International love



Pitbull Featuring Chris Brown – International Love, den är grymt skön!

Ska käka middag strax, sen agera frisör och hantera lite blekningsmedel, på mitt huvud ska det inte för den som undrade eller började oroa sig att jag kommer bära ett sönderblekt, gult och fult fjortishår. Jag kan lova att sedan 8an har jag gått motströms de flesta hårfärgerna, färgade någon håret likadant som mig, och ny syftar jag på tiden jag hade knallrött och två färgat.

   

Allt fler på skolan blev lika rödhåriga som mig ett litet tag efter jag gjort mitt, och när jag hade det var det ingen på hela skolan som hade lika rött hår, det kan jag svära på. Nå, i och för sig så var det väl inte hela världen för rött är ju enfärgat. Men när jag hade blont överhår och mörkbrunt under fanns det verkligen ingen, absolut ingen på hela skolan som hade likadant, och det var en av orsakerna till varför jag gjorde underhåret mörkt - jag ville inte bli en i mängden. Efter kanske, 1-2 månader började fler och fler färga underhåret mörkbrunt, vems var idén från början? Jag kan väl inte påstå att jag störde mig på det, men det var mindre roligt när jag inte var den enda som hade så. Fast å andra sidan måste dom ju ha tyckt om mitt hår, så jag får väl se de från den ljusa sidan.

Fast de roliga med att ha rött hår var att man drog alla blickar till sig, spelade ingen roll vart man gick men håret var som en stoppskylt och man la då märke till det. Fast jag passade dock inte i rött hår enligt mig själv, enligt vissa andra gjorde jag det men det är blond som känns mest "mig", en gång blond alltid blond kanske stämmer trots allt.

Ska börja gå och fixa middag och sen hade jag tänkt gå en längre prommis med vovven innan jag blir frisör, men för tillfället ösregnar det och då känns det mindre lockande att gå ut och gå och på köpet få en blöt hund. Tur hon är som hon är för när det regnar det vill hon helst inte gå ut genom dörren om hon inte måste, så jag tror inte hon sörjer över att få ligga i soffan istället. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback