i'll show you another side of me



Umeåabstinens tusen gånger om, jag vill dit nu, på direkten! Såg en kustbuss tidigare idag när jag åkte bil med mamma där det stod "UMEÅ", hon hann då få höra det som inte är allt för ovanligt att jag säger, "jag vill åka till Umeå.." Nåja, skolorna är sökta och det enda jag kan göra är att hoppas att allt blir som jag vill. Jobb har jag ju också hunnit med att söka där. Jag tror verkligen inte endel förstår hur otroligt mycket jag vill flytta dit. Jag bokstavligt talat älskar Umeå.



Min bloggning har vart kass under helgen, jag vet. Men har inte gjort iprincip något. Nu är det iaf 58 minuter tills Big Brother börjar och innan dess ska jag hinna duscha. Åker inte rödhåret ut slutar jag på fullaste allvar se BB, vilket jag iofs nästan reda gjort.. minns inte ens sist när jag såg den en vanlig veckokväll. I Fredags, fram tills första pausen då jag somnade. Åker Amandus ut ikväll är ju hela BB ett stort skämt, vem ska jag då ha som favorit?! Seriously, då är något riktigt fel.

Imorgon på morgonen har jag även en, vad heter det.. arbetsintervju heter det! Nervös? Inte ett dugg, haha. Bara sen i Januari har jag blivit så pass mycket säkrare i mig själv för att jag med mening utsatt mig för saker jag tyckt vart lite smått jobbiga, för att ta reda på om jag klarar av det. Ibland tror jag endel ofta bara väljer den lätta vägen man kan utan och innan än den lite svårare, mer oförutsägbara. Bara för att alltid känna att man har någon viss sort av "kontroll". Så var jag förut, jag skulle aldrig någonsin gjort något jag inte övervägt sjuhundrasextioelva gånger om i huvudet. Så nej, jag är inte det minsta nervös inför imorgon. Känner mig så pass säker i mig själv så det kommer nog gå bra, förhoppningsvis. :)

Nä, nu måste jag duscha så jag hinner med det jag tänkt ikväll. Peace!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback