I'm wearing the smile you gave me

Kira och Carisma har blivit vaccinerade och fått tänderna raspade av Ingrid idag, så dom har med andra ord även vilat idag. När Kira hade fått tänderna raspade stod hon med huvudet ner mot backen och då såg man så tydligt hennes halsmuskel, har bild på det på mobilen men usbkabeln är nere. Haha, sa åt mamma att hon skulle se hur tydligt man såg den, så Ingrid kollade oxå och enligt henne har min ponny "det där var ingen dålig halsmuskel inte." Så ha, pytsan att hon är så omusklad som ni nu påstår.
Så nu bör dom inte gå med bett i munnen dom första dagarna dom får motion, men brukar skritta Kira i lädergrimma eller träns utan bett dom första dagarna efter när dom lika ska ta det lite lugn, och det brukar inte vara något problem. Rider ju ändå barbacka så ofta och hon lyssnar så bra att jag säkert skulle kunna rida utan träns på ridbanan, hon är så fin min lilla vit! :) Nu ska jag återgå till Big Brother tittande, pusspuss!


Kommentarer
fanny säger:

Hade hon nu hadt så tydliga halsmuskler så skulle de ju synas när du rider hrnne och inte när hästen står med huvudet nere och r nerdrogad.. -.- och det hjälper ju inte ayt hästen har halsmuskler om den inte har varken rygmuskler eller rump-muskler..

2011-05-19 | 09:46:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback