Pay and jump

 
Fick en inbjudan på facebook till Kalix RF pay and jump imorgon kl. 18.00. Men fick lägga det på hyllan då jag dels jobbar till 17.00 och det började 18.00. Kan bli rätt tight med en timmes marginal på att hinna käka, fixa Kira, lasta henne och åka dit. Hade vart kul och skutta runt en 80cm bana men det kan jag lika väl göra hemma då. Ska Madde tävla kanske jag följer med dit som hästskötare iaf, måste höra med henne om hon ska dit, vilket jag tror. :)

Kommentarer
Timmie säger:

Du vet i alla fall varför du har och använder det du använder. Många verkar inte ha riktigt full koll. Det händer att jag också rider med graman, men det av en anledning, inte för att det ska vara lättare och stoppa undan problemen, ibland behöver man hjälp så man faktiskt kan komma åt att reda ut problemen på ett bättre sätt.

Jag rider en av hästarna på vanligt tredelat bett med fasta D ringar. Av den anledningen att bettet ligger mer still och han går mycket bättre när det är mildare och lite rundare i mungipan. :)

Men sedan finns det folk som kan ställa frågor på ett så korkat sätt, men en kränkande attityd. Men vet man varför man rider med de saker man gör och man vet fördelar och nackdelar, man vet vad som krävs av en själv som ryttare när man användet graman t.ex. så behöver folk inte bli dumma. :)

2012-06-25 | 11:22:56
Bloggadress: http://dressyrkillen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback