12.06.17 - My life would suck without you

'Cause we belong together now
Forever united here somehow
Yeah you got a piece of me
And honestly
My life would suck without you


Hoppas regnet ute avtar här snart så jag kan åka till stallet och rida ett dressyrpass på min fina lilla skimmel utan att bli pissblöt. Nu ska jag kolla i Hippsons dressyrarkiv av ridövningar om jag hittar något kul vi kan träna idag. Har en backup plan om jag inte hittar någon intressant dressyrövning, smider planer för då Kira ev. ska få gå över som storhäst och tävla lite så det är planering, planering och åter planering. Det är inte bara ridmässigt jag börjat planera sådant, det är nästan så jag räknar grovfodret så det blir exakt rätt mängd varje dag. Hahah.

Nu ska jag som sagt leta efter någon nyttig dressyrövning, skicka och höra om Madde ska rida sen, kolla på bla. Cheval Ridsport och Charlies häst och hund om jag ska klicka hem nå fint åt mig och K. Awesome att jobba och tjäna sina egna pengar så man kan köpa det man vill ha. Även fast jag måste lägga ut 4.000:- på stallhyra den här månaden. Men vad gör man inte för att kunna ha egen häst? Helt sjukt att jag haft egna ponnyer/hästar i 11 år. Tänk att jag till och med hade en storhäst i November som jag sålde och behöll D-ponnyn, säger inte det sig själv hur bra vi passar ihop som ekipage? Hon är verkligen one in a million.

Så en fråga till Er läsare:
Vad tror Ni det är jag och Kira ev. ska tävla då hon ska få debutera som storhäst? Både gren och klass. Rätt gissning vinner en länkning. Endast 1 svar/person.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback