Skyller på att min b-ponny var en valack och min C-ponny en fux..













Jag vet... rosa är gulligt på små b-ponnyer. Men nu råkar det vara så att min b-ponny var en valack, då kan man inte ha rosa. Min C-ponny var en fux - då kan man inte heller ha rosa. Och nu äger jag en skimmel, en skimmel som för övrigt är jätte läcker i knallrosa. Äger redan ett knallrosa schabrak (bilden gör färgen orättvis, det är mycket knalligare irl.) som jag köpte när jag var i Umeå förra året.

Sen råkar jag äga ett par rosa Jacson benskydd också. Fast å andra sidan, en skimmel kan du ha allt på utom vitt för det är tråkigt. Och ju skarpare färger desto snyggare är det. Kanske därför hon av en anledning råkar äga knallrosa, lysblå och limegröna schabrak? Sen har jag en hel del beiga, bruna, svarta, vinröda, ljusblå, blå, grå, lila, vita osv. Dom är lite mer stilrena, använder dom färgerna oftast om när går dressyrpass. Hoppträning = rosa, limegrönt, blått eller brunt Scapa sport schabrak. Tål kanske att tilläggas, jag matchar alltid utrustningen om det inte är jätte kallt ute, för då går hon lika med ett svart skrittäcke så då brukar jag inte bry mig om det lika mycket.

Men tillbaks till sakerna då, hon skulle vara jätte läcker i rosa schabrak, ett swarovzki pannband (har två, men ett till skadar ju inte) svarta benskydd, metallic boots, svarta soft'up stigbyglar. Och så skulle jag bara behöva ett par De Niro Millenium Ramses 3 ridstövlar så skulle ju allt vara komplett eftersom min lamicell hjälm är silver/svart. Kan någon ge mig några tusenlappar eller vara frivillig att betala?

Kommentarer
Elvira :-D säger:

Jag har de dära rosa GG schabraket:D synd bara att du växer ur din stoora fina ponny;(

2011-11-04 | 14:32:45
Bloggadress: http://toppryttare.blogg.se/
Amanda säger:

VAAART hittade du knallrosa schabrak?!

Känns som att jag letat överallt men hittar ingen stans.. Tusen tack om du skulle vilja svara!! / www.amandalawetts.blogg.se

2011-12-28 | 20:21:02
Bloggadress: http://amandalawetts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback