för dig skulle jag göra det tusen gånger om

Har du någonsin känt sådan abstinens för någonting så du tillslut inte kan tänka på något annat, fundera på något annat? Precis så känner jag just nu, jag vill packa väskorna, vinka Kalix adjö för ett tag och vända på klacken och dra. Jag skulle seriöst kunna betala hela resan för någon som skulle kunna komma med på en umeåresa, ja, givetvis någon jag vill ha med mig.

Jag vill, jag vill, jag vill! Jag vet inte hur många gånger jag under luleåresan idag, just ja det har jag ju glömt att tala om så får väl göra de lite kort nu då. For en sväng till luleå med mamma vid tio tiden imorse för att köpa tapeter till mig, hittade precis det jag ville ha så det kändes bra, hann även med att käka maxmat och jag kan inte ändra åsikt, den maten är skum för man får 3/5 gånger ont i huvudet efter man ätit det. Nå jag överlever, det var ganska gott för en gångs skull så jag får väl se det goda i de dåliga.

Nå hur som haver, på vägen dit och på vägen hem hann jag nog säga ungefär trehundrafemtioelva gånger att jag vill flytta, gå ut gymnasiet med toppbetyg så jag kan läsa vad jag vill, att jag ville åka till Umeå och att den där och den där mercan var snygg. Men ju mer jag funderade destu mer umeåabstinens fick jag, följ med mig till umeå, snälla.

Har velat hela veckan om jag ville åka på pdol eller lk eller inget alls, försökte i sista stund ordna så min privattaxi styrde bilen mot piteå i utbyte mot en biljett in. Men det fungerde inte idag, tror det var för att jag inte kunde visa hundvalpsminen eftersom jag pratade i telefon, haha. Jag var ju generös, hade kunnat betala en biljett på 370:- och med andra ord betalat biljetter för 740:- bara för att haft något att göra ikväll. Egentligen ville jag ju se Maggio..

Så fördriver kvällen med att se filmen I am number four, trailern har verkat bra så förhoppningsvis är den bra, återstår att se.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback