We found love



Bilden är visserligen sen början av sommaren 2010, men har lite ont om bilder på macen.

Blev ett dressyrpass vid 18.00 med lilla vit i mörkret. Red med hopputrustningen (dvs. hoppsadel, pullarträns och pessoa med delta.) Började att skritta fram henne på lite volter och serpentiner för att känna hur hon kändes för dagen. Övergick sen till travjobb på serpentiner där jag la in en volt i varje sväng. Hon ville gärna på att öka traven i början men efter några försök gick det bättre. Lite galoppjobb hann vi också med, underlaget var nog bra för det idag så var bara att passa på, det verkar ju gilla att regna. I högervarvet gick det bra, gör det för det mesta. Visst, hon var pigg och het men det är jag så van vid så det spelar mig ingen roll, kan rida henne ändå. I vänstervarvet var det däremot lite delade åsikter. Kira sprang på tvären och när inte det fungerade reste hon på sig. Så gör hon när hon inte förstår, när hon blir exalterad eller trött. Nu var fallet att hon var lite väl exalterad, vilket resulterade i att hon inte lyssnade på mig och därför inte riktigt förstor heller. Hon gick alldeles för högerställd och kunde inte fatta vänstergalopp, därav att hon sprang i sidleds och sen reste på sig. Tog ett tag att reda ut det, många halter och volter. Men det är bara att behålla lugnet, ingen idé att bli sur på henne, då har man förstört hela ridpasset. När det väl fungerade gick hon jätte fint. Bytte sen varv och fattade galopp i höger, och sen i vänstervarv och då funderade det på en gång. Är i helhet väldigt nöjd över dagens dressyrträning.

Var dock som att min handled sa "skyll dig själv." - för ondare fick jag, inte måttligt heller. Hade lust att grina där ett tag, så ont gjorde det. Den är i alla fall lindad nu, känner mig helt handikappad med en inte riktigt fungerande vänsterhand. Jag är högerhänt, men mäkte när jag var i stallet hur ofta jag använder vänsterhanden. När jag borstar, sadlar osv. Blev lite knepigt när det gjorde ont hela tiden, men var bara att bita ihop. Kira gick ju fint i alla fall, en positiv sak trots smärtan.

Kommentarer
Anonym säger:



Hej! :)

Vill du har tusentals fler besökare? - Var med i dagens blogg hos mig!



Kolla även in bloggen för att få träningstips och få din drömkropp!

kommer även skriva om mitt liv som modell!



Här hittar du tävlingen:

http://svettlukt.blogg.se/2011/october/dagens-blogg-2.html#comment



Ps: ni minns mig säkert från "modelbea"-bloggen

Lycka till! :)

2011-10-26 | 17:24:18
Anonym säger:

Aj aj..Pessoa... =/

2011-10-27 | 09:15:55
Matilda säger:

hmm okej, jag har haft konstant inflammation i båda mina handleder i 3-4 år för att jag har en medfödd fel i dom? men inte fan gnäller jag? lite måste man ju tåla :s

2011-10-27 | 09:36:08
Bloggadress: http://ekersundmatilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback