte blir något heller.

Egentligen lägger jag hellre ut lite mer pengar på en Umeåresa i höst, det känns mer värt än att åka till Luleå en kväll för lite partaj och Daniel Adam-ray, och blir det sådant väder dom lovat till imorgon skulle det visst ösregna, och det låter ju väldigt trevligt.
Nej, Umeå vinner nog. Blev smått sentimental igår när jag hade fått ett brev från Umeå där det stod "Hej & välkommen till John Bauergymnasiet! Du får detta brev eftersom du valt att tillbringa dina år på gymnasiet hos oss på John Bauer i Umeå..". Det jag kände och tänkte för stunden var: 1. jag vill flytta till Umeå, 2. jag kommer ångra mig flertalet gånger att jag tackade nej till JB gymnasiet, 3. varför känns Umeå så mycket mer rätt och "hemma" än vad Kalix gör? Har i alla fall kommit på att jag kan ju faktiskt flytta  till Umeå efter jag gått första året estet här och bara börja 2a året där om jag känner för det, jag behöver ju faktiskt inte gå klart alla 3år i Kalix för att jag börjar läsa ett program här.

Är det någon som undrar vad jag sysselsätter mig med ikväll så ska jag strax gå ner och käka, ut med vovven en sväng och sen se filmen Blue Crush2. Och fixa cappuccino eller kaffe, och börjar jag dricka kaffe så skyller jag allt på min syster då hon fick mig att smaka det kvällen när vi skulle på Boden alivé. Kanske drar till Luleå en sväng imorgon på dagen istället, får se vad som sker. :)


Kommentarer
Anonym säger:

Ja men då tycker jag att vi får planera in en Umeåresa lite senare i höst. Kan ju vänta till jag får mitt schema så jag ser om jag behöver ner ngn sväng här snart. :)

2011-08-05 | 22:04:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback