Fuck what people think



Nu ska jag gå och käka kvällsmat innan jag sen ska somna till Never back down. Borde egentligen redan ätit med tanke på vad klockan är, om man nu ska vara riktigt duktig. Imorgon börjar jag jobba först 11,45 och går till 20,00.

Idag har jag börjat morgonen med att vara på lillasyster Emmas skolavlslutning och sen fikat och gått på stan med Emma och Anna (min låtsasmamma). Fick med min en fin vit klänning från Chili. Sen hann jag bara hem och kasta i mig lunch innan jag drog till Luleå (haha, ovanligt?) Var ut en sväng på Storheden på H&M där jag fick med mig lite olika armband, en stor ring och en frän T-shirt. Hur stor, eller ja, hur liten T-shirten var på storlekslappen kanske vi inte ska gå in på. Kom på att det var rätt kul att kunna köpa en fräck T-shirt med tryck på barnavdelningen. Ett under att jag kan ha en, men som sagt, jag är väldigt smal så de fungerade fint. För den nyfikne var den 134/140. Förstår de knappt själv, men den satt bra. Så skit samma hur stor/liten den var på storlekslappen?!

Nä, nu ska jag käka. Tänkte trotsa sängens dragningskraft även imorgon på morgonen och fara ut och träna. Vi får väl se hur det går. Jag och min säng är kär i varandra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback