Go on the next level, Super Mario



Kanske skulle behöva dejta sängen och alla 9 kuddar nu? Och ja ni läste rätt, alla 9 kuddar. För att det inte ska bli så ensamt (eller egentligen kallt) så har jag några kuddar i läckra färger staplade mot ytterväggen. Dvs. den jag ligger mot. Sen att jag nu har 4 kuddar under huvudet var väl en annan sak, men de är mycket bekvämare med massa kuddar! Om dom är lagom fluffiga, annars går dom inte att sova på. Haha, vadå kräsen?
Men att jag är kräsen var ju iofs ingen nyhet, ganska gällande allt om jag tänker efter. Men står man inte på sig och envisas lite kanske man inte heller får det man vill, så att vara envis och kräsen kan faktiskt vara ganska lönande ibland. I alla fall om man frågar mig.
Tänkte även passa på att säga att mina bloggläsare är grymma på att kommentera! Har fått säkerligen 10 kommentarer totalt idag, riktigt duktiga är ni ju! :)

Så roligt att logga in och se att man har fått kommentarer, och även fast det händer att man ibland får "skit kommentarer" så är jag ganska duktig att bara ignorera dom. Orka slösa energi på folk som bara är avundsjuka :) Något roligt jag även sett är att många som läser min blogg tycks ha hyffsat "stora bloggare" med mycket besökare. Typen av "storstads bloggare" , ex. Stockholm. Vilket är sjuuuukt kul! Att ens blogg inte bara läs av folk "på orten" typ, utan faktiskt av en massa olika folk som uppskattar det man skriver och lägger ut bilder på. Bara en kommentar som "vad fin blogg!" eller "Shit vad duktig du är på att teckna!" är verkligen värmande ord. Jag får ett leende på läpparna när jag läser sådana. Skit kul, fortsätt kommentera och ni är guld värda! :)

Nu är det absolut på tiden att jag vickar igen datorn, slår på filmen "Whip it" som jag alltid somnar till och drar täcket över mig och besöker drömmarnas land, vilket jag ovanligt ofta brukar göra när jag sover. Drömmer iprincip något varje natt och kommer oftast ihåg drömmen när jag vaknar. :)
Godnatt på er! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback