Inköpt på Hööks





- Schabrak
- Glittergrimmor x3
- Lädergrimma
- Stigläder
- Nr.lapp
- Delta
- Väst
- Hästgodis (mint)
- Hästgodis (äppel/kanel)
Ridhandskar x2
- Sulor


För övrigt så vart jag inte upp över öronen kär i Hööks butiken men inte heller besviken, visst fanns det saker och det var väldig bra ordning i butiken så det kändes inte stökigt (det gör det i Gävle!). Men högst upp på listan av Hööks butiker jag vart i ligger Stockholm (kungens kurva.)

Det hade gärna fått funnits HV Polo utrustning i hpda, synd nog gjorde det inte det. Men ett plus jag hittade som jag inte sett på deras hemsida var ett par röda helskodda ridbyxor, dom var rätt snygga. Fick dock inte följa med hem då jag har rätt dyra & stilrena ridbyxor jag hellre använder.

Men ett stort minus till Hööks (dom som tillverkar grejorna) är till det lackade tränset, som för övrigt är gaaalet snyggt på hemsidan är att nosgrimman skulle vara alldeles för vid för Kira. Är en achennosgrimma men som spänns på ett udda sätt, har faktiskt ingen aning om det kallas för något spec. Men hur som helst skulle den vara på tok för vid för Kiras lilla mule, synd nog. Jag är ju helt kär i tränset, men är det för stort så är det ju. Carisma skulle kunna ha modellen, men det svarta är inte alls lika snyggt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback