Just like that

Hörde en låt imorse som jag nu är mer eller mindre beroende av, tycker att ni också ska lyssna på den, iallafall en gång.

Började morgonen med att stiga upp runt 08,20, gå ner och käka frukost innan jag begav mig till stallet för att ge pållarna morgonmat och släppa ut dom i hagen. Det enda i stallsysselväg jag var tvungen att göra var att fylla fyra höpåsar och blanda kraftfoder då min syster var skyldig mig en mockning då jag fick ta ut Hubbe åt henne igår och precis när jag kommer ut från stallet med han börjar det ösregna, och ta det på orden - ösregna. Var som att någon skulle ha hällt en hel vattentunna över mig, och inte hade ens jacka på mig utan bara en huvtröja så det var väldigt blött när jag kom upp till stallet sen igen. Rann vatten inne i tröjan, håret var lika blött som om jag hade duschat och allt kändes allmänt underbart för stunden. Skickade ett sms åt min syster där det stod:



Och nog höll hon det hon lovat och fixade åt Kira medans jag putsade Kiras dressyrutrusning.
Har tänkt omskola mig till dressyrmupp efter middagen och rida ett lite seriösare dressyrpass på lilla vit, minns inte ens när jag gjorde det sist, alltså red med dressyrsadel. Har haft hoppsadeln eller ridit barbacka för att jag inte orkat flytta stiglädren från hoppsadeln till dressyrsadeln då jag avskyr att rida med andra stigbyglar än mina sprenger. Så förhopningsvis har jag en någorlunda sansad och sammarbetsvillig ponny sen som inte är så pigg så hon studdsar upp och ner på stället, brukar ofta vara så de gånger jag verkligen går in för att rida ett flitigt dressyrpass. Nog om det, nu ska jag kolla en grej i Umeå..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback