I think the stars are especially bright tonight



For till stallet efter jag käkat lunch och fixade allt åt Kira innan jag hämtade in henne och gjorde henne redo för en uteritt. Märks att det är en arab/fullblodskorsning jag äger, var hel lajbans med snö på backen. Fanns ju massa saker att låtsas bli rädd för! Översnöade vägtunnlar, märken i snön där bilar kört och det kommit fram lite asfalt, sparkar.. you name it. När vi skrittade efter byavägen kom det en fläck på backen som var en annan färg än snön och då snörde hon sig bak och fnös och tänkte minsan inte gå förbi, tills jag morrade lite åt henne och sa att hon skulle skärpa sig. Sen när vi kanske gått 5-7 meter bort från den läskiga fläcken kommer det en svartklädd tant med en spark, och den var livsfarlig enligt Kira så hon höll på hoppa ner i diket. Tur nog kom avfarten till vägen jag skulle svänga in på så man kan rida som ett "D" så kommer man tillbaks på samma väg fast närmare stallet, perfekt att inte vara behöva vända efter vägen. Hon piafferade stor del av hemvägen, tills hon tillslut lugnade ner sig. Hann även möta två bilister men dom var ovanligt snälla bilister, köre jätte sakta och försiktigt min studdsande drake.

Sen hade jag ingen skjuts hem från stallet så fick vänta tills min syster slutade jobbet och under tiden jag väntade var jag snäll och mockade åt Hubbe, fyllde hans höpåsar och bytte vatten åt han och hämtade in han. Hann till och med sitta och vänta en timme oxå.. surt. Körkort nu tack.

Nu kan jag med gott samvete se lite mer Harry Potter ikväll. Såg just klart den andra HP filmen, så påbörjar väl den tredje nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback