Filmkväll

Känner mig väldigt efter när jag talar om att jag inte sett Harry Potter och dödsrelikerna fören först idag, och jag menar alltså del ett. Men sen såg jag ju inte heller twilight fören ½-1år efter den kommit ut, fast alla gnällde och tjatade om hur bra den var och att jag borde se den så tyckte jag den lät så sinnesjukt dålig. Tills jag hade sett den första gången då såg jag den två gånger samma dag och sen dagen bakom, sen läste jag alla böcker direkt efter också, haha. Kanske är därför jag kan iprincip alla repliker genom hela filmen, ser man den kan jag svara vad dom kommer säga innan dom sagt det. good or bad thing? För den delen har jag inte sett Avatar heller, eller Titanic som ex. av alla filmer som folk tycker är så bra.

Men förövrigt var faktiskt HP filmen rätt bra, bättre än jag trodde den skulle vara och nu vill jag ju se sista delen! Måste erkänna att det rann en tår längst kinden när Dobby dog, haha han är ju bara för charmig när han säger "I'm gonna save Harry Potter!", så trots att filmen var 2 hrs och 10min var den värd det, känns inte som man suttit och sett något som sen lika bara har vart dåligt.

Nu ska jag dejta kuddarna, för den delen är min nya säng obeskrivligt skön och det går big brother repriser på tvn nu som jag kan somna till, perfekt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback