Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar

Mina mål: Jag vet faktiskt inte om jag har så höga krav på mina mål, i skrivande stund vill jag få mitt blodsocker att ligga bättre, vilket det faktiskt börjat göra och det är en enorm lättnad. Även om jag ibland får må skit för att det hoppat upp och ner så har det faktiskt blivit bättre bara sådär "poff". Jag har börjar vakna mellan 5,0-9,0 och bara för någon vecka sen var det oftast mellan 13,0-17,0 så det är ju skillnad. Har inte ens höjt mitt insulin på kvällen som min läkare sa att jag skulle pröva, jag har istället sänkt det och hur det nu kan komma sig att jag behövde göra det vet jag inte.

Mina drömmar: Visst, drömmar har nog alla men om dom är rimliga nog för att uppfyllas var väl en annan femma. Men jag skulle vilja pröva bo i LA, bara för att det är så fint där. Vad jag vill jobba som vet jag faktiskt inte,  tatuerare ibland på fritiden men ett "8.00-17.00 jobb" vet jag faktiskt inte med vad. Frisör skulle vara kul, men jag ville inte ens gå frisörprogramet på gymnasiet. I så fall vill jag utbilda mig till det efter gymnasiet i Östersund tror jag det var, men det kostade runt 125.000:- ...
Bartender vill jag oxå utbilda mig till, på Kos. Helst av allt skulle jag väl vilja bli miljonär, sådär rik så man inte behöver tänka på pengar. Och hur jag ska bli rik var en annan fråga, måla ett konstverkt och så kan någon betala mig några mille för det. Eller så kan jag ju bara vinna på triss..

Mina önskningar: Jag har inga speciella önskningar mer änn att jag och alla jag bryr mig om ska få må bra och vara glada. Kan man begära mer?



Charmigt att mössan är en kilometer på sne och för långt bak och pannan ser drf en meter lång ut! :D

Kommentarer
Liisa säger:

Tack för den fina kommentaren, och din panna ser inte ALLS lång ut, jag satte den så med flist så din FINA fläta skulle synas ;D ;D

2011-03-16 | 16:56:42
Bloggadress: http://liisaae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback