Kontraktskrivning och inskolning

 
Idag har jag hunnit med att jobba några timmar, vara och skriva på ett kontrakt, fått x antal mail, samtal och sms om storhästar, fått igång min Iphone. Orkade inte vänta tills microsimet kommer, förmodligen imorgon. Så jag var riskabel och klippte sönder mitt andra simkort. Gick finfint, kanske är för att jag är väldigt stadig på handen dessutom. Så nu försöker jag skola in mig på Iphonen, ingen märkvärdig telefon mot den jag hade tidigare faktiskt. Har inte upptäckt något ännu som den skulle vara bättre på. Fast.. jag var verkligen i behov av en ny telefon då min andra bäddat i graven sen länge tillbaks, så den kom inhandlades inte för intet. Givetvis är den vit och iklädd i ett glittrigt skal (haha) ett sådant som på bilden ovan, det längst åt höger.
 
På tal om kontrakt, kände mig riktigt vuxen när jag skrev under det. Det blir nog bra, får jag väl hoppas. Nu ska jag duscha, sen äta och se film. Chalet Girl ska jag se. Peace!

Kommentarer
Timmie säger:

haha! Det är så JAG. Orkade inte heller vänta så jag klippte också sönder mitt simkort. Gick hur bra som helst! Jag ville verkligen inte ha en irreforre (Iphone) men måste erkänna att jag är supernöjd med min. Den tar bra bilder, är snabb och dessutom finns det superbra appar i Appstore! :)

Sv: TACK så jättemycket för din kommentar! Jag blir verkligen glad!! tack tack tack!

Hoppas du får en bra dag! kram

2012-07-04 | 07:30:34
Bloggadress: http://dressyrkillen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback