Hold me closer tiny dancer

Vad ville du bli i framtiden när du var liten?
Svar: När jag var liten ville jag bli hoppryttare på elitnivå, äga fina hästar och ha ett jätte fint stall med matchande ridhus.

Vad vill du idag bli i framtiden?
Svar: Snuskigt rik, så mycket pengar att det aldrig tar slut. Haha, tror dock frågan menades i jobbsyfte, så jag svarar väl seriöst på den också. Jag vill bli polis, iallafall om någon skulle ge mig den frågan idag (vilket iofs detta test gör) men jag är rätt duktig på att ändra uppfattning om vad jag vill bli, det är inte lätt att veta vad man vill jobba med om man fick välja precis vad som helst. För den delen vill jag även bli frisör och bartender, nöjd?

Vad var det bästa godiset du visste när du var liten?
Svar: Jag åt inte godis, jag lekte med geléråttorna och sen sålde jag godispåsen till min syster, haha. Men popcorn åt jag om jag får räkna in det istället, doppade dom till och med i mjök där ett tag när jag var 5-6år kanske.

Vad är det bästa godiset du vet idag?
Svar: Helt ärligt så är jag inte sådär jätte förtjust i godis, jag äter hellre kladdkaka eller popcorn, fast jag skippar dock mjölkdoppandet!

Vad var de bästa klädesplagget du hade när du var liten?
Svar: Hmm, jag kommer inte ihåg något klädesplagg jag var sådär upp över öronen kär i men jag vet att jag hade en ljusblå/randig "luddig" tröja när jag gick 2an kanske, den var en favorit.

Vad är det bästa klädesplagget du har idag?
Svar: Mina Vila jeans utan tvekan, dom sitter PERFEKT! Sen kan jag inte undgå att gilla alla mina märkeskläder som ex. Adidas och Ed Hardy kläderna, kanske för att jag vet hur mycket pengar det ligger bakom dom..

Vad var dina favoritskor när du var liten?
Svar: Ett par röda Bagheera skor! Dock är det enda minnet jag har av dom när jag fick dom och när jag var i Stockholm på semester med pappa, Anna och min syster och det hade ösregnat och vi hade vart någonstans och skulle promendera efter en gåväg det det bokstavligt talat kryllade av små sniglar på vägen. Det gick inte att undgå att kliva på ett flertal, så mycket var det och det var extremt äckligt. Minns ljudet när skalet gick sönder på dom när man klev på dom, usch är nog det enda jag kommer på att säga!

Vad är dina favoritskor idag?
Svar: Mina nya vita Nike Blazer Mid W!

Vad var din favoritlåt när du var liten?
Svar: Ska jag vara ärlig så minns jag inte, men jag vet att pappa hade en skiva och jag skulle alltid lyssna på Bomfunk MC's – Freestyler, jag fattade absolut inget av vad dom sa i låten men tyckte att musiken var bra. Sen räknas jag in i den skalan som sa "raka maka fon" istället för "rock the microphone". Får jag skylla på att jag var liten?

Vad är din favoritlåt idag?
Svar: Kan inte påstå att jag har någon direkt "favorit", men Tyler Ward – Paper Heart (acoustic) är riktigt, riktigt bra!

Vad var din högsta önskan när du var 6år?
Svar: Att jag skulle vara nog lång att få åka en karusell på Grönan, haha.

Vad är din högsta dröm idag?
Svar: Att jag själv och alla nära till mig ska få vara friska och må bra, kan man önska mer?

Vad är det coolaste du gjort med ditt hår när du var liten?
Svar: Jag hade blått hår en halloween, och nej det var ingen peruk. Det var någon sprayfärg som skulle sitta tills man duschade bort det, och jag minns att håret blev stenhårt och färgen luktade bläääh när den blev blöt. Och att den försvann efter en tvätt var ju bara att glömma, mitt hår skiftade nog blått i några dagar.

Vad är det coolaste du gjort med ditt hår nyligen?
Svar: Vet inte om jag kan kalla det coolt direkt, men förra sensommaren färgade jag det knallrött och ångrade mig dagen efter för att det var svårt att matcha kläder, haha minns hur många tröjor jag hann byta för att dom inte passade till håret och hur arg jag var. Sen kan jag väl räkna in i början av 9an när jag hade blont överhår och mökrbrunt underhår, innan dess hade jag aldrig sett någon i Kalix ha det och när jag hade färgat det så såg jag flera stycken som också färgade det så efter någon vecka. Kunde ni inte hittat på något eget istället för att göra samma som mig?

Vad var det bästa du visste att se på tv när du var liten?
Svar: Gladiatorerna typ? Vet faktiskt inte, minns inte vad som gick på tv då.

Vad är det bästa du vet att se på tv idag?
Svar: Går ju inga serier under sommaren, bara repriser och för den delen ser jag knappt tv förutom på kvällen men då ser jag egentligen inte heller för den står bara på medans jag sitter med datorn i knäet. Men 90210 och Big Brother repriserna ser jag fast det är sommar, fast jag redan sett alla avsnitt av båda programmen.

Summering av test: Liknar du dig idag som då du var liten?
Svar: Skulle nog kunna svara ja, på vissa sätt gör jag nog det. Jag är dock inte lika blyg idag som jag var när jag var liten, inte på långa vägar. Och det tror jag "försvann" när jag insåg att jag vågade säga ifrån, folk fick tycka vad dom ville och det skulle inte ha berört mig längre. Idag har jag ett rätt stortsjälvförtroende på den fronten, det kan jag säga utan att ljuga. Jag tar inte åt mig av elaka kommentarer eller liknande, det berör mig inte. Jag ifrågasätter bara mig själv vad jag tror dom som gör det får ut av det, mår dom bättre för att ge någon annan en elak kommentarer eller känner man sig cool, tror man sig vara något eller är det så man gör när man inte har något självförtroende och tror man skapar sig ett? Inte vet jag, men det skulle inte falla mig in att ta åt mig av det. Så på vissa sätt liknar nog min personlighet den jag var när jag var liten, men en sak jag är stolt över (om man får säga så eller skryter man kanske då inom bloggvärlden?) är att jag alltid är ärlig, finns ingen mening i att ljuga för man skulle bara få ångra det en vacker dag. Cuz suddenly reality hits you in the face.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback