so put your heart's in the air



Jag har kommit på att jag är extremt duktig på att dra på impulstripper, råkade bli en sådan idag. Till Luleå ut på storheden en sväng för att följa med syster då hon skulle på elgiganten. Hann iaf nämna åt henne och mamma att jag ville ha en kamera och ett objektiv, till och med så dom fick se vilken det är, på riktigt och inte bara på bild ;)
Eftersom min systemkamera rent av suger för att blixten inte fungerar och inte objektiver heller för den delen får ni nöja er med att bilden ovan är B/W. Men blev sådan rörelseoskärpa så spelade ingen roll hur mycket jag ändrade på inställningarna, det gick verkligen inte att få till det. Det är iaf vad jag fick med mig hem, känns dock rätt bra på att jag inte hittade något annat då jag måste till Haparanda snarast möjligt för att införskaffa ett par skor som jag bara måste ha. Dum som inte köpte dom när jag var dit sist. Kom för övrigt på några saker på väg hem från Luleå:

  • OneRepublic – Good Life kan vara den bästa låt som existerar. Inte så att jag inte hört den förut, men den spelades på Mix Megapol och jag blundade stor del av hemvägen och då lyssnar jag mycket nogare på texten. Den är riktigt, riktigt grym!
  • Det känns alltid lika vemodigt att åka hem till Kalix. Säger det inte sig själv att jag väldigt gärna vill flytta härifrån då?
  • Jag är extremt snabb att komma på vad en låt heter och vem som sjunger. Behöver iprincip bara höra 1-2 sek från början av låten så kan jag svara vad den heter och vem som sjunger. Det där utnyttjar min mor och syster för att dom vet att jag alltid kan svara. Utmana mig inte med låtar som spelas på Mix Megapol, för risken att ni förlorar är väldigt stor.
Nu ska jag käka middag, peace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback