You've got the looks that money can't buy

Började morgonen just innan halv åtta med att käka frukost innan jag begav mig till stallet för att släppa ut ponnyerna och fixa stallsysslorna. Sen drog jag hem och duschade innan jag sen vart ute på roadtrip hela dagen. En sväng till Övertorneå på marknaden, ute i skogen om ni frågar mig, skulle aldrig kunna bo där. Sen åkte vi en omväg hem så for förbi Haparanda där det införskaffades inpregnering till några av Kiras täcken och så en ny grimma. Givetvis från Hööks, dom har bra "slit och släng" saker.
 
Sen har jag hunnit med att vara till stallet och rida markarbete med Kira. Fick smaka sand då en upphöjd cavaletti som låg på en stor volt var livsfarlig och vi kom i galopp och hon tvärnitade framför den, vilket jag verkligen inte var beredd på. Haha. No doubt om att min ponny är knepig ibland, koner är också livsfarliga. Sen tog vi oss över cavalettin i galopp, utan ofrivilliga avsittningar eller vägringar. :)
 
Nu ska jag se film, orkar inte sitta vid datorn för har ont i huvudet. Vet inte ens om jag slog mig när jag åkte av, hoppade upp igen så hann inte känna efter, haha. Sen ska jag kanske beställa hem en ny hjälm, om jag nu kommer fram till vilken av dom jag vill ha. Linnet på bilden nedan fick jag med mig hem från marknaden btw, den är äckligt snygg! Köpte ett annan också, men har ingen bild på det. Och blå/vita godis delfiner/hajar, finns nog inget godare godis! Nä, nu ska jag se skyline.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback