Började tänka på 3 saker som stör mig..

 1. Folk som blir helt hysteriska för att dom gjort om stjärntecknen så har du t.ex vart vädur så är du nu fisk. Snälla nån, vad är det att bli helt hysteriskt för? Läs ditt "förra horoskop" då om det är bättre. Eller läs båda och slå ihop dom? Eller skit i att läsa dom alls? Förstår verkigen inte varför man blir helt uppskruvad bara för dom gjort om dom. Är det ens ngt att bry sig om? Now we're talking superstition..

2. Folk som blir helt till sig bara för att dom har namnsdag, snälla nån. Vem bryr sig om att ditt namn står på almanackan just den dagen? Alla som känner dig och skulle kunna säga "grattis på namnsdagen" vet redan vad du heter, vad är så specielt med att ha namnsdag?

3. Folk som dömmer musik efter om den som sjunger låten vart med i ngn tvserie. Vi tar ett ex. Sterling knigh, han är med i tvserien "So random/ Sonny's chans" som går på disneychannel. Och nu till poängen, bara för att han vart med i den serien klassar många han dom en "barnartist", jag menar. Hade han inte vart med där men ändå haft låtar hade folk inte bedömt han på samma sätt, han hade vart en i mängden.
Spela roll om han lyckas försörja sig som filmkändis och har låtar som är med på disneychannel, om han kan sjunga spelar det väl ingen roll vart låten sen hamnar? Han har en låt som faktiskt är bra, texten är bra. Som är med i ngn disneychannel film. Hero heter låten föresten.
Sluta döm artister efter vad dom annars kanske jobbar som, det är väl ändå deras röst man ska gilla?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback