Dag 01 – Om mig

 

Som alla redan räknat ut heter jag Josefin Strömberg, Emma i mellannamn som även min lillasyster (halvsyster) 
heter i förnamn. Jag är född i April -94, 173cm lång och drar xs/s på tröjor och xxs/xs (alt. 25/34") på jeans. Jag har bruna ögon, är blond vilket är min riktiga hårfärg men har prövat ha det mesta.

Som person är jag väldigt lätt att ha att göra med om jag nu inte har en anledning till att inte gilla dig, jag dömmer aldrig folk efter andras uppfattning utan skaffar mig en egen. Jag är spontan och föredrar impulsidér. Skulle jag beskriva mig med tre ord utöver det jag redan sagt skulle det vara ärlig, snäll och bra humor.
Jag kan vara väldigt envis (rätt sällan dock och aldrig i fel syfte) vilket jag ser som en possitiv egenskap som man kan dra nytta av om man har mål man vill nå. Folk som känner både mamma och pappa säger att jag är mest lik mamma både utseendemässigt och personlighet medans min äldre syster är mer lik pappa på båda sätten.

Som ni också vet har jag två hästar men rider mest Kira då jag inte hinner ta hand om två hästar när jag går skola så Carisma brukar mamma ta hand om och motionera och så rider jag henne dagar jag hinner och har ork. I November är det 11år sen jag började rida så jag har hållt på ett rätt bra tag, har haft egena ponnyer i flera år nu och ridit dagligen för utbildad instruktör eftersom mamma gått RIK:0 och som ung tävlat och har haft (har? jag och min syster lekte nämligen med dom när vi varsmå som dom blev lite misshandlade, haha.) en drös blå/gula rosetter. Jag har även en hund, en Tibetansk terrier med en oändligt lång stamtavla. Latisch Emilia heter hon egentligen, men för oss vanligt folk duger Milla och Råttan rätt bra. Hennes föräldrar är rätt kända, speciellt hennes pappa.

Jag går första året på estetiskaprogrammet bild och formgivning i Kalix men hade helst gått på John Bauer i Umeå där jag kom in. Jag vill gå ut gymnasiet med bra betyg och kunna läsa vidare på psykologprogrammet med inriktning idrott via Umeåuniversitet och det är höga antagningspoäng, 21.60 var det i år. Vilket motvarar iprincip mvg i alla kurser hela gymnasiet igenom + meritpoäng på det för lite plus i kanten. Utöver det vill jag jobba som bartender på sidan om ibland.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback