Svar på läsarfråga

Fråga:


Svar:


Måste jag välja ut en kommentar jag alltid drar lite extra på läpparna åt när jag tänker på så är det Linn Olssons kommentar. Jag menar, hur ballt är det inte att få ett helt eget inlägg på TeamSL inför flera tusentals läsare?! Bara för att jag kunde motivera mig rätt till varför jag var värd det, så ballt att veta att man är bra på att kunna förklara saker på ett bra och vettigt sätt. Tävlingen handlade om att man skulle skicka in sin favoritbild (en hästbild) sen sommaren 2011 och skriva om vad för minne man hade av bilden. Snör in bilden och texten under så får ni läsa. Vill ni läsa det på TeamSL så klicka här.



Mitt absoluta favorit minne från sommaren som är hästrelaterat är när jag och min underbara ponny Shikira for ut en sen sommarkväll på en äng och dressyrade.
Eftersom jag bor i Norrland blir det aldrig mörkt om nätterna på sommaren, så man kan rida riktigt sent på kvällen och det här var en dag då det vart stekhet värme på dagen så det var verkligen omöjligt att gå ut och rida. Mot kvällen avtog värmen succesivt och det blev en riktigt fin kväll, en kväll som gjord för att göra något speciellt.

Sagt och gjort, jag åkte till stallet och tog ut Kira som hon kallas till vardags och mamma hängde med tillsammans med kameran.

Bilderna från den ritten får mig alltid att påminnas om vilken tur jag har som har en så otroligt snäll och hjälpsam mamma som gett mig turen att få äga denna fina ponny, hjälpt mig med träning under alla år och verkligen finns där när man behöver henne som mest. Jag älskar min mamma, utan henne hade jag inte ägt Kira idag. Så en stor del av den glädje jag får från Kira är både hennes och mammas förtjänst. Tänk vad en ponny kan skänka glädje och kärlek, hon är verkligen det finaste jag har!

Sen kan jag faktiskt inte svara på vilken kommentar genom åren som blivit minst lycklig över eftersom jag inte tar åt mig av sådana kommentarer. Jag menar, allt handlar bara om avundsjuka och bilden ovan passar ju rätt bra. Haha.

 

"When people hate on you it's because you've got something they want."

 

"Never hate those who are jealous of you but respect their jealousy because they are the ones who think that you're better than them."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback