keep on moving around, you got me just like that

Sitter ute på balkongen (eller kan man verkligen säga ute när den är inglasad?) och hur som haver så är det varmt, nästan för varmt men jag överlever nog ett tag till då jag sitter alldeles vid ett fönster som är öppet.

Har sedan jag vart och käkade lunch hos mormor och morfar hunnit vara in en sväng på banken, och ärligt talat, finns det något annat ställe där man blir så irriterad av att vänta?! Dom må kanske ha välbetalda jobb, men inte kan det då vara så krävande att sitta på en stol, dricka kaffe och sucka var och varannan minut. Dryga kostymnissar, rakryggade med näsan i vädret, en kaffekopp i ena handen och en penna i den andra kan nog räknas in i min "ogilla lista". Men ska jag vara korrekt är det nog det eviga väntande inne på banken som ska räknas in i listan, sen att kostymnissarna tillkommer är väl för att det är dom som arbetar så långsamt.

Hann även med att vara in på EM och kolla in en soffa, "hem" till månsbyn och hämta lite grejor och så och handla. Intresting to know, I know. Har precis käkat middag och ska strax bege mig till stallet en sväng för att plocka in pållarna och vad som händer sen återstår att se. Peace!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback